Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Máte špatně název, prezident v posteli by nikomu nevadil. Správně by bylo: Prezident navždy v posteli.

6 3
možnosti

Problém je, že nikdo není ochoten přiznat terminální stav! :-)

0 0
možnosti
ZZ

Že by mohl možná kvalitu státníka, podle vzhledu jeho manželky, posuzovat některý chlap, je dost zvrhlé. Že to dělá ale i samotná blogerka, je nanejvýš zavrženíhodné.

:-P

10 4
možnosti
ZD

Přebujelé emoce a cit pro tep doby. Teď je ve fóru kopat do presidenta. Senátoři potřebují podporu veřejnosti a ochotní jim ji poskytnou. A oni neudělají nic jiného, než budou reagovat na oprávněné námitky veřejnosti.

4 5
možnosti
JL

Souhlas, prezidenta ihned zbavit pravomocí, dokud se neuzdraví nebo neumře. K čemu je národu a státu prezident v nemocnici? Je to absurdita. Politici jsou pokrytci, chybí jim racionální postup. Asi se to změní, až bude jmenována pravicová vláda, pak ho sejmou, když nebude fungovat - můj tip. Inženýr bude mít slušnou rentu, domeček v Lánech, auto s řidičem a ochranku, to by mu mohlo na doživotí stačit.

9 4
možnosti
JS

Je s podivem, že když byl prezident Havel, tak takové svinstvo opozici nenapadlo.

10 3
možnosti
Foto

Článek č. 66 ústavy se vůbec asi nikdy otevírat a uplatňovat nebude muset, takže prezident jako "částečně schopný" bude úřadovat na posteli. Jako dříve místo vezení se na vozíku, může nyní prezident velet slavnostnímu pochodu Hradní stráže z postele - a koneckonců, jmenovat Fialovu vládu přece může Zeman za asistence osazenstva Kanceláře prezidenta republiky z postele úplně hravě také. A i udělování státních vyznamenání z postele bude pro Zemana rovněž tak zábavnou hračkou!!;-)

1 1
možnosti
Foto

Už si živě představuji udělování státních vyznamenání. Za zvuků fanfár ze Smetanovy Libuše vjíždí do Vladislavského sálu nemocniční postel s panem prezidentem tlačená dvěma příslušníky hradní stráže. Pan prezident v pyžamu cestou kyne z lůžka rukou přítomným hostům .......

6 1
možnosti
Foto

Pan Povráťa kancléř Mynář se stále ohání tím, že bez souhlasu prezidenta nesmí zveřejnit nic o jeho zdravotním stavu. To by mě zajímalo jestli měl souhlas se zveřejněním toho videa. Mám pochyby, že náš moudrý pan prezident to natáčení vůbec vnímal. Ba dokonce si myslím, že o něm ani nevěděl.

16 2
možnosti
IB

I60v69o 14B53o16u47š47e

13. 11. 2021 17:08

A asi nevi dodnes.

3 0
možnosti
DN

Pokud prezident i v době nemoci pobírá celý plat/ jako třeba jiní manažeři /, nemusí mít vystavený doklad o dočasné práceneschopnosti / tzv neschopenku/. Pokud ale si poslechnete vyjádření konsilia - oni ústně sdělili, že není schopen plnohodnotné svoji funkci vykonavat, pouze dílčí úkoly. Takže neschopenku ma vystavenou - slovně. Jde tedy o to, co vlastně od něho požadujeme. Pokud se národ, politici, poslanci, spokojí s telekonferencemi a návštěvami v nemocnici... nebudou tedy dočasně za něho hledat náhradu.

Neschopenka pro prezidenta je aktivace článku 66. Taky nechápu, proč se toho všichni bojí.

10 3
možnosti
ZD

Senátoři, lačnící po osobní pomstě, by z případného odvolání měli osobní radost a větší šance při nadcházející presidentské volbě. Tam bych jejich zápal jakž takž chápal. Co je to u vás nevím. Je to holt názor jedné paní a v diskusi následně šiřitelů "urban legend" o Havlovi. Budiž.

9 17
možnosti
OP

Osobní pomstu bych v tom neviděl. Kdyby ti ubožáci kolem Zemana transparentně informovali, nevznikly by pochybnosti. O stavu Havla bylo informováno zcela nadstandardně.

17 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 5
možnosti
VB

Po všech stránkách se vracíme do středověku: např. o covidu informujeme občany asi tak na úrovni doby s morem, kdy většina lidí nevěděla, oč jde, a podle toho se chovala (nevhodně). Na druhou stranu, ve středověku přijímali králové poradce a návštěvníky i třeba v posteli, někdy celý královský dvůr sledoval v přímém přenosu svatební noc či zrození prince.

2 11
možnosti
RK

R86a22d35e20k 87K93o49h55u95t

13. 11. 2021 14:44

Zato od vás ty infornace brání nakažení, pobytu v nemocnici, smrti. A vy byste vůbec neomezovaka plánovanou péči, ať si civdfanatici pomůžou z rymecky sami.

1 0
možnosti
PN

P57e89t54r 46N52e19d62v12ě37d

13. 11. 2021 11:31

Není známkou noblesy i to, co žena vypustí ze svých úst, či napíše? No jo, Vy ovšem nejste první dáma.....

11 8
možnosti
ZH

Můžete naznačit, jak se dá "noblesně" psát o uchlastaném notorikovi a jeho paní, která s ním hezkou řádku let nežije a nechá se trapně vytáhnout k přečtení zjevně Ovčáčkova výtvoru?

3 1
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik