TB

Proč? Protože jste si asi nevšimla, ale máme demokracii a v té rozhodují svobodné volby

DR

Takových je tu víc jak koukám. Ale znáte to, demokracii ano, ale jenom tehdy, když je po mém.

Foto

Provokativní titulek? To jste celá Vy. p. Vlachová... Asi očekáváte velký zájem diskutujících. A proč tu máme ostatní demokraticky zvolené politiky? Asi proto, že jsme demokratický stát. To byste snad měla občanka ČR vědět.

Foto

J36a48n 96Š73i10k

21. 3. 2024 20:36

Proč? Protože umí vystavět krásné vzdušné zámky. Kdo jim věří, tomu nevadí, kdo je postavil. Podívejme se kolem sebe. Největším stavitelům iluzí je vše odpuštěno...

Foto

Však někteří z nich jsou až ,,svatořečeni", že

Foto

V roce 1994 Pavel nastoupil do funkce u vojenského zpravodajství, kde si jej vyžádal gen. Radovan Procházka, poltický vězeň z 50 let odsouzený na doživotí a zapřisáhlý antikomunista Společně budovali demokratické pro západní vojenské zpravodajství. Vyžádal si jej z důvodu, že i mezi bývalými komunisty mohou být lidé čestní a charakterní a Petr Pavel je toho dokladem.

Foto

Článek je o A.B., tudíž netřeba zde tapetovat z Wiki, potažmo z Gůgla. A autorka pláče na špatném hrobu. Když, tedy údajně, tolik pamatuje, měla by vzpomenout, že tz.v. samet byl nejenom oponou, ale i pro mnohé vhodným rubášem, a to nikoli pro jednu ,,personu", ale i mnoho dalších

Foto

Ale vždyť jsme tu lustrační zákom měli, podle kterého podmínkou ke jmenováním ministrem bylo předložení negativního lustračního osvědčení. Když však v roce 2013 ANO a ČSSD vyhráli volby, tak se tento lustrační zákon zrušil i za přispění prezidenta Zemana, aby Babiš mohl být jmenován ministrem. Nynější vládní koalice však lustrační zákon znovu obnovila, takž nyní by Babiš ministrem jmenován být nemohl.

Lustrační zákon se samozřejmě nikdy netýkal volených funkcí do poslanecké sněmovny a senátu.

Foto

Ministrem možná ne, ale předsedou vlády ano.

Na prezidenta, premiéra a předsedu sněmovny se lustrační zákon nevztahuje.

PG

A proč tu ještě tolerujeme Petra Pavla?

HH

Těžko říct...také nevím, ale možní to bude tím, že nebyl 5× u soudu, nerozhoduje politiku na základě rad od kohouta (jako wtf?), nekontroluje svým otrokům každý den kalhotky (jako znovu wtf?), neposílá své děti do válečné zony (Krym), umí česky, ví, co je článek 5 NATO, co dál? Toho budou stovky...

JZ

Zasloužená karma Svědci Babišovi podle očekávání nezklamali.

LV

Já bych to tak nehrotil. Je to občan ČR, má právo ve volbách kandidovat. Kdyby nebyl Babiš, jeho elektorát by si našel někoho jiného.

Foto

Horší by to bylo pro ty, co by zůstali bez Babiše

DR

Tak tak. Porazit ve volbách ho nejde a tak ho zakážeme. Vy jste typická volička toho povedeného vládního slepence.

PJ

kdepak pane Rozsíval, oni totiž ten lustrační zákon změnili a to tehdy, když ANO s ČSSD vyhráli volby, jinak by Babiš nemohl být ani ministrem. Myslím, že Sobotka toho dodnes lituje.

JH

J62a60n 20H31a38r84v25a93n

21. 3. 2024 20:02

Všichni pracovníci Podniku zahraničního obchodu, kteří vyjížděli do ciziny, museli být soudruzi - stejně tak Babiš.

Ale daleko většího soudruha máme na Hradě, ten Vám nevadí?

Foto

Všichni pracovníci Podniku zahraničního obchodu, kteří vyjížděli do ciziny, museli být soudruzi, ale ne agenti StB . Babiš ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Protože se jako důvěrník osvědčil je mu nabídnuto stát se agentem StB a mít z toho výhody,. Babiš podepisuje, ,má krycí jméno Bureš a dostává se díky tomuto podpisu, do Maroka do zahraničního obchodu, kde má zájmy KGB. Má hlídat spoluzaměstnance, sledovat jejich nálady. Jeho krycí jméno je Bureš. Jako agent se osvědčil a jako spolehlivý agent StB se stýká s pracovníky StB v konspiračních bytech. Jak vyplývá z jeho spisů má stále obavy aby nebyl odhalen jako agent StB. Agentem StB je do 90 let. Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB. Jak potvrzují prověrky v 90 letech, prověrka na Přísně tajné a prověrka NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL.

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik