Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Nechcete kandidovat na naši první prezidentku? Nemusíte pít ani kouřit abyste okouzlila voliče mírou nebývalou, jen to raději nedávejte písemně předem najevo, abychom nakonec Slovensku nezáviděli i Čaputovou ...

3 1
možnosti
Foto

K hlavě státu by se každý měl chovat korektně, potlačit své nízké pudy a nepřidávat se k hyenám. Velmi nemocnému a v zahraničí léčenému prezidentu Havlovi dala propaganda pokoj, Miloš Zeman je napadán ze všech stran. Vypovídá to o charakteru těch tzv. demokratů - to že nemají ponětí o demokracii je již všeobecně známo, avšak nízké pudy by měli umět ovládnout a zachovat dekórum !!

7 15
možnosti
TN

Furt dokola totéž. Furt nechcete vidět ten zásadní rozdíl.

4 3
možnosti
TZ

Podle titulku jsem čekal lechtivé jsi obsah...

0 0
možnosti
MV

Čím dál víc nabiram dojmu, že si prostě přeje lafetu. Kdo za ní půjde? O tom, že je jeho chování ostudné, žádná. To už víme pár let.

3 1
možnosti
PK

P14a88v92e72l 49K85l26e32i41n

13. 11. 2021 20:07

Dobře napsaný blog a souhlasim se všem.

5 6
možnosti
Foto

J37a28n 18S41v34a98t41e12k

13. 11. 2021 17:59

Čím déle zůstane Zeman ve funkci prezidenta, tím méně pravděpodobné je, že příštím prezidentem bude Babiš...

Už to je dostatečný důvod pro to, abychom panu prezidentovi přál pevné zdraví.

Je možná smutné, možná neuvěřitelné, že tohle musíme říci, ale je to bohužel pravda. Je třeba, aby se našel vhodný kandidát, který zvládne i Babiše, nebo nějakým způsobem přesvědčit Babišovi potenciální voliče, aby rozdělili své hlasy mezi různé národovce a Babiše, jak se ostatně stalo v posledních parlamentních volbách.

Je ovšem otázka, zda učiní stejnou chybu dvakrát...

1 2
možnosti
KT

To je sice pravda, ale ideální stav, kdyby mu byly odebrány pravomoci a byl ponechán ve funkci, aby jako těžký alkoholik nemohl nadělat žádné škody.

6 5
možnosti
JL

Tento clanek je presne napsan pro ceske kritiky. Nedostatecna formulace clanku 66 v Ustave, je pro tyto diskutery uplna pohadka se vydovadet. Bez ohledu na prezidenskou funkci. Kazdy ma svuj namet, jak ziskat body pod svoji pripominku.

Take porovnani obou nemoci pana Havla a pana Zemana, nam ukazuje ve velkem nedostatek nasi Ustavy. Jen nam ukazuje pohled obcanu na ty dva muze zastavajici tu funkci prezidenta. Ale nedostatek pravnich kroku by nas zakladni zakon nemel pominout.

1 0
možnosti
KT

Důležité pro odebrání funkce je hlava. Pokud je občas prezident v deliriu, není to ideální stav.

2 0
možnosti
Foto

Soudný člověk by rezignoval ale to není případ prezidenta. Z našich daní je placena jen atrapa.

13 6
možnosti
MB

Miloš, je náš nejlepší pracovník. Na pracovišti absentoval zhruba rok. Kluci vládli dobře. Miloš, je náš nejlepší pacient. Dokáže mluvit. Pokud má natrénováno, i se podepíše. Myslí mu to. Ihned pomyslel na nepřátele, Vede to katolický kněz Halík, lékařka Džamila a šéf Senátu Vystrčil. Já pouze nechápu, proč není na nemocenské? Bere svůj příjem dále, bez omezení. Zřejmě by měl vyrazit nějaký kontrolor. Miloš sám pravil - "Padni, komu padni, akce ruce čisté" .Náš nejdražší důchodce a pacient v republice .. :-)

15 3
možnosti

Jen ať si tu ostudu, tu zbabělost, tu trapnost, to pomočovaní a defekaci téměř online užije až do konce. Ať si užije své životní prohry. Ti, o jejichž úctu stál, ti jím pohrdají a ti, jimiž pohrdá on, ho zbožňují a volí. V Rusku a Číně po něm neštěkne ani pes, o civilizovaných státnících se vůbec nebavím. Neuspěl s ničím, investice žádné nepřinesl, při setkání státníků seděl už jen na konci, přehlížen, ignorován, i ten Trump jím pohrdal. Nedosáhl ničeho, vzpomínat na něj bude jen Vráťa s Martinem, kteří si za jeho zády a nejspíš s jeho vědomím ,,vydělali" stovky milionů. Umře jako bezvýznamná, směšná figura.

27 9
možnosti
BH
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik