Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I31v32a85n 25M15a85r24e61k

14. 6. 2018 13:30

Co Vám poradit p.Vlachová? Změňte lokalitu, a přestěhujte se jinam. Třeba k nám na Valašsko,u nás takové problémy rozhodně nemáme.R^

3 0
možnosti
Foto

to nepomůže, protože každý si to, co má v sobě, vždy nese s sebou

1 0
možnosti
Foto

8-ouž si zase stěžujete???

9 0
možnosti
JS

Paní autorko, připadáte mi jako kolovrátek.

Pokaždé spřádáte sice jiná slova, ale vrčení stále stejné...

15 0
možnosti
Foto

Zdravím Tě, Jano. Máš pravdu s :-) jde všechno líp. ;-)R^

1 0
možnosti
KM

SouhlasR^

To jak popsal svou přípravu na dovolenou p. T.Vodvářka v jeho blogu "Manželské toccaty a fugy: dovolená" z 9.6.2018 bylo pro většinu typické, a proto kromě poznávacích zájezdů se snažím užívat si dovolenou v destinacích a místech kde je předpoklad, že potkám co nejméně spoluobčanů podobných onomu pánovi a jeho rodině:-)

0 3
možnosti
Foto

Asi bydlím někde v jiném světě... Pokladní se na moje pozdravy a přání dobrého dne usmívají zpátky, když se jich zeptám na jméno, že je ráda pochválím za milou obsluhu, září ještě dlouho potom a při opětovném setkání za pokladnou se usmívají už dopředu...

Zkuste se na svět USMÍVAT a hledat jen pozitivní věci, uvidíte, že se najednou všichni kolem Vás budou usmívat taky. ;-)

21 0
možnosti
SB

Hledání pozitivních věcí má jeden háček:

Nedá se o nich psát tak jako o těch negativních.

Už jste někdy viděla v novinách zprávu o tom, že letadlo a města X doletělo v pořádku do města Y a během letu se nikomu nic nestalo a jedinou nepříjemností bylo dvacet minut zpoždění?

Takovou zprávu jste neviděla.

Avšak když letadlo spadne, tak to v novinách nebo na internetu určitě najdete.

7 0
možnosti
Foto

začínám mít podezření že jste masochistka-proč neodjedete za synem8-o?

asi by to vaše věčné brblání nechtěl poslouchat každý den;-D

12 0
možnosti
Foto

Tolik zloby co z vás čiší aby jeden pohledal.

Je zajímavé, že chodím nakupovat, chodím k lékaři, ale ani jinde jsem se s podobným chováním nesetkal a pokud ano tak jsou to naprosté vyjímky.

Ale asi to bude tím jak se do lesa volá tak se z něj ozývá.

18 0
možnosti
SB

Naprosto s vámi souhlasím, pane Polášku.

A k paní autorce:

Manipulátor nemusí lhát. Stačí mu vybírat si jednotlivé případy a napsat to tak, aby to vypadalo, že naprosté výjimečnosti jsou naopak běžné.

Když budu mít dost filmového materiálu a dost času, udělám sestřih, z něhož bude vyplývat, že v českých okresních soutěžích se hraje lepší fotbal než v první španělské lize.

Najdu si sto situací, kdy to v české lize příslušný hráč zvládl jak správností rozhodnutí, tak i technikou provedení, a sto podobných situací ve španělské první lize, kdy to příslušní hráči nezvládli.

A zařadím je vedle sebe: Tohle zvládl Franta Černý z Horní Dolní a Jindra Dvořák z Mokré Slámy, kdežto tyhle dvě podobné situace nezvládli Ronaldo a Messi.

Nebude to ani v nejmenším lež. Bude to naprostá pravda, protože ten Černý a ten Dvořák to doopravdy zvládli a ten Ronaldo a ten Messi to nezvládli.

Lež to nebude, ale bude to manipulace, protože už zamlčím, že u těch našich dvou vesničanů je úspěšnost zvládnutí takových akcí 10% a neúspěšnost 90%, kdežto u Ronalda a Messiho je to právě naopak.

Lež to nebude, ale manipulace to bude nikoli jako Brno, nýbrž jako celá Morava.

10 0
možnosti
VF
PK

P59e49t27r 14K49r92á30l

14. 6. 2018 12:33

Chtělo by to emigrovat

5 0
možnosti
BK

V mnohém máte pravdu.Ale neplatí naše "nechování" plošně. Ale nejsme v tom sami.

Dovolená v mém oblíbeném letovisku v Chorvatsku skončila, protože při poslední dovolené bylo přeplněno Němci. Otřes. 24 hodin denně se kdekoli povalovali totálně zmoženi alkoholem mladí. A ti pokročilejšího věku byli neuvěřitelně arogantní.

P.S. Tam, kde se já pohybuji, pořád ještě jsou ochotné prodavačky a lidi se na sebe usmívají.

4 0
možnosti
SB

To si umím představit, ale přesto se Němců jako celku zastanu.

Vsadím se, že tam bylo i hodně slušných Němců, avšak ́vždy jsou vidět spíše ti neslušní.

Když deset Němců si jde večer lehnout, jako to dělá většina lidí, ale tři zůstanou na pláži, křičí tam a namažou se jako děla, tak my těch deset slušných nevidíme (jsou na svých pokojích) a neslyšíme (jsou zticha), ale vidíme a slyšíme ty tři hlučné ochlasty na pláži.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik