Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

To, že na Hradě sedí bývalý komunista mi připadá raritní. Není možné, aby 33 po revoluci vznikla volba. Tak další bývalý KSČ, nebo i bónus s agentem Stb k tomu? Ve svém věku, Bureš určitě špatný herec není. Nechápu rektora Zimu. Mohu si i vážit generála Pavla. Ovšem? Franz Lehár to věděl předem. ČR? - Země úsměvů. Hradní kandidáti, to je vlastně pokračování muzikálu. Kádry rozhodují o všem - Divotvorný hrnec ! ... :-)

2 0
možnosti
JH

J87a58n 97H64a83r19v95a95n

28. 5. 2022 8:51

Zeman byl komunistou jen 18 měsíců kolem roku 1968. Tehdy ještě mnoho lidí věřilo na "socialismus s lidskou tváří". :-/

3 0
možnosti
Foto

Tyto věci stále řešit je ztráta energie. To máte jedno. Takzvaně morálně bezúhonný není nikdo, ať byl nebo je v jakékoliv straně anebo nebyl v žádné. Zvolíte si někoho, kdo je oficiálně bez politického šrámu, ale bude mít jiný zápor, třeba bude nevýraznou osobností, jen na kladení věnců. A ještě něco. Nesmiřitelnost k druhým lidem znamená nevyrovnanost a nespokojenost se sebou samým. Jiní mají mnoho chyb, stejně jako je mám já.

8 2
možnosti
MB

Jarmilo, jak může kandidovat někdo, kdo se není schopen prokázat Lustračním osvědčením? Z mého pohledu to načítám za nehoráznou drzost:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,55
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik