Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já teda bych se držel slov pana Babiše, totiž, že všechno je kampaň. Tenhle týden to budu sledovat. Dneska jdu na setkání s panem Babišem v Brně, bude vepřová hlava, mňam. Zvažuji výrobu cedule s nápisem "Nechte Babiše zpívat", resp. "Nechte agenta zpívat", popř. univerzálnější "Nechte komunisty zpívat". Ale spíš si dám jenom ten ovar. Čekám, že pan Babiš odhalí, jak to bylo s tím lampasákovým zneužíváním ministrantů. V úterý z toho budou fotky a ve středu video. Ve čtvrtek se bude natáčet celý seriál o prasečkáři Lampasákovi a v pátek vyjdou Lidovky a MFDnes v komixové podobě, co strana, to upoutávka na jednotlivý díl seroše. Od páteční 14 hod do sobotní 14 hod pak bude nepřetržité vysílání seroše všemi dostupnými kanály, obecní rozhlasy budou vysílat alespoň zvukovou stopu. Ve 3 odpo v sobotu bude sečteno a pan Babiš bude mít projev, kterým zahájí předvolební kampaň do Sněmovny.

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že Pavlovi příznivnci na Babiše neustále pískají atd.... tak je možné, že to byli oni, kdo poslal Babišovi tu zásilku.

0 1
možnosti
Foto

Bylo jasné, že Babiš nemá ve volbách na prezidenta šanci. Tábor jeho odpůrců čítá cca 60% voličské základny. V prvním kole se ještě rozmělnili, ale v 2. kole se sjednotí. Jejich zášť se dala dříve vysvětlovat odporem k bývalým komunistům a i těm, kteří kvůli socialistické kariéře byli schopni se i upsat STB. Tenhle argument však padnul, protože Pavel byl navíc předsedou ZO KSČ a chtěl být nejen informátor STB, ale dokonce rozvědčíkem v "imperialistickém" táboře. Nenávist vůči Babišovi proto musí mít jiné kořeny.

5 3
možnosti

Přesně tak. Následující dny to potvrdí.

1 1
možnosti
Foto

A78l74e66š 12M47e35r95t61a

22. 1. 2023 13:14

Já mám za to, že ho osobně poslal Putin, aby blogeři měli o čem psát:-)

4 1
možnosti

J49a23n 23R13á69ž

22. 1. 2023 13:14

Ach jo. Podle podobných teorií Babišovi příznivci poškodí i brzdy jeho auta, aby když se vybourá ho lidé litovali a dali mu hlas. Jedna půlka národa se zřejmě zbláznila, když je schopna vymýšlet takové kraviny, jako že Babišově ženě poslal náboj příznivec jejího manžela a druhá půlka se zřejmě zbláznila, protože věří Babišovým kravinám, co vypouští na Pavla.

Už aby ten blázinec kolem prezidentských voleb skončil a hormony se postupně zklidnily u obou dnes znepřátelených táborů. Možná se pak rozmnoží počet těch, kdo jsou schopni dívat se na svět racionálně a s nadhledem.

4 0
možnosti

Je to především Babiš, který šíří nenávist ve společnosti. Kulka údajně doručena ve čtvrtek, zveřejněno v sobotu, kdy generál Pavel ohlásil den volna. Je ale dobře, to generál Pavel okamžitě odsoudil.

4 3
možnosti

Plakáty Babiše s Putinem před volbami taky nechal natisknout Babiš? To bylo o.k.? To nebylo šíření nenávisti?

4 1
možnosti
Foto

Dovolím si pár připomínek.

Byl to ostrý náboj nebo slepý?

Jak může taková zásilka projít poštou? Zkuste na poště podat obálku s podobným předmětem. Upozorní Vás, že takový předmět lze poslat jen náležitě zabalený, aby se nemohl poškodit.

Byla obálka ofrankována a opatřena razítkem pošty?

Už jsme onu obálku viděli, včetně dopisu a vloženého předmětu?

Už odebrali personálu otisky prstů, by se vyloučila jejich účast?

A řada dalších zkoumání, které dozajista kriminalisté provádějí.

;-D

4 1
možnosti

;-D;-D;-D Hotový Kolombo!

6 1
možnosti

Paní autorko,

nejsem příznivec ANI JEDNOHO z kandidátů. Musela by mi ruka upadnout (a chudáci mí rodiče by museli doslova rotovat v hrobě), kdybych některého z nich volil.

Ale k Vašemu článku, paní Vlachová: opět tu moralizujete, tvrdíte, že dáváte na svoji "intuici", a přitom je zjevné, že jste zcela pod vlivem médií, která do vás ze všech stran hustí své jediné pravdy.

Když už tedy hovoříte o své intuici, jak je tedy možné, že vám ta vaše intuice neříká, jak hnusným, primitivnim způsobem jsou obě kampaně vedeny a jak média tvrdë tlačí na nejnižší lidské pudy, vyvolávajíce stupňující se nenávist mezi lidmi? Jak je možné, že jste díky vaší "intuici" nepostřehla ten nechutný, odporný a zavrženíhodný hon na čarodějnice?

A pokud (a tady oprávněně) píšete o covidovém chaosu (já jsem jej vnímal coby covidovou tyranii) za bývalé vlády, ptám se vás, co prosím dělala celou dobu opozice, aby odvrátila a zastavila porušování Ústavy, potažmo pak lidských práv? NIC! Vůbec NIC! Nouzový stav opakovaně schvalovala, tedy bývalou vládu podporovala. Krátce po nástupu do vlády si dokonce i přes značné výhrady Senátu prosadila Pandemický zákon. To jste zapomněla, nebo záměně vypustila z hlavy?

9 2
možnosti

Větší blbost může vymyslet už jen Honzík Z.

;-D

4 2
možnosti

Praví Zdeněček, který ani neví, jak funguje naše školství. ;-D

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 6
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik