Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Váš příspěvek o důchodcích zcela zapadá do série stejně "pologeniálních" příspěvků o politice. Všechno jedna velká bramboračka.

6 0
možnosti
JP

Vytisknte si to a přečtěte, až budete sama v důchodu. Tolik nenávisti vůči starým lidem se hned tak nevidí.

2 1
možnosti
ZD

Pan Werich kdysi řekl o tom, že kdo je ve staří "užitečné zvíře" byl takový rozhodně i za "mlada". Myslíte, že to v důchodu pochopí? A to spatřuje svou úlohu v ženskosti! No potěš koště.

1 0
možnosti
Foto

Nepřeji vám dožít se důchodového věku.

0 0
možnosti
ZD

Jí to přeji, jen lituji jejího okolí.

3 0
možnosti
Foto

Autorka sdělila své zkušenosti s důchodci. Ve slušné společnosti by ji na to oponenti řekli zkušenosti svoje, nebo by ji vysvětlili, v čem chybuje. Proč hned soudit či se snižovat k hrubostem? Mýliti se je lidské a odpouštět je božské.

2 1
možnosti
ZD

Rodiče má každý, mnozí je ale nepoznají.

0 0
možnosti
PC

Autorko,

to, co jste napsala, není o seniorech, ale o VÁS. Jen a pouze o VÁS! Hnus!Rv;-O

23 1
možnosti
MP

A Vy jse co? Mladá holka?;-D Pokud seniorkou ještě nejste, nebojte, za 14 dní se jí stanete.

5 0
možnosti
Foto

Poprvé po volbách jsem se přišel podívat, co je tady nového. A měl jsem smůlu. První blog, která jsem otevřel byl ten váš, a je mi z něho smutno. Abych byl přesnější tak spíš z toho, co jste napsala. To vaše zevšeobecňování a házení všech důchodců do jednoho pytle je váš názor, který respektuji, ale rozhodně s ním nesouhlasím. U nás na venkově to máme trochu jinak. Bydlím v zástavbě, kde žije hodně seniorů a takové jaké vy popisujete neznám. Určitě se tací najdou, ale rozhodně to není tak hrozné jak píšete. Tyto řádky píši jako senior kategorie 65 plus

8 0
možnosti
JK

J61a32n 20K97a27r58a94s19e95k

10. 2. 2023 18:50

v jedmon musim s autorkou souhlasit. Zkuste se seznamit s nejakou damou tak kolem 65, ktera by byla k svetu, neocekavala by, ze ji na rande zve Richard Gere a jeji prvni otazka by nebyla, jak velkou penzi mate.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik