Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na příkladu chování Cikánů/Romů je nejlépe patrné, že se do naší společnosti po svém - se všemi výhodami a právy na cokoliv, jak jim to náš zákonný systém umožňuje, již zařadili - ovšem z jejich strany s nulovými povinnostmi. A tak stejně (nijak!) u nás zřejmě dopadne také začleňování uprchlíků.

0 0
možnosti

Cit proti odlišnostem ( rasismus) je nám dán geneticky a je to sada programů - instinktů jež chrání, či spíše chránil kmen či rodinu v drsných podmínkách planety a vyvíjel se jak se vyvíjela civilizace.

Je to přirozená podstata každého člověka a pracuje v podvědomí, zde i chrání svůj genom tak aby byl následně kompaktibilní. Jsme citlivý na určitý zdravotní stav, vzhled tváře, postavy, chůze barvu vlasů, chování ... . 

Jsou to vlastně i obranné reflexy.

Nad tím je ale to co vlastně vytváří v člověku jak si vyšší princip a to duševnost jež vzniká z životní moudrosti a poznání, jež to koriguje, čím je duševní vyspělost větší zde ve směru nerozlišování na dva stavy tím to mizí.

Je nesmysl aby se to změnilo někde v posledních 25 letech a navíc když to má opodstatnění, neboť lidská světová populace vlastně se rozpadá na dalších evoluční větví.

Problém je že si západní Evropa a USA přisvojila jakou si roli validátora co je a není a vytváří určitou ideologii která nechápe samu podstatu tohoto přirozeného projevu a snaží se je na úkor něčeho, řešit v domnění že vlastně svoji "vyspělostí" má na to nárok ?

Tím se zde vytvořil celkem zrůdný systém jež potírá zákony lidských druhů - etnik a dnes velmi oslabuje řešení světového exodu. Je to vlastně slepá ulička.

Na cikánech, ne všech neboť zde jsou určité rodové odlišnosti, je zcela v plné nahotě vidět kdy tento, další lidský rozvoj (duševnost) moc nefunguje a duševní hodnoty a hodnoty společnosti chápou čistě přírodní bázi. Nejsou to jen cikáni, ale přes 75% populací naší planety.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik