Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za to může Marie Terezie, která povinnou školní docházku zavedla. ;-D

Ale nestěžujte si na dnešní dítka, nýbrž na jejich rodiče. Jaký pán, takový pes, jaký rodič, takové dítko.

8 2
možnosti
PP

Nebo na rodiče těch rodičů ;-)

2 0
možnosti
ND

Dávno již tomu, kdy jsem byla prostřednictvím svých dětí účastna poměrů ve školství a ještě dávněji tomu kdy jsem do školy chodila já.

Snad je tomu poprvé kdy vám věřím váš text. Když náhodou zhlednu v tv video jak jsou k sobě děti agresivní, je to hrůza. Dříve to byla výjimka, dnes asi běžná situace. Zde názorný příklad

https://youtu.be/1-8raDeToPA

4 0
možnosti
Foto

J33a49n45a 54M28a83j24o63v35á

25. 5. 2019 14:28

co na tom byla vyjimka? kluci se na základce řezali jako koně. Akorát si o tom nikdo netroufl ani ceknout, protože by to schytali ještě podruhé doma.

1 0
možnosti
MB

Určitý věk umožňuje i pohled dozadu. Pak vidím, že mé štěstí pramenilo z výchovy. Zde, silný vliv Živno tradic rodiče - výchovy jeho a vzdělanosti k tomu. K tomu, neoddiskutovatelné pojmy jako je - Rodina, vzdělání, samohospodaření a úcta.

Váš slovní obrat je zcela přesný ! = Organizovaná lenost, nesmyslnost projektů a úpadek - Jako výsledek "Toho lépe" ! Základy - základů jsou v rozpadu - Rodina + školství! Rodina jako pojítko kteréhokoliv režimu + Úroveň vzděláíní jako příslib toho, že ti mladí to celé potáhjnou ještě lépe dále, ku prospěchu všech.

Inkluze je drahá a organizované destrukce. Zajímavá situace - Otec byl přezkušován v parku! V pozoru stál před lavičkou, na které seděl kantor. Poměry na veřejnosti pojal nějak volněji a tak se osmělil s dotazem - Klasika - "A proč se učíme to a ono, stejně to v životě nepoužijeme" !? Odpověď - "Víte Buček, právě proto, aby oni nebyli blbí" ! ... Samozřejmě, že to Onikání působí archaicky a zcela zvláštně. Zejména poté, kdy se soudružsky vyžadovalo Tykání - (Nejlépe všichni všem). Myslet si můžeme co chceme - Podstatný je výsledek. Ten je dnes neuvěřitelně drahý a mega pokleslý ... Naši předci by čuměli, co to vůbec vyvádíme ! ... :-)

4 0
možnosti
JF

J93i88ř85í 20F85o72g76e31l

25. 5. 2019 8:18

Ty kořeny jsou ovšem poněkud hlouběji v minulosti, žekněme tak +- 20 let zpět, kdy se započalo s různými nesmyslnými experimenty počínaje tím, že žák má spoustu práv, ale o povinnostech nic....

A poslední experiment s inkluzí pak produkuje facky učitelům. Skoro bych napsal fucky....

13 0
možnosti
PA

To gymnázium na kterém jste učila asi nebylo v Bílině, že? Děti jsou dnes zásobované akčními a šikanózními videi z mnoha směrů. Nejen z internetu, ale i z televize a zpráv. Čekáte, že se nepodvolí? Máte však pravdu v tom, že pracovní sešity a za mne i "učebnice" od Frause, to je něco otřesného. V mnoha z nich jsou otázky kladené nejednoznačně, dá se na ně odpovědět mnoha způsoby. Vůbec nechápu jak tohle mohl někdo schválit jako učebnice. Mám tři děti a v pravidelných intervalech se s nad tím pozastavuji a občas i rozčiluji.

3 0
možnosti
AN

Jaký stát, takové školství.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik