Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Miloš Zeman je osvědčená továrna na produkci hloupých výroků. Jeden z nich zněl, že - V podstatě dává exkluzivitu A. Babišovi - Aby nebyl vydiratelný . Já tvrdím, že není vydiratelnější osoby v ČR, jako je Oligarcha. ! Právě nyní se to projevuje, kdy o Státotvornosti rozhoduje to, kdo bude ovládat Ministestvo vnitra ! Pokud je ČR = A. Babiš, tak musí být premiér. Poikud není = Stahuje se do pozadí a tiše si bohatne, čeká na své vyřešení. Pak se může vrátit, já lidsky dodávám, Že se mu skutečně divím ! ... :-)

3 2
možnosti
JM

J92a86n 89M54o54r81a19v62a

17. 4. 2018 6:45

Toto je bezpodstatné hloupé kočkování. Podstata je hájení našich národních zájmů - odpor proti vnucovanému připravovanému demografickému zničení Evropy a našemu vyhnání skutečně na tu Sibiř jak plánoval Adolf Hitler. Holt Německo jeho plán po 70 letech dokončuje. Tomu se říká výdrž, což?

5 2
možnosti
MB

Děkuji za názorné popsání devastace naši země KSČ. Stále tvrdím, že německému důchodci 2 světová válka způsobila menší škody - jako našemu 41 let Reálného socialismu ! Německo se poučilo, za jejich zemi bojuje ekonomika - Rusové na to nepřišli ještě dodnes ! Naprostý paradox dějin - Tož kdo je vítěz a ten poražený ? ... :-)

5 2
možnosti
SB

Pane Bučku, v čem je Babiš podle Vás vydíratelný?

Jak může být vydíratelný někdo, na koho se všechno ví?

Člověk, který toho má hodně na svém negativním účtu, ale všechno z toho je veřejně známé, není vydíratelný. Takový člověk je zkompromitovaný, ale nikoli vydíratelný.

Vydíratelný je ten, na kterého někdo ví něco, co není obecně známé. Za ním může někdo přijít a říci: "Hele, já vím, že té krásné dívce, která s tebou byla v sobotu na chatě, ještě nebylo patnáct. Tak buď tu dotaci na to rozšíření velkochovu dostanu, nebo se připrav na velice nepříjemné pohovory na policii."

Ale na Babiše se všechno ví. Ví se na něj, že spolupracoval s STB, ví se o jeho Čapím hnízdě. Takže jeho vydírat nelze.

Těžko za ním někdo může přijít a říci, že když mu Babiš v tom či onom nevyhoví, tak na něj rozkecá tu jeho spolupráci s STB.

1 3
možnosti
MB

Váš pohled pouze polovinou řeší to, co lze nazvat "Vydiratelnost". Přidejte k tomu vydiratelnost - vlastního svědomí. Zda s osobou mega kontraverzní budete spolupracovat ! To, vlastně říká mimo KSČm + SPD zbytek politické scény. ČSSD vidí kompromis, ve Vnitru. Miloši Zemanovi to potíž nečiní a výsledky vidíte sám. Tímtoi jsou elementární morální prvky společnosti ohýbány - devastovány. Polib mi prsten, ukloň se mi , třeba ti i něco kápne. Nemožnější osoba, jakou je v ČR A. Babiš, zřejmě neexistuje ! ... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,49
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik