Diskuse

Sociální bydlení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je to horší! Když si odeesák pořídí takový dům a stanoví si nájemné deset tisíc korun za místnost, dostane to jakoby sociální dávku pro ubohé lidi přes obecní úřad, ale ti ubozí z toho nic nevidí!

0 0
možnosti
JK

Už vidím tu perspektivitu, že mladí pracující se pohrnou do sociálního bydlení

0 0
možnosti
Foto

Dcera jako svobodná, chtěla bydlet pochopitelně sama a tak si sehnala garsonku v domu z padesátých let.. Těch je na trhu s byty nadbytek. Vzala si hypotéku ( tvrdě odmítala pomoc rodičů) nějaké peníze si našetřila, jako studentk na brigádách, do dvou let ji bez problému splatila. Pak si našla přítele. Dva roky žili spolu v garsonce a šetřili. Když bylo peněz dost, začali shánět byt. Bytů je k nabídnutí dost a tak si vybírali. Našli si byt v krásné lokalitě, ale byt byl po Ukrajiních zdevastovaný, ale byl levný. Zjistili, že panelový dům se bude opravovat a tak si jej koupili. Společnými silami jej opravili a dnes mají nádherný byt 3 + 1, družstvo opravilo panelák a okolí. Takže je vidno, že pro mladé, když chtějí není těžké sehnat byt.

2 0
možnosti
VH

Můžete prosím uvést, ve kterém městě (či dokonce vesnici) se toto stalo? Za kolik že tu garsonku v bytě z padesátých let (tedy cihlovém) koupila a jakou část kryla hypotéka? Móóóc by mně to zajímalo. A také v kterém roce že to bylo. Díky.

Jo - ten nový byt je jejich, nebo je družstevní.

0 0
možnosti