Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tam hraje roli přirozená inteligence a ne formální vzdělání, které má třeba u VŠ kupodivu čím dál více lidí.

0 0
možnosti

Měli bychom být připraveni žít v každém věku, co se žít dá. Bohužel nejsme vychováváni v duchu Boží vůle nebo přírody. Dětství je určeno pro poznávání světa, mládí pro plození dětí, střední věk pro práci pro společnost a pozdější věk vychutnávající si radosti života ve všem, v práci, v zálibách, v erotice a sexu, ve vnoučatech. Bohužel, čato si mnohé uvědomujeme se zpožděním a musíme jednotlivé éry života dohánět.

Porodili jsme svého synka v mých padesáti třech letech. A to je hodně. Ale myslím, že jsme to dohnali a že synek vstupuje do života docela dobře připraven.

Když se tak dívám na ta húďata na Prague Pride bezcílně se pohybující, budou mít co dohánět! Chybí nám cílená výchova pro život!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Správně, ale dětí by mělo být v rodině víc, než jen to jedno... Měl by mít sourozence s kterými by vyrůstal, byli by pro něj se pro něj v dalším životě přirozenou oporou. Rodiče nebude mít věčně... :-/ Dřív pomáhala jedincům při hledání životního partnera (partnerku) Vpříroda, dnes mobil a internet. První případ, (příroda + intuice) je jistější... ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS