Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Vlasáková, odpovídám jen na titulek blogu,. Tuším, že je v něm řečeno vše a není třeba dál číst. : Může a nemusí. To jsou ti praví demokrati, v té naší falešné demokracii. Vyvraždit názorové odpůrce, (opozici), tak, jak byli v v dávnověku vyvražděni Slavníkovci? Nastavit totalitu a diktaturu tzv. lepších lidí? Velmi smutné zjištění 33let od tzv. sametové revoluce. Nzdar. [>-];-(

12 5
možnosti
MM

Nic takového autorka nepropaguje. Od vás jsem si už zvykl na ledaco, ale tohle je primitivně stupidní, jako od Babiše..

8 5
možnosti
EH

Kulku poslal příznivec Babiše, protestanty na mítinku s píšťalami si najal taky Babiš. Rovněž zaplatil kněze, ať mu dělají negativní kampaň. Jestli Babiš neposlal Pavlovi peníze na kampaň, ať ho lidi pořádně litují? 8-o

Co se divím, když za znásilnění si žena může sama, lidé jsou okradení kvůli vlastní blbosti a za nehody si mohou taky sami. Beztak kvůli pojišťovacího podvodu. ;-)

12 2
možnosti
LH

On si to tenkrát Topolánek asi taky psal sám

https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/kulka-je-pripravena-pise-anonym-topolankovi_80675.html

Nemluvě o křiku Rakušana při šibenicich....jsou prostě mezi námi fanatici.... ostatně je to na těch shromážděních vidět..

4 1
možnosti
Foto

Myslím, že to mají ti ŘVOUNI i na Babišových setkáních s občany někým nařízeno - anebo doporučeno. Proč se tak neděje na mítíncích Petra Pavla? To nám i ještě nikdo nevysvětlil. Asi to někomu vyhovuje. A fanatici jásají... Rv;-(

6 5
možnosti

Česká televize v předvolební debatě nebyla ani trochu zázrak, zachovala se naprosto stejně jak NOVA i PRIMA. Tři z kandidátů preferovala, zbytek upozadila.

4 0
možnosti
PL

Díky za ta slova, paní Vlachová. [>-]

1 4
možnosti
PD

Pane bože, do čehos to dušu dal?

10 1
možnosti
PL

Myslíte někoho z Průhonic?

1 2
možnosti
PV

P55a49v31e83l 12V28é12b83r

22. 1. 2023 8:01

Nikdo taky nevysvětlil důvod proč kulka byla zalána v politice neaktivní paní Babišové a ne tomu hlavnímu.

Kloním se k tomu, že to celé bylo zinscenované, aby se pan velkouzenář mohl pokoušet vzbuzovat lítost nad tím, jak je jemu a celé rodině ubližováno.

13 4
možnosti
Foto

Vy se kloňte k čemu chcete, u vás bude asi všechno černé bílé, každá a oběť si může za své napadení sama. O takových demokratech" si nedělám žádné iluze. A my ostatní to musíme ještě těch pár dní do voleb vydržet - a pokud vyhraje to vaše "dobro" - pak asi zase nastoupí tzv. "vláda jedné strany " (jednoho, toho správného názoru). a pak h s námi a zlé pryč. To jsme si již zažili. Rv:-/.

5 3
možnosti
Foto

I90v22o 83C14i83l38i26c69h

22. 1. 2023 7:59

Když si to shrnu, tak po upozornění, že v sobotu pošta nechodí, prohlásil, že to přišlo už ve čtvrtek. Ovšem v pátek, tzn následující den, vzal poprvé na výjezd Moniku a to zrovna do Liberce a Jablonce, kde se daly předem očekávat silné protesty proti němu. Opravdu by někdo z nás vzal manželku po takovéto vyhrůžce na podobnou akci? 8-o

15 0
možnosti
OU
MZ

Tak možné je všechno. Někdo zase může mít pocit že paní Nerudová si taky ten anonym napsala sama jako reakci na vyhrožování Babišovým.

6 0
možnosti
MB

A ještě ho podepsala jako ANO, aby nikdo nebyl na pochybách. ;-D

2 0
možnosti
JG

J92i33ř54í 46G15r11o84h

22. 1. 2023 6:10

Česká televize a nestrannost, to jste mě rozesmála.

17 5
možnosti
VF

Jistě. Nestranná jsou jen média, které (ne)vlastní AB.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,67
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik