Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stoupenci Miroslava Kalouska potřebují určitý čas aby se smířili se situací, Demokracie je pro ně španělskou vesnicí, snad se adaptují postupně.

6 1
možnosti

Kdo na summitu vravoral byl zcela urcite predseda komise EU Juncker. Ten take pochytil libaci manii od soudruha Brezneva, neblahe pameti. Myslim ze nasi politici do teto party "zapadnich" komunistu naprosto zapadaji.

6 0
možnosti

Pozor na detaily, soudruzi to brali francouzákem, ale dnešní elity jen na tvářičky....

3 0
možnosti

Viděl jsem kousky z toho summitu v Bruselu. Ostatní hlavy států šly Zemana pozdravit, ale pak ho naprosto ignorovaly. Zeman si tam seděl na židli a taky vypadal dost nepřítomně.

2 1
možnosti
Foto

R51o64m79a49n 49K15o53z81e45l

13. 7. 2018 22:22

Babiš ani Zeman fakt nemůžou za frustraci některých lidí, prostě nemůžou za vše, jak se leckde traduje. Ani se nezmíníte o tom, že to Kalousek také vyprovokoval a že je to ve sněmovně pravidelně. Tak vy to nevidíte, ale voliči ano, viz volební výprask TOP 09 na podzim a oslavy, že se vůbec dostali do sněmovny.

10 3
možnosti

Pokud sněmovnu sledujete pravidelně, pak víte, že to s Kalouskem (a nejen Kalouskem) je osobní a vyhrocené. Ani jedna ze stran se k té druhé nechová korektně a tak na úrovni, jak by se nám voličům líbilo. Vládne tam nenávist. Bohužel. Ale jak píšu, je to oboustranné, nemohou Babiše vystát a on jim oplácí stejně.

9 0
možnosti

Ostudou každé země jsou především hloupí a povrchní lidé.. a soudit někoho jen podle vzhledu nebo slovníku je přinejmenším povrchnost.

Kdyby byli např. Britové takto povrchní...tak by se museli stydět za W. Churchilla..

Ale nestydí se. Vědí, že jsou důležitější hodnoty a vlastnosti nežli je povrchní skořápka.

Já nepovažuji Zemana ani Babiše za nějaký vzor všech ctností... mám k nim spoustu výhrad.. Ale to, co je proti nim je ještě horší: Prázdné fráze a papouškování.. neschopnost přijít s nějakou rozumnou myšlenkou natož návrhem nebo akcí...naprostá impotence. Neschopnost se dohodnout alespoň mezi sebou. Tupé dezorientované stádo bez vůdčích osobností, které jen bezradně nebo vztekle bučí..

Já bych si také přál, aby přišel někdo lepší a tyhle dva férově porazil a nahradil. Jenže tady nikdo takový v současné době není. A to je ta pravá ostuda... že ti dva tady nemají důstojné a schopné soupeře.

K čemu byl Drahošovi příjemný zevnějšek a kultivovaný slovník, když nebyl schopen lidem nabídnout nějaký vlastní názor a odvahu si za něčím stát? Já bych se dnes styděl, kdyby tam mezi těmi potentáty stála taková unifikovaná a "neviditelná" figura. Víc bych se styděl za to, že si našeho představitele nevšimnou, nežli že si ho všimnou. Ale to je asi o sebevědomí každého člověka, jak moc a za co se stydí..

22 1
možnosti

Při dnešních pravomocech presidenta není jeho názor směrodatný. A reprezentaci státu snad ani srovnávat nelze. Sestra jezdila tlumočit ještě v prvním Zemanově období a slýchala, co se říká "mimo protokol". A zrovna lichotivé to nebylo.

0 1
možnosti
Foto

Hlavně že Mirda Kalousek je vzor ctnosti. On sice jen sem tam profackuje někoho na ulici, sem tam se opilý poblinká v přímém přenosu v televizi, občas mu pro opičku není rozumět v rozhlase, ale jinak je to učiněnej Mirek Dušín...;-D

26 8
možnosti

Pane Kroupo, to není článek o Kalouskovi! To je blog o jiných "skvělých reprezentantech" této republiky, těch nejvyšších, kteří se bohužel někdy pohybují v těch nejhlubších morálních kanálech. Jinak většina věcí o Kalouskovi řečených bude asi pravda, ale vytahujte to, až bude o něm řeč anebo sám něco napište.

6 8
možnosti

P28e68t89r 73B47u74r29i40a34n

13. 7. 2018 13:46

Naprostý souhlas, karma.

8 12
možnosti

... abych řekl pravdu paní Vlachová, vy také nevypadáte moc zdravě, syslí tváře po plastikách, oční víčka jak by smet! I soudruh Kubera vypadá zdravěji. A ten psaný projev o nějakém bystrém intelektu také nevypovídá. Hezký den.

18 7
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik