Diskuse

Turista comunista

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je poprvé, co někdo přišel s ideou, že komunisté nerozkradli po r. 1989 ekonomiku. Pokud rozkradli, tak jsou to ti, kdo nás reprezentují dnes v zahraničí s majlantem v kešeni.

Tak rozkradli, nebo nerozkradli?

0 0
možnosti

Vtipné, velmi vtipné. Za komunistů, když už nás pustili, jsme jezdili do světa vybavení jako žebráci. Dnes jezdíme do světa vybavení jako chudina a nemůžeme se chovat jako ostatní turisté. A je u nás hodně lidí, kteří ani to si nemohou dovolit. Pracují jako mourovatí, ale stačí jim to na přežívání.

Nejsem komunista, ani socialista, věřím v občanskou svobodu a přirozené vztahy, jsem konzervativní pravičák. Ale ta chudoba je zde dána právě převahou levicového myšlení a absencí skutečného pravicového myšlení. Je zde levicový tlak na zvyšování daní, jehož důsledkem jsou nízké mzdy a platy a pokrytecká péče o ty nejchudší, včetně těch, kteří si přivydělávají. Jsme tak nejchudší díky levicovým stranám s levicovou rétorikou (ČSSD, KSČM) a levicovým stranám s pravicovou rétorikou (ODS, TOP 09). A to je málo!

:-)

0 0
možnosti
JK

Zdejší úpadekje dán zejména pravicí a to kvůli neochotě zvyšovat mzdy.

1 0
možnosti

"a přitom neznají ani slovo anglicky či jiného jazyka." - cože? Už 27 let se tady přeci každej anglicky učí;-D

0 0
možnosti

Mládež umí anglicky dobře, ale starší dospělí se jen anglicky učili bez perspektivy, a tak dnes většinou anglicky nemluví.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem bývalému agentu a členovi skupiny Přátel Ruska pana Vyvadila p. Hermánkovi pod svým blogem naznačil, že jeho diskusní příspěvky jaksi nejsou na nějaké úrovni, tak se přemístil sem. A bude nám tu vtloukat do hlavy, jak za vlády StB a pod Patronací Rusů tu bylo vše nejlepší, mohlo se volně cestovat atd. atd.

4 1
možnosti
Foto

A tak ať si to lidi na cestách užívají po svém, ne?

A kritizovat za brblání...no to tak činí fakt ta pravá :-)));-)

1 0
možnosti
Foto

Ze současné propagandy jsem nabyl dojmu, že za minulého systému nebylo možné cestovat na Západ, ši do Itálie, neb byla země zadrátována ostnatými dráty. Zde z tohoto, blogu ale nabývám dojmu, že to bylo jinak - jak je to tedy ?

2 8
možnosti
Foto

Země byla zadrátována, někdo měl štěstí na devizový příslib, někdo si koupil zájezd v cestovce a někdo byl třeba agentem StB. Ale tohle vše vy samozřejmě moc dobře víte, jenom se tváříte naivně, aby se pozapomnělo na vaši minulost, ale i přítomnost.

9 0
možnosti
Foto

Ano. Je to kontrast s tím jak pořád nadáváme a kam jsme se od roku 1989 posunuli. Ode mě karma. R^ EU [>-]

3 0
možnosti
Foto

Lidi, co nejezdili tehdy, nejezdí ani dnes. A ti co tehdy jezdili málo, jezdí hodně. Já byl od roku 1989 ve Vídni jen jednou. Nebyl důvod.

1 1
možnosti
PS

P67e30t15r 60S93k41á59l20a

6. 7. 2017 8:57

Skutečně, člověk někdy žasne. Na vlastní oči jsem viděl, jak si česká rodina od bufetového stolu plného středomořských delikates odnáší pouze vrchovaté talíře hranolků politých kečupem.

0 0
možnosti
VK

Jestli mi to vezmeš do huby, tak už ti nedám pusu!;-D

0 0
možnosti