Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Zajímalo by mě, na základě čeho tu velebíte novou vládu, která byla jmenována teprve před dvěma dny(!), a je proto logické, že ještě nic konkrétního ještě nepředvedla.

Váš článek se mi proto jeví jako zcela neobjektivní až propagandistický, jako tomu bylo v éře reálného socialismu.

P.S. Babišova vláda mi byla odporná, ale zrovna tak odporné mi připadá účelově věštění z křišťálové koule, protože tuším, že jakmile nastanou problémy (a ony samozřejmě nastanou), titíž lidé, jako jste vy, budou jejich chybné kroky této vlády bagatelizovat, svádět vše na vládu předchozí a tleskat pokračujícím represím, zavedeným Babišovou vládou, jejíž kroky tzv. "opozice" na jedné straně hlasitě kritizovala, ale v reále ji celou dobu v PS podporovala.

0 0
možnosti
Foto

Člověk není jen věčný lhář, ale i věčný věřící.

0 0
možnosti
Foto

Spíše bych řekl, že se vrací vláda reinkarnovaných bafuňářů z devadesátek s dnes již dávno překonanými, zideologizovanými stereotypy uvažování. Bude dělat přesně to, co za starých časů. Tedy podporovat profláknuté sponzory a kmotry, mluvit o všeobecném nezbytném utahování opasků a poníženě vzhlížet k Bruselu a Washingtonu. Když jsem viděl ty nafoukané nýmandy v televizi a srovnával je třeba s panem Havlíčkem nebo i paní Schillerovou z odstupující vlády, neměl jsem z toho dobrý pocit...

4 1
možnosti
DH

D51a32v63i30d 83H21o49r48á25k

18. 12. 2021 13:36

Jó, tahle vláda se profesůrku Fialovi zvlášť povedla. A zvlášť bych vyzvedl pana ministra vnitra Rakušana a vlastně všechny STANkaře. Ti si poradí vždy a se vším, což prokázali i jak zametli ve volbách s Piráty, kteří těm chuderům podali "pomocnou ručičku".

Ale i v minulosti když se dokázali vetřít dokonce mezi lidi blízké jednomu z nejznámějších Čechů jakým je světoznámý Radovan Krejčíř. Vždyť někteří z nich a dokonce i jejich Europoslanec se radili a konzultovali různá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, který byl dokonce pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s tímto megagaunérem.

A zajímavé navíc bylo i to, že možná i dík jejich pomoci tenhle šikula nakonec ani do basy nastoupit nemusel, když se mu tehdy podařilo "prokázat" jakousi duševní poruchu.

A tak se nelze divit, že se jim nehodí žádný schopný policista ve vyšší funkci, neboť je riziko, že by se mohlo bůhví co ještě na veřejnost dostat.

Konečně dokumentační článeček o této zajímavosti dokonce s překrásnou fotečkou STANkaře Gazdíka, který je z toho všeho vykulený patrně víc než předsedkyně TOPky09 si každý může přečíst na adrese:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/starostum-radi-zlinsky-podnikatel-redl-ktery-byl-odsouzen-ve/r~0a77bc44fd1511e6984a002590604f2e/

Starostům radí zlínský podnikatel Redl, kterého policie vyšetřovala ve dvou Krejčířových kauzách | Aktuálně.cz

3 1
možnosti
PK

Dobrý popisek, pětihlavá saň se bude těžce kaučovat. Co se týče výběru ministrů , jsem krapet v rozpacích u nového ministra zahraničí, bo jsem četl jeho práci a vyjádření jejího hodnotitele, vřele doporučují pro obraz co, resp. kdo bude nyní reprezentovat ČR, ale asi je to jedno, je otázka, zda má vláda Petra Fialy vůbec jiné ambice, než je právě manifestace loajality EU.

3 0
možnosti
Foto

J43o74s19e23f 16B49á95r35t98a

18. 12. 2021 12:06

Nic chytrého mě nenapadá, nevím co bude.

0 0
možnosti
JM

J26a61n 77M29a95r35e41k

19. 12. 2021 16:47

konečně rozumný příspěvek

0 0
možnosti
Foto

cha cha Vy se ještě budete divit

1 2
možnosti
ZZ

Možná ne - znám 2 bývalé podnikatele, kteří s láskou vzpomínají na vládu ODS, kdy mohli bezproblémově úkolovat Finanční úřad, Policii, ale i soudce, kteří měli soudit jejich trestnou činnost.

;-)

0 0
možnosti
AK

Ano, jsme ve fázi očekávání.

Následuje fáze zklamání.

Jak věděl už Jára Cimrman...

3 0
možnosti
Foto

Mám obdobné pocity a poznatky. R^

2 2
možnosti
ZZ

Procitnete až příjde utahování opasků ?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik