Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...to určitě myslíte KS a MK neníliž pravda??

3 0
možnosti
JK

Politika v totalitním duchu produkuje zákonitě paradoxy. Některé jsou k popukání, nad některými se usmějete a další už tak srandovní nejsou.

Je to dáno základním rozporem v tom co je prezentováno lidu a co se ve skutečnosti děje. Proto když agent Ruska přijede na summit NATO může si klidně schrupnout, protože s ním nikdo nemluví a slovo nedostane. Díky online propojení s FSB a neprověřenému kancléři žádnou informaci nedostane a tak je tam jen pro srandu králíkům (jejichž bobky jsou teď tak populární:-)). Babiš, jako lhář, podvodník, trestně stíhaný zloděj, někdo kdo neudrží vlastní názor ani jeden den a kdo udržuje kormidlo pouze ve směru proudících dotací, je ne to podobně, může jen brečet, že ho nikdo nemá rád, nebo lhát o tom jak se se státníky objímá a stiskává ruce a jako ho všichni berou. Paradoxní je, že i ti co za něho, nejen zde, horují by takového člověka osobně ve své blízkosti nesnesli.

Není to překvapení a je to spíše úsměvné, že slovo demokracie vyvolává u oligarchů a totalitních vůdců (a jejich posluhovačů) odpor a zejména jsou viditelně útoční proti "demokraticky smýšlejícím lidem". Podobně jsou na tom komunisti, ti dokonce proti nim hlásají ozbrojený třídní boj. A protože všichni tito jsou podlí zbabělci, myslí si, že tu špinavou (krvavou) práci za ně udělá ten druhý. Protože se lidu fakticky bojí a ze spontánních demonstrací mají hrůzu, jejich hysterické reakce to dokazují, nejen z poslední doby.

3 5
možnosti
JF

J76i41ř41í 72F80o65g64e97l

13. 7. 2018 9:28

Někdo nadává další své odpůrce přímo fackuje.....;-)

(Ale o tom přece mluvit nebudeme, vždyť v jeho rodině se objevila vražda a směnkovalo se jako když dědeček měnil až vyměnil. Ale s obráceným koncem):-P

9 1
možnosti
JB

J27i21r12i 59B38o87r

13. 7. 2018 9:39

To je švagr toho zavražděného,to bude asi také pěknej lump.Psal kdysi Karel Čapek.+jsem dal omylem.

0 3
možnosti
JS

Ano, je to tak, ale zdá se že to pořád více jak polovině nevadí... :-/

5 3
možnosti
Foto

A proč by mělo? Prezidentovi, který má věk se sešly dvě náročné akce plus cesta ve stejný den.

6 1
možnosti
Foto

Oni jsou politici obyčejní lidé. To koukáte, co?!

3 1
možnosti
AR

Jsou obyčejní, ale ve vyjadřování by se měli hlídat a nebyl vulgárními. Že Babiš je vulgární není nic nového;-D

5 5
možnosti
Foto

Vy musíte žít v opravdu šíleném světě, paní Vlachová....... :-/

12 6
možnosti
PB

P11e60t64r 15B96u46r40i28a82n

13. 7. 2018 13:55

Vy v něm ovšem žijete taky.

2 0
možnosti
MD

Jednou z moznosti je podobne clanky prekrocit. Zvolil.jsem ji. Cista podrazka bot mi podekovala.

5 1
možnosti
PK

P93e22t60r 66K87r19á46l

13. 7. 2018 8:29

Zapomněla jste na Karla ten usínal i v přímém přenose.

6 0
možnosti
PK

Karel je pašák;-D, sice spí . ale myšlenkami je stále s námi...;-D

5 0
možnosti
Foto

J10a69n 86Š55i40k

13. 7. 2018 8:04

Moc by mě zajímalo, kdo to je, ti velmi slušní a demokraticky smýšlející lidé:

Všichni slušní a demokraticky smýšlející lidé cítí naléhavou potřebu sounáležitosti a podporování se navzájem, aby přečkali období, v němž se ke slovu dostali bývalí i současní komunisté, kteří byli odjakživa s dobrými mravy na štíru...

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670532

Je to jen obecná fráze, proč nepíšete konkrétní jména? Kdo je to, koho tím myslíte. Pokud to nenapíšete, mohu jen spekulovat. A pokud spekuluji, tak podle Vás jsou velmi slušní a demokraticky smýšlející lidé všichni ti, kteří nevolili prezidenta ani předsedu vlády. A o tom si dovoluji pochybovat, protože na rozdíl od Vás se domnívám, že slušní a demokraticky smýšlející lidé se nachází na všech stranách, stejně jako ti špatní.

Celý článek je opět jen o tom, jak je to od nás na východ jako v hororu a směrem na západ vše v ráji a lehce růžovém oparu. Jenže ono je to stejné jako s těmi lidmi. Na východě i na západě jsou věci špatné, ale stejně tak věci dobré. O to však nejde, viďte? Stále nechápu, proč se do toho medem a strdím oplývajícího západu nepřestěhujete.

21 6
možnosti
PK

Nechte prosím tu plačku ať vyprázdní své vnitřnosti , vždyť pak se jí bude lépe snít a lepší budoucnosti....emigraci jsem nabízel i já ale opět pláče a pláče ...a pláče :-):-):-)

11 3
možnosti
MB

Z veselé diskuse se tedy dozvídám, že zchátralost M. Zemana je strategickou výhodou ČR, protože on udělá nějaký geniální tah. To se skutečně stalo. Zamezil kritice, že nikam nejezdí a s nikým se nestýká! Je dobré oříznuté ofic foto z NATO, kde původně sedíc bokem - na snímku pak zůstala česká noha ! Jak krásné připomenutí veršů, básníka Jána Kolára - "Stoj noho! Posvátná místa jsou, kamkoli kráčíš, k obloze - Ó věkové dávní, jako noc vůkol mne ležící, ó krajino, všeliké slávy i hanby obraz" ! ... :-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik