Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdybych podobné blogy četl hodně často, asi bych volil Zemana a Bureše. Paní autorka je šíleně mimo. Tohle je kázání důchodce o tom, že tráva byla zelenější a ženský dávaly mnohem ochotněji.

Realita je taková, že nejen u nás, ale všude ve světě, žijí lidé (ne svatí či roboti), nekamarádí se s růžovými jednorožci a nesežrali šalamounovo houno.

11 14
možnosti
Foto

Vypadá to, že jste je stejně volil a čtení čehokoliv vám k tomu ani nemuselo dopomáhat.

7 5
možnosti
Foto

Váš dojem je nepochybně správný. Babiš/Bureš chce vládnout sám neboť je to snadnější a nikdo mu nebude koukat pod prsty. To ostatní jsou je takové rituální tanečky, jimiž momentálně oblbnul např. STAN.

14 6
možnosti
DB

Kdo se mohl stát komunistou po roce 1968, když tu stály sovětské tanky?

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=649405

Zde se obrovsky mýlíte...........stačí si přečíst něco o Vávrovi, a jiných podobných lidech po celém světě. Vždy se totiž našli lidé, pro které byla jejich práce mnohem více než vynucené členství v nějaké zatuchlé organizaci, chtěli prostě jen elit tu svou práci a BOHUŽEL museli vzít buďte členství nebo spolupráci jakéhokoliv druhu s jejich současnou vládnoucí elitou. A s charakterem to má něco společného ale ne s takovým jaký si vy myslíte, že ho musí mít bezpodmínečně každý...........jde totiž jen a jen o priority......a nikdo je nemusí mít nastavené jako vy........nejste etalonem charakteru......

10 10
možnosti
Foto

Nejvíc mě vždycky rozesměje hýkání různých mravokárců, kteří tvrdí: "To já bych nikdy neudělal". Jistě, nikdy v té situaci nebyli a tedy ani nebyli požádáni, aby to udělali. To se pak lehko vymlouvá, že?

Jistěže byli lidé zásadoví, ale ti se zde ze zásady neproducírují. A u těch, kteří to dělají to je jen prázdné omluvné gesto.

4 6
možnosti
SN

:-)......Paní autorko, Vy žijete trochu mimo reálný život! Proti Babišovi běží jedna akce za druhou. Vytahují to, jako králíky z klobouku.

Včera se zase objevil nějaký Sarkoci, (StB bývalý), že si pamatuje jak Babiš spolupracoval. Reportér ČTV na Slovensku, což je k neuvěření, toto osočení rozmetal pěknou argumentací! Víte, kolik se toho ještě vytáhne? Moc! MOžná přijdou s pedofililí, jako u Paroubka! Není Vám to divné ?

ANO vyhrálo volby, Babiš, jako ministr financí dokázal, že něco umí a hlavně.......zatrhl Kalouskům a spol. letité rozkrádání státu, bez obav z postihu. Nechcete se nad tím trochu zamyslet ? RvRvRv

12 13
možnosti
Foto

Babiš, jako ministr financí dokázal, že něco umí a hlavně.......zatrhl Kalouskům a spol. letité rozkrádání státu, a rozkrádá jej sám.;-D;-D;-D

14 7
možnosti
AR

R^ Máte pravdu a jen dodám, že to byli v prvé řadě komouši, kteří využili privatizace ke svému obohacení. Nestraníci dříve nemohli být ani mistry ve fabrikách, vedoucími větší prodejny, větší restaurace, hotelu, náčelníkem železniční stanice, JZD, šoférem autobusu jenž jezdil se zájezdy mimo země východního bloku atd. atd. Samozřejmě také uměli pak převlékat své stranické kabáty. Myslím, že těmto je dobře v ČSSD;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

Ale co s tím ve státě, kde každý třetí dospělý byl komunistou. Připomínám, že kartotéka členů KSČ, vedená od r. 1945 obsahuje pět milionů lístků.

3 1
možnosti
MB

p. Marek, dle minusu a palce - vidím, že Vy žijete pouze v jednom světě ! Vepředu jsou mravné, neomylné a příkladné autority, které to myslí dobře ... Opravdu, takto v sobotu i závidím ... Více takových lidí - ČR bude šťastná ...:-)

1 2
možnosti
MB

Já osobně žiji ve dvou světech. V tom soukromo - rodinném, vše vydřeno, radost z dcer, končící studia, jedna již s vlastním bytem - (dnes ráno beseda), jak to zajistit i té druhé. Poznání, že myslet a makat se vyplácí. Pohledem na veřejnou scénu - pravý opak ! Neuvěřitelný nástup těch sil, kterými opovrhuji ! Silný podíl Miloše Zemana na dalším křívení české páteře. Opakovaná inaugurace otřesné osoby Bureše a obklopování se rudým bratrstvem. To vše, jenom proto, aby si stárnoucí člověk poseděl na hradním stolci, ukojil své ego - a dal vydělat svému okolí. Venku je zima, neváhal bych a šel bych žvanit na sjezd ČSSD. Stranu, kterou jsem dříve rozbil, bych šel opět slepovat a tak bych si zajistil 5 kolonu. Tu bych Babišovi strčil do Vlády, aby se mi lépe piklilo ! K tom u nepochybné žvásty o lidu, tradicích a ČR ... Pane prezidente - Zachovejte se jim - Oni vás - Ale skutečně POTŘEBUJÍ ! ... :-)

5 7
možnosti
Foto

Karma a souhlas, jenom povzdech. Ze 4 nejvyšších ústavních činitelů jsou 3 exkomunisté a ten zbývající byl v dobách slávy strany příliš mlád. Komunisté , ač dosáhli nejhoršího výsledku od Klemových dob - budou tak nebo tak u moci. Socani se rozpadají , pravice ( či pseudopravice?) se rozpadla na několik stran se stále marginálnějším vlivem.

Tak vládnou podnikatelské grupy jednoho muže ( Babiš , Okamura) , zvaná též hnutí.

Co jsme si nadrobili , to máme na talíři.:-(

15 6
možnosti
Foto

Nadrobili? Vy, pane Sekle, neuznáváte výsledky demokratických voleb?

Já o tom také přemýšlet a musím říci, že ten, kdo "měl pod čepicí", byl chytrý, aktivní a pracovitý, tak do té partaje prostě vlezl. Samozřejmě, ne ze 100%, ale dejme tomu z 80%.

Nelze se proto divit tomu, že na vedoucích postech ve státu jsou lidé s komunistickou minulostí.

6 10
možnosti
Foto

Již jsem uvedl PC do spánku, protože na pár hodin odjíždím, ale nedalo mi to.

Jde mi o tu "spolupráci s StB".

Použiji přirovnání, že spolupráce s StB je jako požívání alkoholu. U alkoholu je vlastně skoro nekonečné množství variací. Od sklenky vína denně, přes deset piv denně, až k láhvi single malt denně. A samozřejmě, vše mezi tím.

A u StB a pana profesora je skoro na 100% jisté, že se jeho spolupráce, jeho činnost, týkala našich občanů a že možná měl možnost jim škodit a třeba i uškodil. Prezident jistě má právo vidět svazek a posoudit to.

Andrej Babiš byl "zverbován" nebo spíše donucen k pravidelnému hlášení rozvědce z titulu své práce v zahraničí. Měl tedy, ergo kladívko, velmi malou možnost vůbec někomu "tuzemskému" škodit.

Sám jsem pro zahraniční obchod dělal, vím moc dobře, jak to chodilo a jak je také taková spolupráce různými kritiky s velkou chutí a zcela zákeřně používána.

8 6
možnosti
Foto

Pane Hermánku / jestli PC nespí/ - jako pracovník nějaké PZO jistě víte , že práce v zahraničí od určité úrovně byla NUTNĚ spojena s práci pro StB. Resp . - věděl jste to v době , když jste se o práci v PZO ( +StB) ucházel.

Tudíž - Babiš nebyl "zverbován" , nýbrž o nutné spolupráci věděl a akceptoval ji , tak jako pravděpodobně i Vy. U Vás je to s prominutím jedno , u premiéra ne.

Já před odjezdem na zahraniční akce verbován nebyl , neb jsem chodil s buzolou a geologickým kladívkem po bohem zapomenutých končinách a tudíž jsem nebyl pro StB k ničemu. Počet dun v poušti Rub-al-chalí nebyl vskutku důležitý.

Souhlas s Vámi s tím že práce pro StB a alkohol mají spoustu společného. Nejprve stačí jedno pivko a jedna nedůležitá zpráva pro řídícího agenta a s časem spotřeba obého roste.

Ani alkoholik , ani spolupracovník StB si škodlivost a nesprávnost svého jednání neuvědomuje a bagatelizuje ji.:-(

5 6
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik