Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politici jsou obrazem národa.

6 2
možnosti
PK

ano, ano jsme churaví,samí zloději a lháři a ještě všichni čelíme nějakému obvinění...to je fakt bída...;-D

3 1
možnosti
JK

Pamatujete jak Miloš peskoval Karla za to, že všude usne. Zjevně se rozhodl ho trumfnout a hodil i rukavici Václavovi a jeho stopenému péru.

https://zpravy.idnes.cz/milos-zeman-socialni-site-summit-nato-oficialni-snimky-piz-/zahranicni.aspx?c=A180712_160032_zahranicni_kha

5 6
možnosti
Foto

Václav žádné pero neukradl. Patřilo mu.

6 4
možnosti
VV

Da se rici, ze 51,4% volicu jsou na stejne urovni jako on. A svet to take tak vidi.

7 8
možnosti
Foto

Hlavně, když pan Vokoun je uvědomělou výjimkou.

8 4
možnosti
Foto

tak si říkám proč se vaše jméno nikdy neobjevuje v diskuzích pod blogy jiných autorů-bláboly jiných vám nestojí za komentář? Nebo z opatrnosti aby vám to někdy někdo nevracel? Někdo karmu honí jiný se jí bojí;-)

13 4
možnosti
RP

Taky si to říkám.Ale asi paní autorka celou noc přemýšlí co nám každé ráno naserviruje, co jsme to vlastně za národ a v jaké šílené zemi žijeme a čím by nás chtěla do hezkého dne naštvat...A reagovat? No to ani náhodou, to už by jsme od ní chtěli moc.

5 0
možnosti
DR

Dá se souhlasit ale jen částečně.

Výroky vůči českým novinářům ano, vulgarismy ano ovšem nevidím jediný důvod proč bych ho měl kritizovat za nějaké nadbíhání "zlému" Rusku což je stále se opakující blábol některých lidí.

Ovšem za co se dá zcela jistě kritizovat zcela oprávněně, je jeho zdravotní stav. A vzhledem k němu už prostě kandidovat neměl. Ovšem toto rozhodnutí on neučinil sám ale až po "názoru" těch svých povedených spolupracovníků kterým jde o hradní koryta především. Jmenovat to Bratrstvo kočičí pracky kolem něj asi nemusím.

2 8
možnosti
ZK

Opět jste uhodila, jako už mnohokrát před tím, hřebíček na hlavičku. Škoda jen, že už, jako mnohokrát před tím, je ten hřebíček dávno zatlučenej.

6 3
možnosti
JK

Telička pochválil Zemana: "Oceňuji, že M. Zeman se na summitu NATO připojil k odsouzení nelegální anexe Krymu a označení chování Ruska za agresivní. Jasný signál občanům ČR, jeho voličům i Kremlu."

Ukázka toho, že Zeman podepíše vše co se mu podstrčí.

4 6
možnosti
Foto

To ovšem vůbec není pravda. Zeman anexi Krymu odsoudil již před lety. Ale také později realisticky řekl, že to je hotová věc a že si Ukrajina má vyjednat kompenzaci. A byl z toho skandál.

7 2
možnosti
JN

A přitom stačilo napsat jedinou větu:

"Nemám ráda Zemana"

16 2
možnosti
JL

Pani Vlachova take napsala proc nema rada Zemana. Proc tedy i Vy nenapisete svuj nazor a nesverite se proc mate rad Zemana? Diskuze je o obsahu-smyslu clanku. Napadat autora, neni nic nez trolling.

5 8
možnosti
JN

J19o31s77e40f 18N35i96k17l

13. 7. 2018 9:59

...ona to až taková ostuda zase nebude...daleko ostudnější je, že jsme se stali krmelcem EU, že nikomu nevadí, že každoročně od nás odchází ( v posledních letech) téměř 8% HDP na dividendách do zemí EU....

9 3
možnosti
VV

A kolik prichazi na dividendach do CR samozrejme nevite a proto ani nezminujete.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik