Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky věřím, že ta shoda data je náhoda. Ale je to nevkusné. Problém je, že o den odložit to nešlo. Náš velice zdravý pan prezident (jak nám bylo vtloukáno do hlav před volbami) totiž na Pražském hradě úřaduje jen ve středu. Zbytek týdne se rekreuje v Lánech. Vzhledem k platu je to job snů.

6 0
možnosti
JF

J24i28ř66í 37F56o90g52e21l

27. 6. 2018 8:03

Ne, problém je ten, že zítra je premér v Bruselu na summit k migraci pane Flaško, tak nefabulujte.

6 0
možnosti
MD

Kdyz zustaneme u nazvu clanku musime si polozit otazku .. kolik stromu jste zasadila, kolik domu postavila, kolik potu setrela z cela, kolik krve prolila pri jeji obrane ? .. kdyz o ni rikate .. moje zeme.

4 7
možnosti
MD

Jsou vsak taci, co ji po kusech skupuji za spinavy peniz ziskany treba ze zlodejen a prodeje drog. A rikaji o ni .. moje zem.

1 0
možnosti
MB

Již dříve jsem se dobral k dopisu matky Horákové a bez nadsázky jsem doslova čuměl - nad její mravní silou. Svítá, jdu s hlavou vstyčenou - nermuťte. Vrátím se k vám ve vašem synovi, dceři - budu všude, na polích a lukách. Nevím, za se to učí na školách - mé dcery jsou s tímto obeznámeny a podobně žasly. Je trapné, že vláda bude jmenována ve stejný den - jsem ochoten uznat, že jde o náhodu. Každopádně pravím, že po 8 měsíčním manévrování, jde o výsledek absolutně trapný a nevhodný. Bez jakékoliv zášti pak sděluji, že jde o výtvor hlavního režiséra filmu M. Zemana, v hlavní roli akční hrdina A. Babiš. Film je mládeži přístupný - říkám - Nedá se na to dívat ! Žijeme v době filmo braku - Festival otrlého diváka ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Jenom připomínám, že to byl komunistický soud, který rehabilitoval Miladu Horákovou.

2 5
možnosti
Foto

R^ Karma.

Je to buď bezohlednost anebo naprosto cynický výsměch, (případně obojí), že se takto dostávají komunisté k moci právě ke dni výročí popravy Milady Horákové.

9 0
možnosti
TH

Koblihy jednou za čtyři roky a pár korun k důchodu jsou důležitější.

6 1
možnosti
RC

Jiří Řezník, Jiří Hermánek:

Že zrovna vám oběma ta tzv. "nedehonestace a devalvace" M.Horákové tolik "vadí".

2 0
možnosti
Foto

Máte v té své výtce chybu, tak si ji prosím opravte.

1 1
možnosti
Foto

Pokud byl v této zemi po roce 1948 každý třetí dospělý občan komunistou, tak jsme s de facto vládli sami sobě.

A fakt by bylo přesnější mluvit o obětech lidově demokratického režimu.

A nedehonestujte prosím Miladu Horákovou v tom smyslu, že nevedla a neorganizovala třetí odboj, že tedy nedělala ilegální odbojovou činnost.

3 2
možnosti
Foto

Ano, i mně velmi vadí, když se říká, že Milada Horáková byla nevinná. To zcela devalvuje její činnost proti komunistickému režimu.

1 3
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik