Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Srovnávat uprchlickou vlnu v 90-letech s tou vlnou nynější je úplně zcestné...to je s trochou nadsázky stejné, jako kdyby se někdo podivoval nad tím, proč když v r.1945 jsme vítali ruské tanky, proč jsme je nevítali i v r.1968 ;-)

11 1
možnosti
Foto

Ona to tehdy vůbec žádná "vlna" nebyla. Tou byla vlna v roce 2015.

1 1
možnosti
KN

Společnost spíše rozděluji lidé jako Vy.

Netolerancí k názorům jiných skupin obyvatel. S tím Zeman nemá nic společného. Zeman je pouze příznak této netolerance, protože říká věci naplno, někdy i neomaleně.

To neustále urážení voličů s jiným názorem, viz. minulé volby i tyto. Neustále vychází články lidí s Vaší sféry typu voliči MZ jsou .....

Naprosto strašné a urážlivé lidí s jiným názorem.

A jak Vás napadlo, že ten, koho chcete Vy, je morální autorita ? Kdo určuje to, že někdo je "morální autorita" a někdo ne ? Lidé jako Vy ?

Mi to přijde povrchní, hloupé, omezené. Esence omezenosti.

Nazdar.

11 4
možnosti
Foto

I36v30a71n 45M12a74r34e53k

19. 1. 2018 7:44

Naprostý souhlas p.Novotný. R^ [>-]

4 2
možnosti
OU
Foto

Hezky napsáno. Střelba na Miloše Zemana začala ještě, když vůbec nebyl úřadujícím prezidentem. Již před a při inauguraci.

5 0
možnosti
JK

Tak, jak sprostý, podrazácký a pomstychtivý je MZ, tak je vedena i dehonestační kampaň na Drahoše. Neustále dokola a dokola je zveřejňována špína, která je již dávno vyvrácena. Intenzita s jakou se probudili očerňovací aktivity po prvním kole svědčí o tom, že MZ má opravdu nahnáno. Bohužel další týden tato aktivita bude ještě narůstat a na konci bude Kájínek proti Drahošovi učiněný andílek.

Když si dám otázku co dobrého pro tuto zemi MZ skutečně udělal, nemohu přijít ani na jednu konkrétní věc. Zato co dokázal Drahoš pro prestiž České akademie věd je příkladné a je i jeden z těch Čechů, kteří jsou v zahraničí uznáváni a daří se jim vyvažovat obraz ČR proti sprosťárnám, které plodí na mezinárodním fóru MZ.

7 10
možnosti
Foto

Moc pěkné, ale marné.

2 0
možnosti
VS

Zeman je pouze obraz velké části národa. Bohužel.:-(

5 2
možnosti
MB

Vaše názory jsou samozřejmé, konzistetní a správné - proto, jako každý den budete napadena . Podobně i já se snažím psát o tom, kam zmizela morální linka sdělední hradu. Uplynulo 5 let, zbývá týden a ono furt nic ! Objevuje se pouze pořád to stejné! - Občane , byl jsi v KSČ, budiž, udržuješ stálé styky s okolím STB a tajemníkem OV KSČ - tyješ z jejich podivného kapitálu - kampaň, i je vyznamenej, rozvedl jsi se, máš sklony k toxikomanii - bezproblemově lžeš, taky máš špatné kamarády a nastupující zdravotní problémy ? Vůbec si si s tím nedělej těžkou hlavu, svědomí a čest hoď do rokle ! I tě ochráním - (sice nevím jak), ale udělám to dobře a všechny tvé starosti vyřeším ! Věř mi - Buď jako já - Tvůj prezident, Miloš Zeman :-)

6 0
možnosti
Foto

Morální linka Hradu je co?

2 0
možnosti
RE

Ty jugoslávský migranty pamatuju moc dobře. Místo, aby byli vděční, že se tu schovají před válkou, začali tu rovnou podnikat. Podle toho je vidět, jak "potřební" se sem dostali. Každopádně byli ale z Evropy, tudíž nám daleko bližší.

1 1
možnosti
Foto

Tak proti podnikání uprchlíků bych vůbec nic neměl. Alespoň jsme je nemuseli živit.

A taky ti uprchlíci nebyli žádní mladí, dobře vyživení hejskové, ale válkou zbídačení lidé. A že ta válka byla krutá, ti tedy byla.

Někdy okolo roku 2007 jsem služebně byl v Banja Luka, což je hlavní město Republiky srpské v Bosně. Recepční v hotelu byl stále té války plný. Bylo úděsné ho poslouchat.

1 0
možnosti
Foto

Já nemyslím, že by to musela nutně být morální autorita. Pro začátek by stačil slušný člověk.

4 1
možnosti
Foto

Tak já řeknu Mirkovi. To je kamarád a je to vyložený slušňák. Ten by se hodil.

2 0
možnosti
LH

No každý máme nastavený hodnoty jinak pro někoho byl autorita člověk co honil ženský popíjeli a kouřil, pro někoho jiný co honil ženský a kradl v přímém přenosu a pro dalšího figurka stvořená médií o které neví nic.......

1 1
možnosti
Foto

Vaše hodnoty, počítám, se limitně blíží nule.:-\

2 1
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,23
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik