Diskuse

Co ve sdělovacích prostředcích postrádám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I41v67a48n 52M65a56r70e94k

27. 6. 2017 20:38

Ač jsem komunista nikdy nebyl, ani s nimi nesympatizoval, mohu p.Vlachová prohlásit , že i mezi nimi byli slušní lidé, a bylo jich minimálně tolik , kolik je zde nyní "novodobých hrdinů" R^ [>-]

4 0
možnosti
Foto

I51v39a55n 66M30a78r62e12k

27. 6. 2017 21:05

A propos, pokud něco nyní postrádám p.Vlachová z, tak to co mi chybělo i za komárů, a to pravdu . R^[>-]

3 0
možnosti
Foto

R^vystihla jste to přesně, spousta lidí, zpěváků, herců a politiků, by byla nerada, aby se veřejně rozpatlávalo, jak zbaběle se tehdy zachovali-nedávno byl dokument a tom, jak umělci podepsali jistý dokument-někteří trapně lhali, že si mysleli, že je to prezenční listina, jiní vůběc nepovažovali za nutné se k tomu vyádřit-božský Kája například, jehož patolízalský projev podkuřující tehdejšímu režimu naopak v dokumentu zazněl

1 0
možnosti
PV

Jak je mozne, ze tu 80% bojovalo proti bolsevikovi (dle poctu iternetovych bojovniku) a ucast u voleb byla pres 90 procent. Prestanme lhat do kapsy, potom ta demokracie vypada presne jak vypada. Opravdu je s podivem, ze tu bolsevik vladl tak dlouho, kdyz je to tu samy hrdina komunistickeho odboje. Ti opravdovi nad nami musi dneska zvracet.

3 1
možnosti
LH

Pokud se divíte, že lidi volí stále komunisty (nyní nemluvím o komunistech v jiných stranách, ale o současné KSČM), tak vězte, že je volí dělnická třída protože nejvíce ztratila.Za komunistů jsme byli žádaní a dneska jsme jen hadr na podlahu se kterým si dnešní otrokáři vytírají zadek.Je zajímavé, že po revoluci se říkalo, že jejich voliči vymřou, ale jak je vidět rodí se stále noví voliči, protože dnešní šedesátníci poznali, že sice za komunistů bylo špatně, ALE DNES JE JEŠTĚ HŮŘ.

A jeden citát.."S pádem komunismu se obnovily příčiny proč vznikl."

Doufám, že ho pochopíte.

Ano, máte pravdu, dnes jsou v různých stranách nalezlí komunisti z let dřívějších, proto volíme nynější KSČM, protože to jsou ti, kteří nejsou kariéristi z let minulých.

A proč všichni omílají padesátá léta?Vždyť v osmdesátých letech už byl úplně jiný socialismus, bylo více svobody projevu (co jsem si dovolil říci na veřejných schůzích, tak za to bych v padesátých letech šel sedět), bylo povoleno menší podnikání (švadleny, ševci, zemědělské přebytky na tržnicích).Komunisti se snažili mít lidi rozvrstvený po celé republice a proto se podporovali i malé vesnice, autobusové spojení do každého města i na všechny směny do fabrik.Tento režim lidi z vesnic vyhání a vesnice vymírají.Autobusy zrušené a NYNÍ MUSÍTE MÍT V RODINĚ DVĚ AUTA, protože jinak se do práce nedostanete.

I když komunisti lidem sebrali majetky, tak v tom (fabriky, provozovny) a na tom (pole) lidi pracovali a měli výplaty.Tento režim sice vrátil majetky, ale máme tu nezaměstnané, lidi nedostávají výplaty (já osobně jstem se dvakrát soudil kvůli výplatám), ještě více než za komunistů se devastuje zemědělská půda atd.Proč se zavrhuje všechno co komunisti vybudovali, vždyť i některé věci byly dobré.

2 2
možnosti

Nenalhávejme si, že za komunistů mohlo být lépe! Byli jsme mladší. To ano. Proto nám mohlo být lépe, že jsme byli zdravější. Ale ti slušní a odvážní čestní lidé, které komunisti popravovali, věznili a všelijak šikanovali, ty sta tisíce pronásledovaných slušných lidí, ti jsou svědomím národa!

S lehkostí nízké kvality myšlení pomíjíte, že právě ti komunisti minulého komunistického režimu v Listopadu rychle odhodili svoji stranickou příslušnost a stali se novodobými zlatokopy a vykořisťovateli podle svých soudružských představ. Podle toho, jak nás učili o podnikatelích před Listopadem, tak tito vaši soudruzi dnes odírají naše dělníky a nás všechny ostatní, aby úspěšně žili z našich peněz a bezohledně znali jen svoje zisky! Nelžeme si!

Komunisti přerušili rodinné vazby na solidní podnikání, sebrali nám úctu k půdě, rozbili rodinné vazby, svojí výchovou k závisti a nenávisti rozbili mezilidské vztahy a tou závistí a nenávistí nás živí stále, protože takoví lidé se nejsnáze ovládají. Komunisti ze země vyhnali české elity v několika vlnách!

Za komunistické éry bylo hůř. Politické vraždy nám sem málem přetáhla Opoziční smlouva, ale zvládli jsme to!

Nedovedu pochopit, proč komunisti jsou dnes pátou kolonou imperialisty Vladimíra Vladimíroviče Putina, jsou ochotni sloužit čínským komunistům a chtějí ohrozit bezpečnost Česka ukončením našeho členství v Evropské unii a NATO? Proč komunisti usilují o to, být nevěrohodnými pro myslící české občany?

1 0
možnosti
PV

Rekla byste do oci Zdene Masinove, ze jeji matka nebyla slusny clovek? Rekla byste do oci senatoru Stetinovi, ze neni slusny clovek. A tak by se dalo pokracovat ...

0 1
možnosti

Co to je za podivnosti?!? To nevíte, kdo byl táta Zdeny Mašínové?!? Proč by senátor Štětina neměl být slušný člověk?!? Co to píšete za nesmysly?!? Strašné!!!

0 0
možnosti
JSS

A proč se reportér neobuje do takového Gotta a dtto božskou Bohdalku? Jak se točili za socíku - kolik prohřešků mají na triku?? Jen se oblbuje! My si jich vážíme jako zpěváka, herečku. Ale jaký byl a j nyní ale občanský postoj ? A tak to je s tisíci dalších vyvolenců - kam vítr ,tam plášť.....

1 1
možnosti
JM

Schválně, jak takový Gott nebo Bohdalová ovlivňují Váš život? Na ten můj vliv nemají. Ovšem četní soudruzi, ex-soudruzi či různí agenti v politice mi život ovlivňují neustále. Jejich snaha řídit všechny a všechnio je nepřehlédnutelná.

Takže já osobně bych dal přednost se nejprve vyrovnat s těmi v politice. Na ty další bude dost času později.

1 0
možnosti

Hledáš budoucnost naší země? Hledej myšlenky naší elity, na kterou není vidět!

https://xman.idnes.cz/agyptolog-barta-civilizace-rozstrel-dsj-/xman-rozhovory.aspx?c=A170624_080149_xman-styl_fro

:-)

Milá autorko! Úsilí o vytrhání koukolu mezi obilím považujeme za nezbytné. Ale Ježíš Kristus nás má k tomu, abychom nevytrhali s koukolem na zmar i obilí. Máme to nechat pospolu do sklizně. Jenže sklizeň měla proběhnou v Listopadu, ta sklizeň, která neproběhla. A nyní je vážná otázka: Co s tím? Plevele je tu moc, více než obilí. A stále se množí, již zjevně dusí obilí. Co s tím?

První, co vlivní komunisté v Listopadu udělali, byla skartace informací o nich, aby nám mohli nadále vládnout. Vyhnali jsme si ze země a stále vyháníme skutečné elity, bez kterých nedokážeme přežít. Proč? Aby ti bolševici si mohli nahrabat co nejvíce? Nás nadále rozeštvávají pomocí nejtěžších hříchů, vzbuzují vášně závisti a nenávisti, na kterých staví marxismus, a pomocí kterých se tak snadno ovládá hloupý lid, který se vzdává naší židovsko-křesťanské tradice.

:-)

Naše společnost je divná, boříme normální přirozené vztahy, jsme naprosto nesamostatní a závislí na státu, zcela nám vygumovali pravicové myšlení o svobodě a odpovědnosti. Ale my jsme si ho nechali vygumovat!!! "Pravicoví" politici přeběhli na pozice levicového populismu, neodpovědnosti a závislosti na státu. Že prý to nejde jinak, slyšíme falešná slova od "pravičáků"! Dobrý politik a státník vede a vychovává! Současní politici mají zájem jen o svůj byznys a vzájemné hašteření se o naše hlasy.

0 1
možnosti

Andrej Babiš je pokus o novou politiku. Proto je vyštván politiky ČSSD z politiky za halasného souhlasného pokřiku ODS a TOP 09. Nikdo z nich nechce, aby ANO rušilo jejich stávající politický byznys. Proč naši občané preferují Babišovo ANO? Protože naše současná politika je ve slepé uličce!

:-)

1 2
možnosti
Foto

No jo, ale právě Kemr je svědkem, že termín okupace je vhodný snad používat do uzavření Dohody o dočasném umístění sovětských vojsk. Najděte nějaké rozdíly v této smlouvě a smlouvách o pobytu amíckých vojsk ve Francii. A pan Kemr slíbil, že bude mít plnovous do té doby, dokud okupační vojska neodejdou. Armády pěti bratrských států odešli, pan Kemr si ́plnovous sundal.

Při analýze historických událostí bychom neměli používat hantýrky. Termín okupace je vhodný použivát pro ty siiuace, kdy zahraniční vojenskopolicejní správa má oprávnění zatýkat (protektorát), povoluje stavby /Palestina) a kontroluje přeshraniční pohyb osob (Maďarsko, Izrael),

Odpor československého lidu způsobil, že okupanti museli s hanbou odejít a nesplnili svůj hlavní cíl (nastolení dělnicko rolnické vlády).

1 3
možnosti