Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, byl u vás zrádce, třeba Valtr Komárek, který vstoupul do KSČ?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Souhlas a karma, smutná...!

0 0
možnosti
Foto

Píšete, že ctíte Václava Havla. Sám třeba nectím nikoho. Volím hnutí ANO, ne však z důvodů, že bych to ctil, ale čistě z důvodů racionálních. Záleží na tom, zda v jedinci převládají emoce nebo racio. Z emotivních důvodů se dají slavní jedinci ctít. Z racionálních důvodů, při syntéze všech informací, které člověk o někom "úctyhodném" získá, se jen těžko může jakákoliv lidská bytost ctít. Vždy se najdou negativní fakta, která ctění vyloučí.

3 2
možnosti
Foto

Vezmeme-li v úvahu, že ANO není rozhodně pravicové hnutí, tak je Vaše volba logická. A koblížek chutná? ;-D

7 1
možnosti

Karma a díky za ten článek. Bohužel takto uvažuje menšina našeho národa. Té většině nevadí, že prezidentem je člověk zlý, pomstychtivý, prolhaný, arogantní, samolibý a premiérem bývalý komunista a estébák namočený do neprůhledných machinací, do nichž namočil i svoje děti, které teď kvůli němu čelí různým obviněním. Chápu, že se lidem nelíbí to či ono na politicích a stranách, které vedly tuto zemi dříve, ale jejich vady jsou přece s vadami těchto dvou pánů naprosto nesrovnatelné. Nevím, co by se na ně ještě muselo profláknout, aby jejich obliba u voličů výrazněji klesla. Na druhou stranu je třeba říct, že opozice musí přijít s jasnými pozitivními vizemi. Ty jí chybí. Ale ani to přece nemůže být důvodem volit tak hanebně se chovající lidi jako jsou pánové Zeman a Babiš.

5 2
možnosti
Foto

K třetí větě. A jaký to má v konsolidované demokracii význam? Na kom se ten prezident může vozit? A premiér machinovat? A vady politických stran jsou vždy podstatnější než vady jednotlivců? Proč bychom mohli brát jako selhání demokracie, kdyby byl zvolen třeba Kájínek?

1 1
možnosti
Foto

Tedy normalizační demokracie versus revoluční, rozhněvaní demokraté? Velmi špatné dilema.

1 1
možnosti

J86a31k32u68b 23H22o38z84a

18. 11. 2019 9:47

To se mi ulevilo, že nikdy nebudete ctít i takové jako Rychetský, Pithart nebo generalissimus Pavel. ;-)

9 4
možnosti

J48a44k44u55b 43H66o58z97a

18. 11. 2019 10:16

Za co mínus, kucí? Deklarace autorky blogu zněla jasně.

6 1
možnosti

..asi by jste nebyla schopna mnoho, ale mnoho věcí pochopit...

3 4
možnosti

:-).......víte, ,paní autorko, co se mi líbí? Píšete......"těm co jsou koryta vzdálená" !!!

Kdo myslíte, že ten pochybný spolek MCh podporuje? Viděla jste tu fotku toho týpka jak se domlouvá s celým demoblokem vč. Bartoše a všichni ti ad

akademicky vzdělaní lidé upírají oči na toho nedouka, který je má znovu ke korytům dostat!

Tak to je! Nenamlouvejte si žádné ideály! Kradlo se tu beze studu, přišel Babiš, skončilo to!' Proto ta nenávist! RvRvRv

8 7
možnosti

P49e56t42r 20S82k92á35l33a

18. 11. 2019 9:40

Už se nekrade. Přišel Babiš a už se jen čerpají dotace:-)

9 0
možnosti

A že Havel v touze po prezidentování se jako první paktoval s komunistou převlékačem Čalfou hodnotíte jak ? Kryl zpíval už v 1992 "král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem".

14 4
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik