Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tak včerejší cyklus na CNN, kdy Zemana vystřídal Babiš, byl celkově velmi výživný. A jestli si takto někdo představuje vrcholné politiky státu, tak lze s úspěchem pochybovat o jeho duševním zdraví stejně tak dobře, jako o duševním zdraví zmiňovaných protagonistů.

9 3
možnosti
HH

tak prostě ta třetina slaboduchých voličů drží Zemana i Babiše u moci...oni jsou hloupí a stačí jim jen namachrované řeči a hysterický křik bez obsahu, který by stejně nepochopili

0 0
možnosti
VB

Myslím, že mnohem více rozděluje společnost pan Vystrčil svým útokem na osoby pracující na home office.

3 4
možnosti
MV

hulvat zustane hulvatem i kdyz treba sedi v prezidentskem kresle...

10 5
možnosti
ZZ

Vy naštěstí si můžete o tom křesle nechat jenom zdát.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
JH

J71a62n 12H76a28r82v69a84n

1. 3. 2021 11:16

Paní blogerka má naprostou pravdu. Být prezidentem třeba Drahoš tak co bychom od něj slyšeli - jen takové obecné bla bla bla bla bla bla bla ...

A kdo by se pak mohl proti tomu vymezovat? Nikdo, nebylo by proti čemu.

Tudíž Drahoš by zemi krásně spojoval. ;-DR^

9 1
možnosti

Ano, to by spojoval. Ale zase určitě moc:-))) Aby bylo o čem psát.

1 0
možnosti
ZZ

Paní Vlachová - vy a vám podobní se snažíte jitřit společnost.

Premiér i prezident neřekli nic, co by nebyla pravda.

Jestli se vám to nelíbí tak je problém spíš u vás.

:-P:-P:-P

10 7
možnosti
MM

Souhlasím. R^

25.2.1021: Vakcíny, kterými se bude očkovat v ČR musí projít schvalovacím procesem EK. Shodli se na tom nejvyšší ústavní činitelé

Kdo tu tedy lže a jitří společnost je zřejmé.

10 0
možnosti
AM

A všichni naočkovaní Sputnikem či čínskou vakcinou zemřeli ? Proč západní firmy nedodávají slíbená množství ?

5 2
možnosti
VF

Dobrý den. Ctím váš názor a rozhodně také vaše právo ho prezentovat ve zdejším elektronickém kanálu. Můj názor je jiný. Veškerá společnost, která kdy existovala na planetě byla vždy rozdělená a nesourodá, vždy poznamenaná soubojem zájmových klanů a vrstev. Skutečnost, že v současnosti prožíváme depresivní zmatek a chaos není zapříčiněna pouze a jenom neschopností vládní garnitury. Zdá se, že mnozí zapomněli na to, že zde třicet let trvá naprostá devastace celého hospodářského sektoru a majetkové držby ve prospěch nadnárodního korporátního kapitálu. Kromě toho nastal naprostý rozval všech struktur státní správy (viz například vytvoření 14 idiotských krajů), který zásadně vyhovuje zjevným i skrytým řežbám zájmových mocenských klanů. V podstatě jsme vazalskou enklávou, neokoloniální gubernií čtvrté říše. Vzpomeňme, mimo jiné na likvidaci nemocnic a lůžkových kapacit, útěk zdravotního personálu na ekonomicky výhodnější místa v zahraničí a mnoho dalších negativních jevů. Zastávám názor, že v současnosti neexistuje žádná politická platforma, která by chaos virové pandemie změnila a šíření nákazy zastavila.

8 3
možnosti
SB

Veškerá společnost, která kdy existovala na planetě byla vždy rozdělená a nesourodá, vždy poznamenaná soubojem zájmových klanů a vrstev.

..............................

S touto vaší větou naprosto souhlasím.

Nikdy žádný prezident, premiér nebo třeba ministr pro ten a ten sektor společnost nesjednotí.

Deset milionů lidí bude mít vždy různé názory na cokoli, počínaje nejzásadnějšími otázkami světové politiky a konče tím, zda je ke guláši lepší rýže, nebo brambory.

Sny o tom, že jednou bude zvolen takový prezident, který všechny sjednotí, jsou sentimentálními čítankovými nesmysly. Když se domnívám, že společná měna EURO by pro nás nebyla výhodná, a někdo jiný si naopak myslí, že by pro nás výhodná byla, tak máme prostě odlišné názory a nezávisí to na tom, zda na Hradě úřaduje pan Zeman, nebo pan Drahoš.

7 2
možnosti
SB

Píšete, že oba tito pánové měli promluvit k národu.

Avšak jak znám jejich totálně zaslepené odpůrce (tím neříkám, že totálně zaslepení jsou všichni jejich odpůrci, ale je jich nemálo), tak kdyby to prezident a premiér udělali, tak by to opět bylo špatné.

Hodně lidí soudí podle toho, kdo něco udělal nebo kdo něco řekl. Nikoli podle toho, co bylo uděláno, co bylo řečeno, jak to bylo udělání nebo jak to bylo řečeno.

6 2
možnosti

Oni ale včera oba dva promluvili, prezident hned v úvodu nazval všechny "své" občany, kteří se nechtějí očkovat, lehce dementními a jako vrchní velitel ozbrojených sil prý své "podřízené" vyzval k maximální tvrdostiRv

Říci toto prezident např. ve Francii, nebo Německu, tak okamžitě končí...

5 3
možnosti
PN

Nejitří a nerozdělují společnost spíše takovéto články a podobná vyjádření?

6 1
možnosti
LV

Takže podle Vás je v pořádku označovat lidi s jiným názorem za dementy?

6 1
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik