Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem Babiše volil a možná znovu budu. Velmi mi na něm vadí ,že utratil 15 miliard za ten USA šrot v podobě vrtulníku který bude sloužit jen na zabíjení lidí. Když mi ale nabídnete někoho schopnějšího tak o něm budu přemýšlet. Zatím nikoho lepšího nevidím.

9 11
možnosti
Foto

Jestli to nebude tim, ze se na nikoho jineho nedivate ;-D

4 8
možnosti

Politik neumí řešit žádné krize a je jedno jestli je stbák nebo ne.

0 3
možnosti
RV

no opravdu to vláda nezvladla ale určitě to není vina Babiše, sice ho nemam moc rád ale potřeba si říci že v naší republice jsou z 90% byvalý stb a komunisti takže s tím těžko něco uděláme

4 5
možnosti
Foto

Vina Babise to je naopak zcela jednoznacne .Sam prohlasil, ze to nikoho jineho delat nenecha, ze on to udela nejlepe ;-D;-D

5 3
možnosti

Bylo původně zamýšleno že na rezervaci k očkovaní bude využita aplikace erouška ale aplikace byla veřejností ignorována tak se musel udělat úplně nový systém tak si na to vzpomeňte až budete kritizovat deficit státního rozpočtu. Kraje odmítly se podílet na nákladech za všechno co je nutné k boji z covidem a připravenost všech krajů před první vlnou pandemii covidu byla 0 a proto vláda při první vlně říkala že pro svých 14 nemocnic má všeho dost ale hejtmani jako zřizovatele krajských, oblastních atd. Nemocnic neměly absolutně nic i když měly peníze na jejich nákup vyčerpaný jelikož je každý rok přesouvaly a i do jiných odvětví. Pro hejtmanství byl nouzový stav přijatý parlamentem na žádost vlády jediným možným řešením a stát musel nakupovat bez výběrových řízení pro neschopnost hejtmanství.!!!!!

4 7
možnosti
BH

Andrejko se chová k lidem ...

V Británii jsou lidé k očkování kontaktováni a zvaní k očkovací. Tam je to takový obyčej.

U nás všude vyžadují informace, které jsou v sociálním systému, zdravotní pojišťovny mají vše pod kontrolou, e-recept - z léků lze poznat nemoci.

3 1
možnosti

V Izraeli to ovládají zdravotní pojišťovny

3 0
možnosti

Jako nevolič tohoto estébáka se myslím, že opozice má Babiše v tom vymáchat samotného bez nějaké kritiky. Vždyť si osmdesátníci umí udělat rozumný úsudek, že počet dávek je trapný k počtu osmdesátníků.

4 7
možnosti

R^

Komunista? Estébák? Jsou ještě horší věci, kterými Babiš oplývá! Ale lidi ho volí! Postkomunističtí papalášové lžou, pohrdají lidmi, jsou mstiví, nenávidí pravdu a demokracie je pro ně jen výtah k moci. K moci! Ne ke službě občanům!

:-)

11 5
možnosti

On bude zřejmě velký problém v mizerné konkurenci.

2 0
možnosti
JP

Opozice přece nad covidem vyhrála a oslavila to pijatikou na mostě , tak o co jde ?

14 19
možnosti
PK

Pane, proč sem pletete opozici? Jak ta souvisí s posledním rokem a tím, co se tu děje? Ona s tím má možnost cokoli udělat? 8-o

5 9
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,60
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik