Diskuse

Jako malý kluk

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Když si uvědomíte, že celý 17. listopad byl v režii Stb včetně předání moci, pak nějaká případná spolupráce je prkotina.

M.j. konečně (nehodnotím text) si někdo namazal Moravce na chleba!

2 2
možnosti

Je úžasné, jak máte ve všem jasno, a všechno víte:-))

Ale musím Vás vyvést z omylu. To, že každý je nahraditelný je možná pravda, ale jen...kus za kus. Přišla jsem před dvaceti léty o kamaráda. A nikoho ani přibližně podobného povahou, ale především schopnostmi v jeho oboru, jsem dosud nenašla.

Někdy by asi prospělo, kdybyste raději nenapsala nic. Začíná to "denně za každou cenu" být znát.

5 0
možnosti
Foto

Vy máte něco proti Policii obecně, nebo jen proti StB ? Pokud jen proti StB a Policie ČR Vám nevadí, je tento postoj sice v souladu se současnou propagandou, ale fakticky nemá logiku.

1 3
možnosti
SN

:-).......Ještě jsem se vrátil, paní autorko. Vrchní generál NATO, Petr Pavel, bývalý komunista, byl oceněn v nedávné době nejvyšším americkým vyznamenáním! Nejde o různý úhel pohledu? Tenhle člověk velí "mírové" organizaci NATO, chcete to srovnávat s Babišem ? !!!!!!

4 1
možnosti
Foto

Safra, safra, to se nám tu sešlo hnízdečko obhajoby estébáků, zřejmě to mají pod kůží. :-)

4 1
možnosti
SN

:-)........Milá autorko! Nevím, kolik je Vám let, já Vám osvětlím, jak to je s jeho "estébáctvím", jak dnes všichni vykřikují, vč. Vás.

Kdo vyjel na delší dobu na západ, byl StB, která byla složkou VB, "vytěžen" ! Byl založen svazek. Babiš byl v zahraničí roky, hlídal v Maroku prodej fosfátů, aby někteři šizuňci nešidili naši republiku, jak se dnes zhusta děje a beztrestně.

Jeden známý blogař dokonce napsal, že Babiš podepsal závazek v hospodě U obuvníka. Zřejmě v Masných krámech po dvou velkých Jamessonech. Asi u toho byl. A představte si! Po hadráku vozila auta tyto spisy StB a na mezích se to pálilo.

25 000 svazků. Skartovačky nestačily. Víte, kolik takových, nechci psát zrovna udavačů, ale...evidovaných sedí dnes v parlamentu a jedou po Babišovi, aniž by se trochu styděli? Proberte si to ve své hlavince, svět je krásný, já děkuji, že se tu Babiš objevil a začal konečně dělat pořádek s těmi, co to tu bez obav z postihu od "revoluce" rozebírali!

Přeji Vám pěkný, konečně teplý den ! RvRvRvV

10 5
možnosti
Foto

Svůj k svému.... jak prosté.

4 1
možnosti
Foto

I90v69a84n 91M76a56r47e56k

12. 3. 2018 7:49

Cituji . . . ."Zažila jsem vládu soudruhů" . . . . . . Vaše tvrzení mi p. Vlachová připadá, jako by jste to všechno zažila jen vy ? Je trochu podivné , že svá tvrzení vydáváte za dogmata přes které "vlak nejede". Opravdu děláte vše pro to aby A.B. v předčasných volbách získal 51%, v tom souhlasím s p.Dostálkem. Nebude to ale jen vaše zásluha, podílí se vás na tom víc. R^ [>-]

7 3
možnosti
ED

"Opět za pět", jak říkal, nikoli mně, třídní učitel, ale možná bych tam už viděl čtyři mínus (4-). "Mnohdy mu dám za pravdu", píše autorka - a to zaslouží ocenění, že by na to šla svobodně dialekticky (svoboda je poznaná nutnost - jak nás kdysi i učili, ne?). Na druhé straně vítá demonstrace, těší se na 14/3, kdy asi vyrazí do ulic, aby podpořila to co tvrdí - nedůvěryhodnost (jak už napsal pán přede mnou 30%, dnes 33%, zítra 51%?) pana B., kterého permanentně kritizuje, co ta blbost B. a Mt. E. /?/, dostat ČR na prvorepublikovou úroveň - no o to se B. právě snaží atd. atd. - ústraní, pokání, nahraditelnost apod. - no "krásný kecy", což?

2 3
možnosti
AL

Z článku:

-------------

. Neumím si představit premiérem naší země člověka, jenž se těší nedůvěryhodnosti,

.........

Hm. Akorát že mu dalo hlas 30% voličů a v průzkumech dokonce 33%. Kdežto ti "nejlepší" za ním mají cca 11%. Ať má Babiše někdo rád, nebo ne, čísla a výsledky v procentech jasně hovoří ve prospěch Babiše.

:-)

4 5
možnosti
Foto

Mě už začíná zlobit morální pokrytectví ODS a dalších stran, které pro minulost pana Babiše, s ním odmítají začít sestavovat vládu. Za tuto minulost vzal odpovědnost na sebe Zeman, který ho jmenoval předsedou vlády. A vzhledem k tomu, že tak Zeman učinil, tak tato minulost už nemusí nijak vadit ostatním.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik