Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Milá paní autorko,

nediskutujete pod svými blogy, ale diskuze zřejmě čtete.

Ráda bych věděla, kde Vám kdo tolik ublížil, že nenecháváte na lidech kolem sebe nit suchou.

Slovy pohádkové bytosti "Taky snad něco dobrýho, Božínku!"

Už jste si někdy všimla, jak je prima, když ráno vstanete a můžete vstát, protože Vám všechno v těle (na rozdíl např. od nepohyblivých osob) funguje?

Zkuste to někdy - objevovat to dobré a ne se nekonečně rozhořčovat nad čímkoli...

12 1
možnosti
PR

P10a58v27e86l 55R79y26š44k43a

17. 9. 2018 15:33

Někdy se to dobré těžce hledá, zvlášť na některých lidech.

1 0
možnosti

Nemyslím si,že jste si vabrala vhodnou dobu, abyste takto psala o panu Kulínském.Je to dost nevkusné.

12 1
možnosti
Foto

to co dělal on s těmi dívkami vkusné nebylo také-tím autorku neomlouvám le někdo se nestane v mých očích svatým jen proto že umřel

6 0
možnosti
RT

Váš přítel se projevil jako obyčejný šmírák. A asi mu přišlo líto, že první den nic moc neviděl, tak to zkusil druhý den znovu. A zase nic, jistě musel být notně zklamán.

6 3
možnosti
SB

Paní Vlachová napsala svůj životní zážitek s panem Kulínským. Na tom není nic špatného.

7 6
možnosti

To jistě, ale proč až nyní, když je dotyčný po smrti. Pokud se takto provinil, proč to rodiče nechali dojít tak daleko. Co ty dívky, těm nějaký starý pán nevadil? Nevidím chybu jen u něho. Dodnes si děláme legraci z naší dcery, že když byla v 15ti na lyžařském kurzu, tak nám psala, že je otravovali 20ti letý mužský. Zdáli se jim staří. Sbormistr už má klid, ale těm zneužitým dívkám přeji aby se s tím dokázaly psychicky srovnat. Jeho mamince musí být velmi těžko, ona ho milovala a jistě nikdy nevěřila, že se provinil. Ji přejme hodně sil aby zvládla tuto nesmírnou bolest pro ni.

1 2
možnosti
MB

Jsem, "Svůj a vůbec nechci dělat p. Vlachové advokáta". Směle se proto stavím proti dole uvedeným plusům. Chápu je, jako vyhranění se vůči autorce samé. (Nic s ní nemám - neznáme se). Pak - Příjemný člověk před nástupem do basy se nějak živí, předává zásilky. Cokoliv psát před jeho pohřbem - je vrchol nevkusu .. Nevím, asi jsme všichni otcové a matkami. Já píšu za své dvě dcery - Pak pravím, pan Kulinský - To bylo umnné i příjemné - Ovado ... Zprznil i památku svého otce ... :-)

2 2
možnosti
MB

Co to máte s tím cigárem na baru? Že je někdo kuřák, nějak prokazatelně vypovídá o jeho osobnostních kvalitách/nekvalitách?

8 1
možnosti
JH

Když je s dětmi jako vychovatel, tak se mi zdá, že ano.

2 0
možnosti
OU
Foto

Tomuhle se říká kopání do mrtvoly. Která ještě nevystydla a nemůže se bránit.

14 2
možnosti
PR

P58a19v19e65l 55R38y74š95k36a

17. 9. 2018 15:52

Ta mrtvola byla pravomocně odsouzená a jistě se za života bránila za pomoci velmi dobrých a drahých právníků.

2 0
možnosti
Foto

Velice pěkný rozhovor udělal s Kulínským časopis Reflex někdy po jeho propuštění z vězení. Kulínský se v něm nestaví do role oběti, je si své viny vědom a přijímá jí, ale je v něm cítit hořkost z toho, že i po odpykání si spravedlivého trestu který přijal, se nemůže profesně uplatnit i když je ve svém oboru jasná špička. Všichni promotéři se bojí, že by se spoluprací s ním umazali.

Myslím, že Kulínského zabila ta bezmoc z vědomí, že už se neuplatní, navíc žil sám, bez stálého partnerského svazku, to je pro člověka o hodně horší.

https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/89911/prazdno-kolem-me-je-desive-rekl-zesnuly-bohumil-kulinsky-v-minulosti-reflexu.html

10 0
možnosti
PD

P84e46t28r 37D70r57a74p66a12l

17. 9. 2018 10:29

co je podivného na tom, že pedofila si nikdo nenajme k nějakýmu dětskýmu sboru?

7 2
možnosti
Foto

Paní Leona Blahová to již napsala za mě. Ve slušné společnosti totiž platí "o mrtvém jen dobře" a to minimálně do pohřbu.

14 2
možnosti
MB

Autorka má "Dar neobliby". Pak může se psat cokoliv - Do pohřbu, od pohřbu. Kulínského je škoda, určitě kulturní ztráta. Na straně druhé = Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Zajímavé by bylo, co by napsal rodič zprzněné dcery. Asi, by šel taky kouknout do bazenu na další ratolesti ... :-)

0 6
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik