Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Vzácná paní autorko, tvrdá kritičko všeho co je u nás podle Vás špatného! Doporučuji Vám: Najděte se video za sumitu NATO, kde dva chlapíci doslova vlečnou téměř bezvládného Junckera. To je tedy podívaná. Při vítání se pokusil našemu presidentovi dokonce vtisknout polibek. Naštěstí jenom na tvář.

Jinak Vám doporučuji podívat se na některé snímky z parlamentu, jak tam Kchárl a Kalousek spokojeně sní. Tvrdě. Tací lidé chtějí řídit naše životy a Vaším denním chlebem je jejich obhajoba ! !!!!!!

15 5
možnosti
Foto

R^ Souhlasím s Vámi, je to opravdu tak, jak to popisujete a už to ani není tragikomedie. Je to tragedie.

Ale velmi dobře zvolené a nadějné je motto v úvodu, z Přísloví Šalamounových. On nakonec žádný strom neroste až do nebe.

Děkuji :-)V:-)

9 1
možnosti
Foto

Situace je opravdu tristní. Co si o ČR pomyslí /nejen/ na summitu NATO ? Jako předvoj přijede první den zchátralý prezident , který zjevně nestačí zvládat situaci, druhý den přijede trestně stíhaný premiér , jehož výstup v PS s patřičným komentářem a překladem byl k shlédnutí v TV i na netu. To nemluvím o podpoře komunistů.....

Mohou nás brát vážně nebo nás zařazují do kategorie Kosovo či Panama? Obávám se , že b je správně.

14 11
možnosti
SB

Takoví lidé, jak jste Vy nebo jako je autorka tohoto blogu, ještě stále žijete v představách, že politická kultura v jiných zemích je na vysoké úrovni?

Je to všude stejná žumpa, pouze s tím rozdílem, že naši politici se nepodílejí na zkáze Evropy.

Sněte si dál svůj sen, že západoevropská politická scéna je jeden velký ráj kultivovanosti, morálky a vzájemné korektnosti.

14 9
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik