Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Presne tak, pani Valachova. Hloupi cechacci a nackove sedi pred pokleslou tv, cpou se veprovym, necestuji a nemaji rozhled a tak se povysuji nad migranty. Lepsi Cech diskutuje v prazske kavarne, navstevuje indicke restaurace, kde poplaca cisnika migranta po ramenou, cestuje po svete, po vecerech si listuje v jiraskovi a na nikoho se nepovysuje.;-DR^

7 0
možnosti
EK

Jen nechápu, proč paní plýtvá svým talentem a charakterem na ubohém čecháčkovském blogu, když by mohla být dávno hvězdou internetu na tom vyspělém Západě.;-D

10 1
možnosti
LB

Autorka má stejné právo na svůj názor jako vy!

1 1
možnosti
IL

I48v93a91n48a 19L87a80n43c94e

3. 10. 2021 12:04

Tak se výjádřil i můj syn: někteří česi jsou: papežštější než samotný papež a bylo to v souvislosti, když vláda chtěla, aby jeden na druhého donášel, pokud soused se setkal se sousedem a nebo neměl ro*u*šk*u. Rekl mi: už jednou na sebe sousedé donášeli a to bylo za pána h*i*t*l*e*r*a. Snad si na tu dobu pamatují.

Také nemám nic proti jiné národnosti, ale na druhé straně nám sem přes hranice, proudí kvanta ute*če*nců a představte si, že nejenom nemají očkování, ale oni nemají ani co*vi*d*vé pasy, taková nehoráznost. Vždyt se pasy od nás všude vyžadují, ne? A tito nakažení a neznámi lidé se rozmístují všude po a*m*e*r*i*c*e. Proč? Aby se nemoc opět rozběhla? A proč já bych měla všem těm mil. lidí měla přispívat na jejichfree zdravotnictví, ubytování a jídlo a podporovat je v jejich startu do života. Já mám svoje lidi, kterým bych chtěla platit zdr., ubyt. a jídlo, ale ty pozvat nesmím, oni musí utrácet za právníky, a čekat deset let... Takže každý, kdo chce svého utečence, at si ho pozve a plně za něj zodpovídá, vč. ubytování ve svém domě a dá mu peníze, aby si rozjel podnikání.

6 0
možnosti
LB

Předpokládám, že vy jste také nejste rodilá Američanka, že jste se do Spojených států také přistěhovala.

0 0
možnosti
JS

Vážená paní Vlachová, nemám naprosto nic proti imigrantům, kteří do naší země přicestují legálně a to proto, že u nás chtějí pracovat a dodržovat naše zákony a zvyklosti. Jinak nechápu Vaše rozhořčení proti některým našim občanům. Uvítal bych také kdybyste mi objasnila jak to, že ilegální imigrant z Afghánistánu , kterého přes moře dopraví neziskovky je žádoucí a proti ilegálnímu imigrantovi z Afghánistánu, který se letecky dopraví do Běloruska, se stavějí na hranicích s Polskem a dalšími státy ploty. To při své chatrné inteligenci jaksi nechápu.

4 0
možnosti
Foto

Dan Schueftana izraelský akademik, bezpečnostní expert a politický poradce řekl :" Tolerance by měla skončit, tam kde někdo pod záminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance. Chcete-li vypadat dobrotivě, nedivte se, že se jednou probudíte a zjistíte, že je příliš pozdě.

14 1
možnosti
Foto

J27o31s71e24f 38B61á53r12t74a

3. 10. 2021 11:40

Paní Vlachová, pracující cizinci opravdu nikomu nevadí.

21 0
možnosti
AK

Toť obvyklý konflikt mezi Čecháčky a Světáčky.

Kdy Čecháčci trpí nadměrnou obavou ze všeho cizího, zatímco Světáčci trpí patologickou touhou po všem cizím.

0 2
možnosti
JS

Pokud byste místo Čecháček napsal normální člověk, protože každý normální člověk se změn obává, tak bych to podepsal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,51
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik