Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Co zase "trojčíte"? Já jsem ve svém živlu, vše se mi líbí. Spatřuji spousty bývale společných znaků.Vrací se mé mládí! Rudí kluci byli sice rozprášeni, no zase se sešli. Z Volh do BMW a zase budují. Pro nás, lid! Jeden je na Hradě a druhý i za agenty ve vládě ! To je super, proč jim furt ubližují ? ...

Všemu se daří, zkvétá se. Jak osvěživá slova vůdce Bureše! Šmelí se dále, materiálu a řemeslníků opět není. Výstavba vázne, šetří se tak ŽP! Bytů, dálnic není, bezva. Chvála, že úřady bují. Bude více papírů, formulářů! Je zcela správné, že jim opět bude přidáno. Kdo má naši společnost vést a kontrolovat? Nějaký živnostník či malý zemědělec, firma bez dotací? Podobně vítám oprašování padlých odkazů. Spolupráci s přítelem nejvěrnějším Ruskem a vyspělými demokraciemi, s Čínou ... !

Já mám fakt radost! Zálibně se stále dívám na modrou, svazáckou košili ve své skříni! Zase starost. Evidentně se blíží doba, kdy se do ní vsoukám. Břicho hodlám řešit nastupující drahotou, to zhubnu. No zase už nemám tu červenou kravatu! Nemá někdo přebytky? Vyměnil bych třeba, za odznak Lenina. Prostě bdím a jsem připraven ! Všechno je Best! Pane prezidente, premiére - Zachovejte se nám ! ... :-)

2 3
možnosti
LH

A virus Babiš.... Však si po volbách povíme až to vezmou do ruky ty čestnáci .... :-P

2 2
možnosti
PN

"Jsem zastánkyní svobodné vůle člověka" :-), ale zřejmě jen, když je v souladu s tou Vaší vůlí. Dnes už jen v textu chybí, že současné ministryně nejsou noblesní modelky.....

A kam se propadla úroveň odpůrců ANO? Přesně na tu, kterou jim umožnila úroveň současné opozice. Před 30 lety prý bezradní komouši také pouze kritizovali západ, ale nepopsali a nebyli schopni dokázat, v čem by měli být lepší.

Je docela super, že jste nezapomněla naznačit nižší inteligenci těch, kteří se svobodně rozhodli volit jinak než Vy. Takže ANO, díky za takové blogy.

15 7
možnosti
JH

Perfektní reakce!

Také je zajímavé, jak ta spravedlivá paní, své osobní pocity prolíná množným číslem:-)

11 4
možnosti
JS

Vysvětlení. Prezidentu Zemanovi končí mandát 8.2023 to už vydržíme. Je sice fyzicky nemocen, ale hlava mu slouží. Zvolili jsme ho, tak to musíme vydržet. Prezident Havel byl taky nemocen a nikdo mu to nevyčítal. Vedení země je opět takové jaké jsme si zvolili dokonce 2x po sobě. Asi máte krátkou paměť, ale jednu z koalic vede člověk, který byl ministrem ve vládě , kterou řídila premiérova milenka a nevadilo mu to. Takového chcete v čele vlády, nebo dredovaného Piráta, který má za sebou desítky nedočkavců třesoucích se až nám ukážou? Viz vedení Prahy? Nebo prolhaného Gazdíka? A co takhle česko japonského lháře a demagoga? A to nemluvím o rudoších a Venezuele. Nebo neúspěšný policajt, který 30 let byl součástí systému? To chcete? Tak jděte k volbám a vyberte si.

Mnoho blogerů zde fňuká , ale není si schopno přiznat, že každé volby je to horší a horší.

Poznámka: nejsem volič Zemana a ani nevolím ANO.

10 3
možnosti
JS
JV

Ve vsem s vami souhlasim. Vedeni teto zeme je pod psa. Ovsem toto si Cesko zvolilo.

2 4
možnosti
Foto

Proto je to téma před volbami aktuální.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik