Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

z jedné cesty do jednoho města vyvozovat závěry nad celou USA - to chce opravdu hodně velkou dávku fantasie Rv

2 0
možnosti
ST

Jinak doporučuji výborný dokumentární seriál "Na 18 kolech v Americe", dávají ho na TV Spektrum.

https://www.csfd.cz/film/1198404-na-18-kolech-v-americe/recenze/

0 0
možnosti
Foto

Věci se mají jinak, než jak je Vy chápete. Váš soused z baráku je sice možná tak trochu ureptaný zemanovec, ale ve skutečnosti Vás má rád. To nemá se stalkingem nic společného. Prostě Vás má rád a má o Vás starost.

Kukátko ve dveřích a jmenovku na schránce Vám dost možná začernil proto, aby Vás během Vašeho infantilního trajdání plném utrpení nevykradli zloději. No a potraviny Vám hodil na balkon proto, abyste po vyčerpávajícím výletě neumřela hlady.

Jenže je to v nastavení Vaší mysli, že svět kolem sebe povýšenecky vnímáte jako nepřátelský, závistivý, ve kterém nikdo nedosahuje Vašich kvalit. Tímto nedobrým náhledem ale trápíte a ničíte především sama sebe a obávám se, že už Vám bohužel není pomoci, protože toto od nikoho slyšet nechcete...

6 0
možnosti
Foto

Každý blog fakt pobaví, třeba ti milující sousedi.

2 0
možnosti
JH

J19a81n 60H84a49r16v24a96n

1. 12. 2022 9:07

Já jsem dnes taky pobaven. Člověk ví co může od paní čekat a o New Yorku z tohoto úhlu pohledu nikdo jiný dosud nenapsal, vždy bylo jen "úžasné". Velmi zajímavé. R^

3 0
možnosti
Foto

Koukám na Vaši starší tvorbu a je vidět, že asi potrefené "Babišdůchodkyně" Vám neodpustí ani to cestování. Jsou prostě věci, jako kritika vůdce, které se neodpouští ;-).

1 2
možnosti
Foto

Když ona by tu politiku narvala i do blogu o utrženém splachovátku.

13 0
možnosti
RM

zatímco mezi českými důchodci najdeme spoustu takových, kteří si svou leností a nadváhou zničili tělo, že se pohybují za pomoci holí, v NY jsem nikoho s holemi nepotkala.

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794887

vy se fakt nezměníte. Jste strašná. Jako do článku o cestě a pobytu v NY namontovat Zemana s Babišem, to chce fištróna. Ale co, aspoň jste si ulevila. A to ostatní? Čekala jsem trochu víc, když už jste tak zcestovalá. A prosím, přestaňte paušalizovat. Věta: a takhle si tu žijeme, není na místě. Ne, takhle si tu nežijeme. To jen vy.

17 0
možnosti
Foto

R^souhlas.

Z reportáže o New Yorku si odnáším akorát, že nemají záchody, anebo jsou špinavé.

Ale ten Queens - to autorce děkuju, po delší době jsem si zas pustila Cestu do Ameriky.;-D

2 0
možnosti
ST

To je galimatyáš... Tolik přestupů letadlem, přitom se dá letět přímo...

Já byl v metru akorát v Chicago - páchnoucí stoka, jinak jezdí soupravy z většiny venku, na zrezivělé konstrukci, špinavé, zanedbané a zastaralé nástupiště.

Holt je třeba si zvyknout, že věci a zařízení veřejné, jsou tak "nějak od sekery", čistě aby jen plnily svůj základní účel. Mě fascinovaly dřevěné sloupy elektrického vedení, prožrané červotoči, všelijak pokroucené - ano, stále pořád jsou využívány dřevěné sloupy.

Když jsem poprvé viděl běžné ulice v Chicago, první (absurdní) myšlenka co mě probleskla hlavou - tady musela být válka! ;-D Vymlácené domy, místo okna shnilá matrace, všude haldy odpadků...ovšem o blok dál perfektní čisto, trávníky zastřižené na milimetr...

V USA jsou velké kontrasty, také záleží na státě, oblasti, městě....

11 0
možnosti
MK

Pravděpodobně chtěla ušetřit, tak letěla přes půlku světa;-D A myslím, že ten ztracený kufr k ní sedí, a to začerněné kukátko, odpadky na balkoně...však ona ví sama, za co. Opět - čeští důchodci o holích, Zeman, Babiš, všichni jsou špatní, zlí...Rv

6 1
možnosti
PN

8-o v tomhle Vašem stavu cestovat? A bez doprovodu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik