Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To já mám nad sebou souseda muzikanta v důchodu. Spousta volného času a nemizící zápal pro rokec. To potom celý barák duní do půlnoci. A za jeho dveřmi stojí další důchodci že nemohou spát. Jak říkával můj švagr, mladý blbec tak i ve stáří blbcem zůstane. Nejvíc se mi líbí důchodci handrkující se v Bille o bezplatný deník metro. Občas se jde i do zbraně. kdysi toužila se starými lidmi pracovat, než už dne. To si raději sednu na vrátnici.Věk se neptá a co vím. Třeba ze mě bude jednou taky protivná bába.

2 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, má být dnes už ne, nějak mi blbne počítač. Také už důchodce.:-)

1 0
možnosti
ZS

Tak nějak obecně - staří lidé jsou často nevrlí, protože mají víc bolístek, špatné spaní, nestíhají rychlý běh světa kolem sebe a také mají neskonale víc času, který holt využívají ke sledování svého okolí. A sousedské vády bývají často jejich jedinou "zábavou". To vám řekne každá sestra z důchoďáku, jak neuvěřitelné naschvály si dokáži staroušci udělat mezi sebou a co jsou schopni se do krve pohádat.

Každý z nás může jen doufat, že zrovna on bude ten ideální důchodce - kypící zdravím, na všechny se usmívající, zalévající kytky na chodbě, ochotně hlídající děti a venčící pejsky všem, kteří o to požádají. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Existují jen dvě možnosti. Buď žijete v domě hrůzy, nebo si trochu vymýšlíte. Jako mladý jsem žil v panelovém domě, kde byly věkové kategorie namixovány. Byli tam lidé na stupnici skvělý až strašný, ale věkově to vyprofilováno nebylo. Je pravdou, že starší lidé se mi snažili umravnit mé rozjívené a rozmazlené děti. Moje matka se chystá oslavit devadesáttři let a mohla by vyučovat zdvořilost a moudrost. Co vyroste z dnešní generace smsombie, kteří neumějí ani odpovědět na pozdrav, natož pustit starého člověka sednout(to musím udělat já), to asi zjistíte sama. Až tihle zestárnou, bude - možná -vzpomínat na "dům hrůzy" s nostalgií. Abych nepaušalizoval. Mladý hlupák se stane starým hlupákem. Ostatně i Werich říkal, že chytrý člověk je vzácností, zato hlupáky jako by rozhazovali z letadel...

13 1
možnosti
JG

...a pak nám takoví vyhození z letadla zkrátka vnutí, že existují jen dvě možnosti :-( ach jo

0 0
možnosti
KT

Nevěděla jsem, že už jste v důchodu, to mi vysvětluje vaše nenávistné blogy.

8 1
možnosti
Foto

tak se těm babkám přeberte chlapy a pomstíte se

0 0
možnosti
KL

lide jsou ruzne. me zase bavi, jak si vsichni mysli a pisou do diskusi, ze vsichni duchodci tvrde dreli a poctive pracovali. jako by vezeni a jina napravna zarizeni vznikla teprve nedavno, jako by flakaci a nemakacenkove byli jen v aktualne pracujici generaci. pritom prave za minulych generaci nase zeme znacne zaostala za ekonomickym vyvojem a prestala byt vyspelou zemi. na to se dozvime, ze se postavilo metro, panelaky, (jedina) dalnice atd. coz ma zrejme znamenat, ze jinak bychom asi byli v jeskynich a jezdili na konich.

0 3
možnosti
Foto

Pozorně jsem pro vás přečetl všechny komentáře, ale takové tvrzení jsem z žádného nevyvodil. Ti staří dělali co mohli, aby uživili rodiny. Za socialismus, který zavinil naše zaostávání zrovna většina z nich nemohla. Naši dědové a pradědové se nechali nachytat na hezké řeči a pak už nikdo z nich nemohl přijít a "hodit" to někomu jinému. Generace, o které autorka blogu píše, aspoň našli odvahu, že spolu s námi cinkali klíčema nebo aspoň nebrali zbraně, aby nám zabránili v tom cinkání. Moje rodiče a prarodiče pracovali velice poctivě. |A co vaše?

1 0
možnosti
PK

R^ půvabné je že 'někdo (nenávistný důchodce) natřel schody olejem a :-) mlady muž uklouzl' R^;-D. Jaká shoda náhod, že neuklouzl jiný nenávistný důchodce. Jisté je, že v popisovaném domě bych bydlet nechtěl a možná ani s autorkou.

17 0
možnosti
IZ

Ptám se, proč důchodci. Nebo jiné věkové kategorie nekradoz kytičky a nepolévají schody olejem? Já bych místo důchodci dala “lidi”, a byli bysme doma.

14 0
možnosti
KB

K69a40r59e33l 76B59o72k

16. 8. 2019 22:52

Vy máte ale starosti. Jinak u lékaře dobrý?

9 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik