Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Ten porad potvrdil to, co se suskalo v potravinarskych a zemedelskych kruzich uz nekolik let. Holt, pozustatek divokeho kapitalismu 90. let podporeny dotacemi do zemedelstvi. Mne se to nelibi, ale v teto chvili muzu proti tomu delat jen to, ze AB volit nebudu. A toho pana, co ho AB obral o firmu mi lito neni, jako kazdeho, kdo pestuje kukurici proto, aby ji spalil v bioplynce.

1 0
možnosti
Foto

Jeho podnikání mě nevadí. Vadí mě jeho šílené návrhy co by člena vlády a současného premiéra.

0 0
možnosti
Foto

Tak já také mám ještě jednu připomínku. Autorka píše toto:

"Uvedu příklad vodňanských kuřat. Dokument uvádí, že se nejedná o kuřata, která by byla chována u nás, Babišovo impérium je dováží z Polska, pak jen přelepí nálepku a může se prodávat za něco, co nemá s Českou republikou nic společného."

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644941

Že by manažeři Agrofertu byli tací tupci, aby přelepovali (resp. odstraňovali a znovu lepili) české nálepky?

Pokud by od Poláků kupovali větší, než malé množství, tak každého amatéra přece napadne, aby do výrobního závodu v cizině rovnou poslal české viňety.

1 1
možnosti
DM

Ano to se standardně děje v mnoha podnicích ,na výrobky se rovnou mlátí třeba německé etikety,takže výrobek pak vypadá jako "made in germany"..

0 0
možnosti
Foto

To, že Babiš, když převezme firmu, tak první co udělá lidem sníží platy je věc známá. Komu se to nelíbí můžře jít. Babiš doveze levnou sílu z Polska a Ukrajiny anebo najme vězně. Proto původně prohlásil že klidně přijmeme muslimy, že on je zaměstná. Když zjistil, že lidé jsou proti přijímání muslimů, tak názor změnil. Jinak jsou to čtyři roky a v televizi běžel záběr z jeho továrny na výrobu salámů. Na hácích byly zavěšeny skelety kuřat, které šly linkou a na konci linky padaly do mlýnků, který skelety semlel a pak se to přidalo do trochu masa a vyrobil se z toho chutná a výživná uzenina, která obsahovala z bídou 40 procent masa. Zbytek byl separát, což je název pro semleté kosti a další přísady.

2 1
možnosti
Foto

Ale lidé to chtějí, že? Kvůli ceně.

1 1
možnosti
SN

:-).....Paní autorko.....Selský rozum je silně tendenční dílo, je určené k pošpinění Babiše. Celý život jsem pracoval v zemědělství, otec byl velký sedlák.

Agrofert obdělává asi 5 % z celkové výměry zemědělské půdy? Jak se obhospodařuje těch 95 % zbývajících, Dělá se to eko.bio, tahá se koňmi, nebo voly,kosí se kosou? Zemědělství není žádná charita, je to jenom byznys. Ještě Vám prozradím jedno tajemství o kterém se moc nemluví, záměrně. Naši zemědělci berou polovinu dotací, než staré země EU. A musí přežít.

Závěr. natočeno proto, aby se vybudily emoce proti Babišovi, protože........kolik lidí v tomto státě má potuchu o tom jak to v zemědělství , současném, funguje ! Rv

5 4
možnosti
Foto

Bože jak vy toho jak vy toho Babiše milujete. Mám pocit, že kdyby se babiš dopustil znásilnění anebo vraždy vy jej budete hájit.

4 0
možnosti
Foto

R^karma a naprostý souhlasR^

mimochodem ČT2 je jeden z mála kanálů na který stojí za to se dívat-jink je to ztráta času

2 0
možnosti
Foto

Jen když dávají dokumenty o přírodě, nebo technice.

0 0
možnosti
ED

"Selský rozum" jsem neviděl - škoda (třeba to budou opakovat), ale autorka tohoto blogu permanentně - jinak to neumí - opět od vodňanského kuřete, které jinak mám docela rád, přešla zase ke svým hrůzným invektivám. Kdo asi volí ANO? Normální lidi, kteří nesnáší výkřiky zdivočelých médií (REFLEX, Echo 24, E15, LN, HN a řada dalších). Minule 29,5%, dnes už 35% a případně při nových volbách asi už přes 50%, ne? Mimochodem: včera Zeman na Nově byl skvělý (minule jsem jej nevolil)!

4 1
možnosti
Foto

LN, HN a jsou noviny, které vlastní Babiš ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MB

A.Babiš, je rád srovnáván s T. Baťou - Ten začínal podnikat s kapitálem 800 korun, dědictvím po matce. Velkým odpůrcem byrokracie, (Budujeme stát). Babiš na rozdíl od Bati firmy nezakládá, ale přebírá. 2 scénáře. Od státu, za výhodných podmínek (Aliachem, Unipetrol). Nebo hrubým nátlakem, nepřátelským převzetím, (Kostelecké uzeniny, Lovochemie). Podle zjištění Ekonomu v zemědělství a potravinářství platila polovina firem holdingu svým zaměstnancům méně, než dosahuje tuzemský průměr v oboru. Většina Baťových zaměstnanců dokázala uspořit 30 až 40 tisíc korun, což byly na tehdejší dobu slušné peníze, a mohli za ně pořídit i funkcionalistickou vilku ve Zlíně. Kolik si našetří například pracovnice linky ve Vodňanské drůbeži, není známo :-)... http://forum24.cz/babis-neni-bata-sobe-danove-ulevy-zamestnancum-mzdy-od-125-tisice/

7 0
možnosti
Foto

Ano. Každý den je třeba alespoň kapku politické agitace.

A dnes to autorka vzala z jedné vody načisto a probral a přitom hned také prezidenta Zemana a jeho kandidaturu na druhé období.

To by tak scházelo abychom si nezvolili pana profesora že?

5 4
možnosti
MB

Jiří, při požáru pražského hotelu jsem na Vás myslel. Kdyby bylo nejhůře, můžete dále brigádničit , viz imperium A.Babiše ... ! :-)

2 0
možnosti
JP

Promiňte paní otázku, co jste dělala 28 let v tom našem tzv. kapitalismu? Měla jste zavázané oči a zalepená ústa? Dovážet svinstva a jedy začali naši západní spojenci.

Konkurence vás donutí, když otevřete trh bez pravidel.

5 3
možnosti
PJ

P67e68t77r 65J41í25l28e54k

22. 1. 2018 6:59

Tomu mám rozumět tak, že za komunistů byl naše potraviny zdravější?

Vy jste pracoval před rokem 89 v zemědělství?

5 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik