Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže pokud neschvaluji akt vyhoštění ruských diplomatů pro jeho neúčinnost a příliš velké náklady pro českou stranu z hlediska rizika odvetných opatření, tak přestávám být demokratem?

3 0
možnosti
Foto

Nemůžete přestat být tím, čím jste nikdy nebyl. ;-D

1 2
možnosti
MB

Typově existují lidé, kterým prostě nebylo dáno. Je to Nagyová - může se odít jakkoliv, nikdy nebude elegantní - podobně je to se Soukupem. Nebyl obdařen - mizerný moderátor. Byl však obdařen čichem, kdy mu M.Zeman koupil Barrandov. Jde o ony čínské prachy zajišťované J. Tvrdíkem. Pak známá veliká sláva investic skupiny CEFT a žvanivost prezidenta. Má svou hlásnou troubu ! Vše se ovšem mění - Při krachu Číňanů, je již podpora Soukupa přerušena - co bude dále ?! Tak či onak jsou marné snahy Kmoníčka, aby se prezident s Kongresmanem sešel ! Muž z USA to odmítá a Miloš podobně. Jde o načítání výroků Hradu ! To znamená pro ČR jediné - Miloš Zeman si tímto definitivně dveře do Bílého domu uzavírá ! Jistě se najdou trací, kteří nad tím mávnou rukou a sdělí - Nic se neděje, náhradově opět pojede do Olomouce vykouřit 4 patro hotelu ... :-)

7 4
možnosti
Foto

Miloš Zeman Soukupovi koupil Barrandov?

Můžete dát s panem Flaškou věrohodný odkaz?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik