Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní autorko, náš největší vzor a idol Václav Havel změnil svůj názor v nejméně dvou, velmi podstatných věcech a ostatní politici též.

A nepochybně, i každý z nás, během svého života, občas změnil názor na to či on nebo na toho, či onoho. Tak, proč z toho děláte takovou předvolební hitparádu?

0 0
možnosti
RC

a ono se neco podstatneho na Babisovi zmenilo, ze by najednou mel byt duveryhodnejsi, nez v roce 2011? NE! Prave naopak.

4 0
možnosti
ED

S tou nedodrženou dohodou je to úplně jinak a jak p. Drahoš neustále morbidně opakuje slogan Miloše Zemana: "Jenom blbec nemění své názory!", což je svatá pravda, vždy se najde něco, co donutí člověka názor změnit, můj tedy na to, že Čapí hnízdo je prasárna první třídy ze strany tzv. opozičních stran, což se nakonec (i když to asi bude chvíli trvat) relevantně ukáže a pak se teprve ukáže, jak opravdové prasárny doby minulé budou bez milosti ztrestány, tento názor hned tak nezměním. I pod tlakem všelijakých médií (HN, LN, ECHO24, E15 a některých zpravodajů a komentátorů ČT). Takže děj se vůle Boží a jak už jsem po vzoru paní blogergy jednou uvedl: "vidíš-li mrvu v oku bratra svého a sděluješ mu vyjmi ji, vyjmi sám nejprve břevno z oka svého a dobře bude na Zemi"! Není-liž pravda? Tedy nicht wahr, že!

2 1
možnosti
IS

Důležité je, že Vy vidíte ostře, pane Dostálku. Mrvu i břevno v oku Vašem aby člověk pohledal.

1 0
možnosti
Foto

Motto "Nepřátel se s hněvivým člověkem a s mužem vznětlivým se nestýkej." (Přísloví, Slova moudrých, Neodmítej pomoc potřebným, 22.24)

Zdroj: https://helenavlachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644263R^

Je vidět, že i Vy se tímto příslovím řídíte. A tak se snažíte pomoci v tomto duchu i jednomu z Vašich klientů, zatímco jiní zase těm svým;-)

1 2
možnosti
RC

A zajimave je, ze neco podobneho udelal Babis. Oznacoval Zemana na reprezentanta Klausovske a opozicnesmluvni ery, jako zlo v politice. Najednou otocil a voli jej.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1263
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1112x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik