Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Dámo, byl to právě Bohumil Kulínský a jeho otec, co tu hodnotu a tradici u Bambini di Praga vybudovali. Nemohu se zbavit dojmu, že jste si to minimálně z poloviny vymyslela. Opatrně píšete, že to bylo v českých horách, nevíte totiž, kam jezdil sbor na soustředění. Dočetla jste se o nějaké sauně v obžalobě a popletla jste si to s bazénem, o kterém žádná z "obětí" nikdy nemluvila a nevzpomněla si na to ani po dvaceti letech. I kdyby to byla pravda, máte drzého a úchylného muže, který se vlamuje do rezervovaného prostoru. A i když ví, že tam jsou nahé dívky, nebo právě proto, vlamuje se tam i druhý den a ještě by to chtěl hlásit policii. Zamyslete se nad svým článkem, co jste nám vlastně o sobě a svém manželi sdělila. Kulínského nechte laskavě spát. Své si odseděl.

20 3
možnosti
Foto

Kulínského jsem poznal jako pár dalších známých lidí - když mi podepisoval převzetí kurýrní zásilky. Zásilky do škol (do povodní Karlín, potom Dejvice) podepisovali v sekretariátu, ale párkrát jsem mu vezl zásilku ze Stratosféry osobně do rukou do baru na rohu Vojtěšské a Na Struze. Pro Stratosféru byl zajímavý spíš jako známý gurmán, který se vyjadřoval ke kvalitě konkrétních restaurací, než jako sbormistr. V tom baru se vždycky nějak připravoval na práci - měl tam rozložené noty a dělal si poznámky. Vždycky ucucával víno, panáka jsem před ním neviděl ani jednou. Poslední zásilka byla v době, když už se něco profláklo a začalo vyšetřování. Vypadal tak zlomenej, že mi ho bylo až líto.

6 0
možnosti
Foto

Mě na vás strašně baví to neustálé pohoršení nad zhýralými spoluobčany. vy jdete po ulici a každému druhému (možná i prvnímu) kouká z očí zhýralost a třímá sklenku s alkoholem.

Vždycky se mi vybaví Václav Postránecký jak předvádí zhýralost podle jednoho herce co s divadlem ještě kočoval....

14 0
možnosti
OU
Foto

Zbytečná hysterie, o mrtvých jen dobře. Váš přítel patrně záviděl a chtěl dělat také Kulínského, ale místo aby pil panáky na břehu, vlezl mezi nahotiny do bazénu. Není divu, že dívky odešly, nechtěkly se koupat se starým kozlem. Zamknut mohl být nedopatřením, někteří muži se rádi vychloubají a potápí se, tak si jej nikdo nevšiml a zamkli ho.

15 2
možnosti
Foto

I45v88a72n 69M75a37r15e45k

17. 9. 2018 8:02

O mrtvých jen v dobrém ? 8-o

1 0
možnosti
MB

Celý život jdu s přesvědčením, že pravda nakonec zvítězí - jistě, trvá ji to i nesmírně dlouho. Na Reflexu je poslední rozhovor se zesnulým, (mluví i docela rozumně). Lituje všeho a žil v naději nové příležitosti, stále na ni čekal - už nepřišla. Nesmírně nadaný človíček kulturní fronty - Oběť vlastní zhýralosti. Lituje i pošlapání cnostného úsilí a jména svého otce - Zajímavost - Sbor, již v roce 1943 založil Bohumil Kulínský, starší v Hrabůvce (součást Moravské Ostravy). Boží soud ? ... :-)

3 0
možnosti
LB

Nepřišlo vám divné, že si přítel nenechal ujít pohled na ty holčiny i další den? ;-D

Jinak si nejsem jistá, jestli je zrovna nutné připomínat všechny hříchy nebožtíka jen chvíli poté, co opustil tento svět.

27 1
možnosti
PD

jo, jo...taky se šel juknout;-D

2 1
možnosti
Foto

Tak, já tedy nevím, ale pokud je bazén vyhrazen, tak je prostě vyhrazen a cizí osoby tam nemají co dělat. A koupat se nahý či nahá? Pokud to je tak zavedeno, proč se zbytečně ptát?

7 2
možnosti
Foto

A ještě se autorky zeptám toto. To by Váš přítel, kdyby v hotelu přišel třeba do nějakého salónku, kde by probíhala nějaká akce, tak by se také do té akce vnucoval a kontroloval, co má kdo na sobě, nebo, co pije?

17 1
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik