Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Asi ani nevíte o čem mluvíte.

Opozice sice mluví že Alena a spol dělá všechno špatně, ale měla by ještě víc podporovat podnikatele, kteří údajně po státu nic nechtějí - jen to, aby jim stát dal pokoj.

Je celkem samozřejmé, že pokud stát nemá příjmy a přitom finančně podporuje podnikatelské subjekty v nesnázích, skončí v deficitu.

Že tento deficit není v EU ani zdaleka nejvyšší, se můžeme pesvědčit zde:

https://ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/11563047/2-22042021-AP-EN.pdf/19f07f1a-49dd-29be-fbf0-857dc423519f

Problém není ani tak ona Alena, ale spíš to, že všichni její kritikové vlastně ani neví, jak jinak a přitom správně, by to oni sami měli udělat.

:-/

3 2
možnosti
DR

"Současná ministryně financí Alena Schillerová napadla koalici SPOLU, že prý financím nerozumí..."

A má pravdu, byť si o ní myslím svoje. Tehdejší řádění ministra Kraďouse na tomto postu je totiž naprosto nezapomenutelné.

2 3
možnosti
JK

Jako vždy. Velká karma.R^

4 3
možnosti
Foto

Svět je složitý, člověk nikdy neví. Mít to pod palcem exministr Kalousek, zaškrtil by hospodářství a deficit by byl v řádu bilionů. Zlatá paní Schillerová !!

2 4
možnosti
JL

Uz je zde zase ten pan "Kalousek". Bez neho jeste dnes ani ranu. Pane Miroslave Macku, musim vam priznat krasnou ukazku vaseho mysleni. Kalouska uz nova generace nezna, tak vase prirovnani pracuje. Uzasne....!!

2 1
možnosti
Foto

;-) A tudle znáte?- viz:,,Sedla si stará žlůva na vykotlaný dub, tu začal její půvab obdivovati sup, ..." A kdo to ví, možná odpoví. Pokud pochopí;-)

1 0
možnosti
MB

Škaredý člověk neexistuje. On je totiž kompletem všeho. Můžu obdržet pěkně zabalený dárek, otázka, co je v něm? Reklam v televizi bylo přece dost a dost!

Pak říkám, že existují lidé divní. Například Jurečka. Minule nezdil s traktorem a pomáhal lidem s tornádem. No zase nechce do vlády s agentem Stb Burešem a dokonce ani nechce - Manželství pro všechny! To bude fakt, nějaký úchyl ... !

Švarná Alenka se mi líbí více. S Burešem do vlády chce. Sama se na nazývá mistrným, finančním Jestřábem. Finance jsou v historickém rozvratu - No ona sama sebe si se, poslouchá dobře! Lidé se jí smějí a trefně nazývají Supem! No já zase říkám ANO, pták. Supi jsou mrchožraví ptáci, řazení do několika rodů v rámci čeledi jestřábovitých. ... :-)

2 0
možnosti
LH

Jurecka? To je ten chlapak co otočil názor během 24 hodin... Dobrej vzor... ;-D

1 0
možnosti
RP

Dejme politiku stranou...tak když už jste si dala k blogu ne zrovna dobře upravený vzhled na fotce tak bych se zdržela kritiky jiné ženy.. Stačí se na ni podívat Rv

4 3
možnosti
Foto

A co kdybyste sem ráčila dát Vaši fotku, ať vidíme ty rozdíly?;-D

0 1
možnosti
PN

P12e23t25r 33N60e55d61v10ě23d

18. 9. 2021 15:32

Už se tak nějak uboze napadá i vzhled? Myslím, že ani tento styl boje kam nedosáhnu tam plivnu nebude fungovat. Ale jen tak dál.....

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS