Bonová Pětistovka

Prostituce kvete v každé době, dá se říci, že i v každém věku. Záleží jen na mužích, po které nabídce sáhnou.

Motto "Jako pták vyplašený z hnízda je muž, který prchá ze svého hnízda." (Přísloví Šalamounova, Třetí sbírka, pořízená muži Chizkijášovými, 27.8)

Bonová Pětistovka. Přezdívka pro Marii Hrkavou, která v našem městě proslula nejstarším řemeslem. Říkalo se jí Bonová Pětistovka, protože šla za sto bonů. A vynásobíme-li stovku pěti, dostaneme se na částku pět set. A pět set korun nebyly za soudruhů malé peníze. Vždyť takový nákup na víkend se dal pořídit za stovku. Bonové Pětistovce se žilo nad poměry a snad každý mužský v našem městě po ní zatoužil. Povídaly se o ní romány. Všemi mastmi mazaná, vyzrála i na soudruhy, aby ji nemohli popotahovat za příživnictví. V občance měla razítko o zaměstnání, které uvádělo, že pracuje jako myčka nádobí v jídelně. A mohli jste ji tam tak někdy vidět. Neviděli, protože ona provozovala svůj obchod. A že nabídka byla pestrá, i přesto se dokázala velmi pružně přizpůsobovat poptávce na trhu. To pak žádala příplatek. Malá kapitalistka už za socialismu. Nikdy nešla do ztrát, její firma vždy prosperovala. To se odráželo na jejím zjevu a vystupování. Dáma každým coulem.

Doktor Stonožka jí byl posedlý. Ujížděl na orálu, ale ne jen tak obyčejném orálu. Pěkně v autě za rychlé jízdy. Auto se řítí jako o závod a do toho doktor Stonožka zažívá pocity kubánského doutníku, jenž labužnicky pokuřuje Bonová Pětistovka. Doktor vyřvává svůj orgasmus do celého světa a za tyto okamžiky je ochoten zaplatit cokoli. Když je po všem, Bonová Pětistovka si jen upraví své krásné vlasy, svou minisukni a může jít za dalším. Div, že se tito dva při takové jízdě nikdy nezabili. Snad je oba ochránilo pomyslných sto nohou doktora Stonožky, které dokázaly ubrzdit auto včas. Doktor už ve městě nebydlí, prý se přestěhoval do hlavního města. Zdalipak i tam provozuje rychle a zběsile, to už nikdo neví. Jestli ano, s Bonovou Pětistovkou to určitě není.

Pak tu byl pan doktor Vlček. Gynekolog. Doma jedna manželka, rovněž lékařka, poněkud vyschlá, což mělo vliv na jejich sexuální život. Jenže žádný chlap neodchází z boje poražen, proto i doktor Vlček neodolal vábení krásné pacientky. Držel nad ní ochrannou ruku, vždyť věděl proč. To, co se odehrávalo mezi ním a Bonovou Pětistovkou, by obsáhlo celovečerní film, mládeži naprosto nepřístupný. A některým zkostnatělým pseudointelektuálkám též. Za komunistů se stal hitem robertek, manželky velkých soudruhů si jej dokonce půjčovaly. Ale doktor Vlček takovou chytrou věcičku sehnal. A to se pak děly divy, který pan doktor, hračička už od dětství, se svou profi šlapkou rozehrál. Brával si služby na Velikonoce, protože měl důvod. V tyto dny nechával hospitalizovat Bonovou Pětistovku. Ta svátky nenáviděla, mnohem víc se jí zamlouvala představa být v nemocnici, kde je všechno zadarmo. Představte si obrázek, na němž pan doktor Vlček žongluje bramborovými kroketami, kalhoty na půl žerdi a před ním klečící jeho kněžka lásky. Pan doktor si pochutnává na bramborových dobrotách, okořeněných slastí, Bonová Pětistovka pije vodu živou. Který muž by něčemu takovému odolal?

Jediný, kdo neměl Bonovou Pětistovku rád, byl primář gynekologie doktor Vlk. Doma rovněž jedna manželka, opět lékařka, jež nedokázala plnit primářovy představy o sexu. Proto hledal jinde. Hledal a nacházel. V řadách svých pacientek i mladých kolegyň. Ale proč nemohl vystát Bonovou Pětistovku, nikdo nevěděl. Na Velikonoce jezdíval se svou rodinou či milenkou na hory, nehrozilo tak, že při vizitě natrefí na Bonovou Pětistovku. Ale když se pak vrátil, řádil jak pominutý. Naše sexuální rekordmanka nehnula ani brvou. Sbalila si svou saténovou noční košilku, pantoflíčky s labutěnkou a krmítko, v němž nosila svá krášlidla, a vyrazila směrem domů. Její byt byl krásná čisťounká klícka, v níž se nevařilo. Bonová Pětistovka se nikdy nestala ženskou ve špinavé zástěře, s natáčkami na hlavě a vyschlou vagínou. To její parketa nebyla. Věděla, že její poslání na tomto světě je úplně jiné. Přinášet mužům radost. Nikdy nebyla nemravná, protože nemravné jsou ženy, jež postrádají svou důstojnost. A ty pak mužům dovolí, aby si s nimi dělali cokoli. Bonová Pětistovka znala svou cenu a podle toho k ní muži přistupovali.

Naši výkonnou sexuální pracovnici vystihují slova Eltona Johna. "Věřím, že lidé mají právo vyzkoušet si všechny sexuální praktiky, na které mají chuť. Snad jenom kozy by z toho měli vynechat."

Autor: Helena Vlachová | neděle 16.4.2017 7:42 | karma článku: 17,02 | přečteno: 720x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Když matka ničí své dítě

7.4.2024 v 7:29 | Karma: 19,11

Helena Vlachová

Muž, jenž žije s myší

1.4.2024 v 1:15 | Karma: 13,60

Helena Vlachová

Můj syn

19.3.2024 v 6:37 | Karma: 15,78

Helena Vlachová

A taková to byla velká láska

14.3.2024 v 7:14 | Karma: 25,90

Helena Vlachová

Američané v reálu

24.1.2024 v 19:06 | Karma: 28,04
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,00
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik