Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)Samozřejmě, že možný konec vlivu KSČ bych uvítal, ale nedělám si iluze. Pokud si voliči budou do vysokých funkcí volit lidi jako je například paní Ivana Řápková........ . PS: Před chvílí jsem našel videa, jimiž jsem doplnil svůj dnešní text Covid ve svobodě slova.

0 0
možnosti

Paní Valachová!

Není to tak jednoznačné, jak to popisujete, ale v mnohém máte pravdu!

Vojtěch Filip je velmi chytrý, vychytralý člověk. Bez něho by tady komunisti již dávno nebyli! Neustále mluví o nutnosti vystoupení z Evropské unie, ale není tak hloupý, aby to chtěl udělat. Tomio Okamura je mnohem nebezpečnější než Vojtěch Filip, protože je natolik hloupý, že je schopen to vystoupení realizovat! To má své politické důsledky. Radikální destruktivní voliči místo KSČM volí SPD. Proto ubývají hlasy pro komunisty. Těch radikálních, destruktivních voličů je zde kolem 15% trvale. Dělí se o ně KSČM, SPD a Trikolora.

Jinak si pozoruhodně všímáte destrukce komunistické ideologie, která svoji proletářskou ideologii opouští, a komunistům zůstávají jen prázdná hesla. Pomocí Stalina se dostali svým pučem k moci ve svém Vítězném Únoru a dnes se snaží pomocí sympatií u Putina obnovit svoje vítězné tažení. Jenže Putinovo Rusko nemá nic společného s internacionálním bojem dělnické třídy! Současné Rusko je imperialistický, dobývačný stát řízený oligarchy! Když komunisti slouží takovémuto státu, pak se samozřejmě dostávají do rozporu se svojí původní marxistickou ideologií.

Ale doporučuji za povšimnutí, že komunistická strana vznikla v roce 1921 v hospodě U kaštanu sloučením anarchistické strany s radikálními sociálními demokraty. Takže ten destruktivní element mají komunisti v sobě již od vzniku jejich strany. Za první republiky měli svoje heslo "Čím hůř, tím líp!". Ano, líp pro komunisty. A dnes se chovají stejně destruktivně! A proto se spojují s lidskou spodinou u nás, s nepřátelským, agresivním Ruskem, s nepřátelskou Čínou a rozšiřují u nás lži připravované v desinformačních ruských ústavech. Kromě komunistů mi tyto fake news a hoaxy posílají ještě okamurovci.

Co potřebujeme? Usilovat o skutečnou pravdu, o skutečnou svobodu, o skutečnou demokracii, o úctu k druhému člověku! A nespokojit se s iluzí pravdy a falešných vztahů!

6 1
možnosti
SB

Co potřebujeme? Usilovat o skutečnou pravdu, o skutečnou svobodu, o skutečnou demokracii, o úctu k druhému člověku! A nespokojit se s iluzí pravdy a falešných vztahů!

.......................

Váš příspěvek něco do sebe měl, ale opět ho ukončujete prázdnými líbivými frázemi, které hezky znějí, ale ve skutečnosti lidská společnost nikdy taková nebyla a nebude.

Ti, kteří se nejvíce ohánějí podobnými čítankovými sentimentálnostmi, jako nám tady na závěr svého jinak ne úplně stupidního příspěvku píšete, jsou potom těmi prvními, kteří si z naivity takových lidí, jako jste vy, udělají živobytí živí se tím, že jim předkládají myšlenky, které oni sami nedodržují.

3 1
možnosti
MB

Čestné slovo, kdybych vedl Komunisty, nevěd bych - Co mám vlastně nabídnout? Svržení politického systému?, oligarchy?, znárodnění? - Koho sebe ? Udržím ty starší, vymřou mi - Kde získám ty mladé ... ?

Lépe, se pak na KSČm dívá jako na firmu ! Sice ostudnou, no stále cosi nese ! Hospodaření kupodivu i v pořádku, je nastřádáno. Požitky se sice tenčí, nicméně do úrovně 3% stále něco ponesou ! Personální vyprahlost - Ideální, pro mládežníky s hroší kůží ... ! (Hroch ji má rovněž narůžovělou) ...

Asi nej - neuvěřitelnějším produktem je - Kateřina Konečná ! Děvče ze školních lavic, nikdy nepracující ! Ideální = "Člověk práce" ! Další, do pitoreskní sbírky levicových milionářů ! Kováčik - zootechnik, Filip - podnikový právník, placený agent Stb již v socialismu, rudá Skála aj. ! Ti všichni si dnes mohou lebedit ! Děkovat režimu do r. 1989 = O tom dnešním, se jim ani nesnilo ! A agent Bureš ? Nadšeně volá - "Jak důležité, je mít Filipa" ! (Jak u blbých na dvoře) ... :-)

6 0
možnosti
SB

Jsem sice velice rád, že komunisté ztrácejí, ale obávám se, že celkový stav společnosti se i tak horší, protože rostoucí preference Pirátů jsou větším průšvihem, než je na druhé straně kladný přínos toho, že KSČM se už do poslanecké sněmovny nedostane.

8 4
možnosti

Řekl komunista? Ono to bude jinak! :-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik