Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ženy na ocet

Být ženou na ocet není nic záviděníhodného. Bylo tomu v minulosti, platí i o současnosti, dá se předpokládat, že ani v budoucnu žádný z mužů nebude mít zájem o ženu s octovým odérem.

Motto "Kdyby za lásku chtěl někdo dávat všechno jmění svého domu, sklidil by jen pohrdání." (Píseň písní 6 - 8, Oddanost, Pečeť lásky. 8.7)

Být ženou na ocet není nic záviděníhodného. Bylo tomu v minulosti, platí i o současnosti, dá se předpokládat, že ani v budoucnu žádný z mužů nebude mít zájem o ženu s octovým odérem.

Proč tu jsou ženy, o něž málokterý muž zavadí a neplánuje s nimi žádnou společnou cestu. Jedním z důvodů může být skutečnost, že svobodná žena má o sobě příliš vysoké mínění, příliš očekává od muže a pak ji postihne osud té, o níž se říká, že tolik vybírala, až přebrala. Zpravidla se jedná o ženy vzdělané, které se rozhodly nejprve pro kariéru, rovněž i pro boj s mužskou populací, a v zápalu toho všeho jim jaksi uniklo, že jsou ženami. Že jejich poslání na této zemi je odlišné. Že to není boj s mužem, ale naplnění ženské role. Vždyť být ženou je krásné, rozumí-li žena své roli, pak bezesporu na ocet nezůstane. Bohužel ženy, posedlé feminismem a genderismem, pozbyly pro muže kouzla. Jen málokterý muž je schopen vytvořit smysluplný vztah se ženou, která nepochopila své ženské poslání a která vyzvala muže k boji o dominanci. Chce-li se žena vyrovnat muži, znamená to odklon od přírody. Upřímně řečeno, který z mužů má zájem o ženu, která ani neví, na co má vaginu, a která neví, k čemu v kuchyni slouží sporák?

Snad ještě horší z žen, které zůstaly na pomyslný ocet, jsou ty, kterým vyhovuje mama hotel. Vše, co řekne matinka, případně oba rodiče. je pro ně posvátné, proto velmi těžko hledají vztah s mužem. Jen muž hlupák by šel do chomoutu se ženou, která se nedokázala odpoutat od svých rodičů. Nelze vybudovat vztah se ženou, jež je stále spojena s matčinou pupeční šňůrou a nezvládá samostatný život. Ze strany jejích rodičů jde o velké sobectví, možná si pupeční šňůrou ke své dceři kompenzují prázdnotu vztahu, k níž po letech dospěli. Pro muže je vztah se ženou, jež žije v mama hotelu, bez perspektivy. Jestliže není dospělá žena s to opustit rodný krov, pak je něco v nepořádku. V tomto případě bývá vliv rodičů natolik silný, že dotyčná dcera zmarní veškeré své příležitosti vytvořit plnohodnotný vztah s mužem. Upřednostňuje-li žena své rodiče před partnerem, pak nezbývá potencionálnímu ženichu nic jiného než s takovou ženou vztah ukončit. .

Být v životě šťastný nemusí stát příliš mnoho. Stačí se jen dívat, jak jsou pravidla nastavená v přírodě, je zapotřebí být s ní v souladu. Ta to uspořádala tak, aby bylo v životě dobře, komplikace nejsou na místě. Na místě je jednoduchost, již však některé ženy nechápou. Nechápou, že mužova náruč byla stvořena k tomu, aby poskytovala ochranu a bezpečí. A že žena je tím, kdo muže respektuje, vytváří mu domov, kam se rád vrací. 

Být ženou není od věci, být ženou je krásné. Je-li si žena vědoma svého poslání, pak ví, co muž očekává. Nekomplikovanost vztahu, žádný boj o dominanci, ale něhu, sex, respekt a ocenění. Usínat v mužově náruči přináší zklidnění. Mužova náruč voní po bezpečí i ochraně. Je vskutku zvláštní, že se najdou ženy, kterým mužova náruč nevoní. Odklonily se od přírody a bohužel nepochopily, proč tu jsou. Není se proto co divit, že takové zbývají na pomyslný ocet. Ani nejluxusnější parfém nemůže pak přebít octový zápach...

 

Autor: Helena Vlachová | neděle 16.2.2020 8:16 | karma článku: 28,47 | přečteno: 1539x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

I když jsem založením idealistka, nemohu se svou maličkostí připodobnit k Johnu Lennonovi. Nicméně se mohu vyjádřit vůči panu Babišovi a jeho propagandistické rétorice. Totéž lze vznést i vůči SPD.

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,90 | Přečteno: 678x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Ředitel, jenž používá estébácké praktiky

Na základě mých posledních mou dvou blogů se mi dostalo útoků i vyhrožování ze strany ředitele střední školy. Vyhrožoval mi trestním udáním. Nestačila jsem žasnout. Že by opět povstali soudruzi? Že by byl jedním z nich?

15.4.2024 v 19:33 | Karma: 22,93 | Přečteno: 1655x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Měla bych počítat s vyhazovem za svůj poslední blog?

Když píšu své blogy, vždy jde o něco, co se v současnosti kolem nás děje. Můj poslední blog o neaprobovaném angličtináři na SŠ mě stál dost útoků vůči mně samé

14.4.2024 v 17:28 | Karma: 26,40 | Přečteno: 1676x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Máte doma středoškoláka? Bojuje s angličtinou?

Tímto dnešním blogem bych chtěla pomoci těm žákům a studentům, kteří mají smůlu, že mají na angličtinu diletanta.

13.4.2024 v 10:02 | Karma: 37,17 | Přečteno: 5875x | Diskuse| Ostatní

Helena Vlachová

Když matka ničí své dítě

Rozpadne-li se partnerský vztah či manželství a zůstanou-li z něj děti, měl by se zájem přenést především na ně. Děti by měly rozpadem vztahu rodičů trpět co nejméně. Ale vysvětlujte to některým matkám.

7.4.2024 v 7:29 | Karma: 19,33 | Přečteno: 976x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik