Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, před příchodem Zemana a Babiše tady byl ráj na zemi a všichni představitelé tady morálně převyšovali Mirka Dušína

4 0
možnosti

Proč vy tady autorko vůbec žijete, když je tu všechno špatně?

5 0
možnosti

Vážená dámo. Vystihla jste to naprosto přesně. Ano, pro nás jsou dobří lidé z chudších států. Ale vždyť jak tvrdíte, my jsme zase chudí proti západu a tak jsme dobří pro ně. Ono se to tady mozkům studovalo, když za ně někdo platil daně a veškeré poplatky(sociální, zdravotní) a oni nyní odejdou vytvářet ekonomiku do bohatých států, kde do nich nebyla vložena koruna, ale daně si z nich hned začnou vybírat. To se to pane hospodaří. Několikrát již vyšlo v novinách, že medik, který nyní ukončil školu nás stojí 4 mil. Kč. Nevím, co synáček vystudoval, ale bylo by férové, kdyby naše daně neodváděl na západ, v bance si vypůjčil ty 4 mil., zde je vrátil a možná by se mu na západě následkem toho přestalo líbit. Kdyby toto bylo povinností každého(dle mého mínění to pohyb lidí po světě nijak neomezuje), to by pane ekonomika na západě zaplakala. Už vidím, jak si Němky sedají za kasy řetězců. Bohužel, ze sebe děláme blbečky, vytváříme(a celý východ) jim tam ekonomiku a ještě se sami pomlouváme.

5 0
možnosti

Kdyz vono se porad rve neco vo bezplatnym vzdelani

Takze ferovejsi by bylo studium zpoplatnit a nikdo by se necejtil blbe,ze druhejm prispival danema na vzdelani a voni nevdecnici si jdou klidne do sveta

2 0
možnosti

"Pane Roubíček, vy se prý chcete vystěhovat z ČSSR. Kam? Tak tady máte tedy mapu Evropy a ukažte to...no dobře, tak tady máte globus..." A Roubíček tak chvíli kouká a povídá: "A nemáte nějakej JINEJ globus????"

.

Něco problematického se najde kdekoli na světě. Pokud dáváte za vzor Havla, tak si uvědomte, že on a řada dalších odolali tlaku na emigraci, protože své místo viděli tady a zůstali za nesrovnatelně obtížnějších podmínek. Snažili se zde o něco smysluplného, ne jen nadávat na poměry.

6 0
možnosti
Foto

marně si lámu hlavu, na co jste si ještě nestěžovala ....:-P

9 0
možnosti

o, ti chytrejsi uz davno odesli.,jini zustali, a ti nejmene chytri se vratili.

2 5
možnosti

Stačilo napsat, že jste odešel a zase se vrátil.

Nemusel jste to psát tak zaobaleně.

10 2
možnosti

A chodíte vůbec ven?:)

4 0
možnosti
Foto

Tak šup šup, s chutí do toho!

Jistě na Vás kdesi v zemi zaslíbené čekají s otevřenou náručí.:-)

9 1
možnosti

Jemná otázka.

Ta perfektní zaslíbená země kde vždy platí domluvené je kde?

12 0
možnosti
Foto

Tak to vidíte jaký je Miloš Zeman darebák, když kvůli němu ti mladí odcházejí do ciziny. A co teprve Havel - to byl tuplovaný darebák, za něj odcházeli do ciziny ještě více.

5 1
možnosti
Foto

... ale Husák, to byl frajer, za něj téměř nikdo do ciziny neodcházel R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS