Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karnevalový pochod prošel Prahou,no a co....?Pokud má někdo potřebu bavit se,upozornit na sebe a přitom nikoho neomezuje nebo nemá za cíl vyvolávat nenávist proti jiným,tak proč proti tomu protestovat,proč se proti tomu vymezovat?Ta ochrana "tradiční rodiny" proti "buznám" je v situaci,kdy se polovina "tradičních" rodin rozvádí,polovina dětí žije jen s jedním rodičem nebo na střídačku a mnoho páru nemá potřebu uzavřít snatek nebo má zato,že být sám je mnohem pohodlnější a bez starostí dost komická.Za to pochod homosexualu a jejich přátel i podporovatelu opravdu nemuže....

4 0
možnosti
JZ

No ale byt sam je opravdu mnohem pohodlnejsi a celkem bez starosti ne?;-)

0 0
možnosti
JZ

Tak pokud jsme v liberalni spolecnosti jak tvrdite, a pokud pochod neni nic ilegalniho, pak jsou otazky typu "nechapu proc to delaji" zbytecne, ne? Pokud vas takova akxe nezajima, nechte je byt na pokoji, je jedno, jestli to chapete nebo ne. Kdyby se treba uskutecnil pochod tradicnich rodin, nezajimalo by me to a bylo by mi to taky fuk. Co by mi melo byt do otazek proc to nekdo dela? Stejne jako me nezajimaji atleticke zavody a taky se nad nimi nepohorsuju - kdyz chce nekdo pred plnym stadionem hazet kouli nebo klackem, tak at si s panembohem dela, co chce.

A propos - jak jste probuh dosla k nazoru, ze tradicni rodina se rozpada kvuli prezentaci homosexualu na verejnosti?? Muzete mi tuto pro me naprostou absurdnost nejak vysvetlit?

8 2
možnosti

Dobrej příklad s těmi atlety, kteří navíc nedělají žádný pochody v ulicích,aby na sebe upozorňovali, ale věnují se své zálibě v místech pro atletiku určených;-D

4 0
možnosti
VS

Nevím proč by jim v tom mělo něco bránit?

4 0
možnosti
MB

Asi tak nějak.R^ Karma.

8 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik