Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Je pravda, že Miloš Zeman na tom zdravotně není nejlépe, jenže, když otevře pusu pan Drahoš, je to hrůza! Arogance a nekompetentnost. To raději budu mít za prezidenta čestného, inteligentního, nezkorumpovatelného a politicky zkušeného člověka, byť někdy i použije netaktní, možná i nevhodné poznámky - ale kdo ví, třeba to má své důvody a jsou účinné.

1 0
možnosti
JR

Já zase volila prezidenta Zemana i když je starší a nemocný , ale mozek mu slouží dobře. Naopak je to český prezident [>-]. A já doufám ,že ještě pár let bude a pak se uvidí . :-)

1 2
možnosti

Jste rozumná žena!

Také bych Milošovi dopřál zasloužený odpočinek na Vysočině!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Nevím zda je rozumné od ženy, která má děti a určitě již i vnoučata, volit tu skupinu lidí, která chce otevřít naše hranice a zvát hosty, kteří již na západě ukazují, jak se dokáží za toto pozvání odvděčit.

Úmyslně píší skupinu a ne jméno Drahoš, protože to tak cítím. Postarali se o finance, o dosazení osoby, která bude hrát roli státníka ale důležitá rozhodnutí budou řešit oni.

2 2
možnosti

Pozoruhodné je, jak někteří z nás moudrost druhého člověka podceňují!

:-)

1 0
možnosti
JG

Nevím co je horší, jestli prezident s nedůstojným chováním, nebo přisluhovač EU, který nás hodlá co nejdříve připravit i o vlastní měnu a poslední zbytky jakési samostatnosti a svrchovanosti. Lidé jako Vy, kteří volili tak, aby byla poražena současná nedůstojnost hradu za každou cenu, připraví nejspíš o poslední zbytky důstojnosti nás všechny a udělá z nás poslušné otroky EU. Opravdu smutné, kam jsme to dopracovali:-/

2 3
možnosti

Jitko, žijete v proruské bublině, že?

:-)

1 0
možnosti
JK

Autorko, co je to ten rozum? Že tady nechci uprchlíky, nehci prezirdenta kývače ,nevýrazného bez politických názorů? Snadno ovlivnitelného? A Zeman vstoupil do KSČ během pražeského jara, pak KSČ kritizoval a pak ho vyloučili. Tak nevím co tady mluvíte o tom, že něco neměl využít.

3 2
možnosti
Foto

A to je právě to, co nemáte paní Vlachová, rozum...

3 2
možnosti
KJ

Ano paní Jandová. A zdraví Vám nepřeji.

3 1
možnosti
KJ

Hezký den.

Jen se nestyďte a s duševní radostí alá paní Jandová vysmějte se "rozumně" zdravotnímu stavu druhého člověka. Jste žena.Paní Jandová také.Proboha..kde se to ve Vás ženách bere?

Právě kvůli takovým ženám zde na blogu jsem to panu prezidentovi hodil. A hodím i po druhé.

2 2
možnosti
Foto

Ale nezapomeňte, že po druhé to můžete Zemanovi hodit jenom v pátek. V sobotu do druhé. :-)

3 0
možnosti
MK

Rv Je vždy zábavné, jak nýmandi na dálku hodnotí Zemanův zdravotní stav.

Na Zemanovi je co kritizovat, ale jsou to podružnosti.

K rozhodování, koho chci mít na Hradě mně stačí tři témata:

EU ano, ale po důkladné reformě směřující k co nejužší spolupráci národních států bez nesmyslného diktátu nevolených lidí z Bruselu.

Euro ano, ale až po vyřešení silně zadluženého Řecka a dalších.

Pomoc lidem ohrožených na životě ano, ale bez trvalého usazení muslimů v ČR.

Drahoš žádný z těchto bodů nerozvedl; heslovitě se zmiňuje o některých dílčích věcech a co je nejhorší, na třetí bod má téměř opačný názor!

Proto je nevolitelný!!!

P.S.

Stálé omílání Zemanových necností zevšední a lépe si člověk uvědomí, co je podstatné, co od prezidenta očekává. Takže díky za medvědí službu.

6 3
možnosti

Jste nelidský! Dopřejte Milošovi zasloužený a klidný důchod na Vysočině! Vždyť je tak nemocný, že by jiný už ležel na LDN nebo ONP.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,46
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik