Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš nelítostný popis dámských zadnic je poněkud odpudivý a není to, myslím, poprvé, kdy s postaršími dámami nemáte slitování. Kdybych zalovil v paměti, tak myslím, že takové ženské Godzilly jsem potkal tři, možná čtyři. A zrovna u nich jsem měl pocit, že pánové mají doma, co si zaslouží. Karma, alespoň za tu barvitost.

1 0
možnosti
PD

Jestliže život s takovouto ženou je peklem, pak případný rozchod sní by byl peklem tuplovaným, proto si muži říkají - je to zlé, ale mohlo by to být horší a doufají v zázrak.

0 0
možnosti
Foto

Víte, mě se vždy zvedne tep rozčilení nad jednou reklamou. Ano reklamou ve skutečném životě bych rovnou vybouchnul. Ne nad požadavkem, ale nad formou vysloveného požadavku. V reklamě na čokoládové bonbony kdy žena na gauči u televize prohlásí "dala bych si čokoládu" a muž okamžitě přemlouvá bonbony "vlezte si do misky". I to může být podvědomá "inspirace" pro některé ženy co tíhnou k dominanci a lituji muže kterým to není "proti srsti" v té reklamě natož v životě.

0 0
možnosti
DD

Pane Javoro. Chytil jste se do pasti. Ženské zásadně nic neslibovat! Je to jedna z jejich manipulací. Mámení slibů. A pak výčitky. Taky by jsme my chlapi měli být geniální a vymyslet stroj času. "Měl jsi to udělat tak či onak, zkrátka jinak. " Jasně. Sedám k rýsovacímu prknu a těším se na Nobelovku. Jo a jestli někdo znáte nějakého BDSM otroka dejte mi vědět. Rád ho zaměstnám na zahradě a klidně ho i lískovkou přetáhnu, bude-li chtít.

0 0
možnosti
BK

Zpočátku se můžete jevit jako moudrá žena, která se obrací k některým- možná ke kritice vybízejícím tématům. Vždy ale ve finále na mě vykoukne něco fest hrubého- by ́t hrubost je tématem, která se vám- soudě podle vašich úvah, příčí. Tak, jak jste popsala ony ženy-( viz popis jejich postav) jste si vylila svůj osobní kýbl špíny. Děláte to velmi čatso.

Teď k vašemu tématu uťáplých mužů: říká Vám něco BDSM? Tak například tímto způsobem střihlý muž- naopak vyžaduje dominu, která je těžce nad ním, jeho nastavení je přírodou dáno,možná je někým nepochopitelné, leč v jeho bytosti nastavené postavení "otroka", jej činí v hloubi šťastným. I toto může být důvodem, proč si to někteří muži nechávají líbit.

Nechte každému, co má a chce- a především, a ́t se s tím vypořádá, jak chce. Plejte záhony.... a že vám kouká na zadnici? Vám se to snad nelíbí? Buďte ráda, že na ní ty "faldy", nemáte;-D a neříkejte, že se vám to nelíbí;-). Řekla bych že trochu joooooo.............................:-).

1 0
možnosti
DD

Moc hezký příspěvek. Patřím k sexuální menšině chlapů, kterým se líbí chytré a vzdělané ženy. Jednu takovou mám doma už 22 roků. Ale co z ní občas vypadne na mou adresu je snad od samého ďábla. Jen vzít provaz a jít do lesa. Když ony si to snad ani neuvědomují, jak dokáže slovo ublížit. Tak jsem vzal drát a pěkně si vyčistil uši , jedno proti druhému. A ona pak řve, že jí prej neposlouchám. A teď k věci. Mnoho žen dělá tu obrovskou chybu ,že připomínají chlapovi práce které má, měl vykonat dokonce i tehdy, když se aktuálně dělá něco jiného. Pak jednoduše takové ženské pseudoplky vytěsním a je vymalováno. Tak milé dámy, najděte si v lese dutý pařez a do něj můžete hučet jak je libo. Nebo jděte ke zpovědi. Krásný den.

2 0
možnosti
VJ

Přesně tak. Když muž slíbí, že něco udělá, tak to udělá. A není třeba mu to každý týden připomínat.

3 0
možnosti
PK

No konečně někdo za stranu žen, která rozumí osudu mužů,,,,hned bych měnil...;-D

2 0
možnosti
Foto

Říká se "jaky si to uděláš, takový to máš". Znám mnoho submisivních žen, pár submisivnich mužů. Asi tyto typy přitahují dominantní jedince, kteří si pak dokazují, jak jsou dobří.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,67
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik