Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Souhlas! Kde jsou ty časy, kdy ženy v létě nosily šaty, byly půvabné!

Obrázek dneška- otahané džíny, batoh na zádech a mluva podobná třetí cenové skupině v hospodě.

1 1
možnosti

Tak zle snad nebude. Je sice pravda, že s postupující emancipací si může žena (a i muž) tak nějak snadněji zvolit svou roli a nemusí se řídit společenskými klišé. A tak jsou vidět na jedné straně mužatky a na té druhé bábovky. A někteří v tom dokonce vidí >40 pohlaví , což je dle podle mě nesmysl. Smutné je, že se z vztahů vytrácí tolerance. Ženy ji ztrácejí, neboť tato tolerance byla vynucena pravidly “péče o rodinný krb” někdy na začátku minulého století a muži ji nezískali.

2 0
možnosti

M73a68r40i85á20n 58P20i22l94c

17. 11. 2019 1:35

Nic ve zlém, ale to si opravdu myslíte o mužích, že jsou takoví slaboši, že s normální ženskou bychom byli chudáčkové zadupáni a citově nenaplněni? Heh...

4 1
možnosti

Mít manžela a dělat mu zázemí je taky proti přírodě. Tlupu, pět samic pro nejsilnějšího samce a rodit jako vzteklé, to je příroda. Společnost se vyvíjí a považovat zrovna model své generace za nejvhodnější, je hloupé.

Zase to nepřehánějte, ať si každý doma praktikuje co chce. Nikdo vám nebrání tvořit domov a manžela posílat do práce. Já služku nepotřebuji, pracovat i uklízet umíme oba...

4 4
možnosti

Paní Vlachová, dnes se svým názorem neuspějete, jen vydráždíte feministky, ambiciozní mládežníky, kteří se dočkají, až je dožene příroda. Někomu vyhovuje nevíra v řád přirozený, protože usilovně připravují umělý...aby se snadněji vládlo.

8 1
možnosti

Co je podle Vás nevíra v přirozený řád?

0 3
možnosti

Já tedy dnešní muže nelituji. I když, jestli je paní Vlachová vdaná...;-D

3 1
možnosti

Vždycky mě pobaví, když zastánci "tradičních rolí" argumentují přírodou. Na modelu "muž je živitel, žena vytváří domov" totiž není přírodního vůbec nic, je to cca 150 let starý koncept a velmi rychle překonaný i kvůli válkám. Další smyšlenky typu "muži nejsou maticí" už jsou vyloženě trapné. Pravda je, že žena, která by dnes ráda přijala "tradiční roli", by byla očividně velmi žádaná. Nechápu však, proč má někdo potřebu cpát ostatním, jací by měli být a jak by měli žít.

10 10
možnosti

Tentokrát souhlas paní Vlachová a karmuji! ;-D

14 0
možnosti
Foto

Ta vaše snacha musí být pěkná fúrie

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS