JV

Vyhrála jste. Soutěž o nejhloupější blog 2024 může být ukončena. Váš žvást je nepřekonatelný.

MK

Tolik nenávisti vůči starým lidem je k neuvěření. Nenávist ji sžírá den co den. Přitom sama je na prahu sedmdesátky.

PP

Před týdnem umřela moje maminka, bylo jí skoro 78 trpěla těžkými zdravotními neduhy a pohybovala se už jen velmi těžko. A není to tím že by celý život nic nedělala, naopak, celý život tvrdě pracovala. Jestli si za socialismu něco "nosila" domů z práce tak akorát únavu. A nikdy jsem ji neslyšel si postesknout, že za komunistů bylo lépe. Kdybyste byla muž a tohle, co jste napsala jste mi řekla do očí, tak byste za mou maminku schytala takovou, že by vám hlava skončila v kráteru Ptoplemaios. A klidně si mě nahlašte, vy nebo někdo jiný, mě to je jedno, za ten ban mi to stojí a s diskusemi na idnes můj život nestojí ani nepadá.

LH

Každý máme jiné zkušenosti a s jinými lidmi jsme hovořili.

V r.1975 zemřel (bylo mu 78 let) můj děda.Tenkrát jsem se ho ptal proč volil v r.1946 komunisty.Říkal...kdo nás v r.1938 zradil..západ..kdo nás v r.1945 osvobodil..východ, SSSR.

A to tenkrát nevěděl co se dohodlo na Jaltské konferenci, že si vítězné státy rozdělí která armáda kam dojde..Stalin chtěl Prahu a ČR).

Sám jsem zažil první republiku, čeledíni a děvečky spali u dobytka (ne všude), služky měli u panstva jen půlden volna a to ještě nebylo ani v neděli, sám jsem byl zedník a od konce listopadu do konce března jsem byl nezaměstnaný, tenkrát jsme měli problém když onemocnělo nějaké dítě jestli volat doktora (platil se) a nebo za ty peníze koupit jídlo pro rodinu (ten byl z matčiny strany a byli 4 sourozenci).Dělníci ve fabrikách byli utiskovaní a tenkrát neexistoval nějaký zákoník práce, takže byli kdykoliv vyhazováni.

A dneska se mám lépe než za první republiky, tam bych si nemohl dovolit aby 3x -4x do měsíce ke mně přišel doktor a píchnul mi injekci (děda měl těžké astma a když bylo nejhůř, přijela pohotovost a dala mu injekci kdy se mu udělalo na několik dní lépe).

Myslíte, že tito lidé tenkrát přemýšleli, že za první republiky byla republika na nějaké špici, jak nám to dnešní demagogové neustále podsouvají?Co myslíte, je bližší košile než kabát?A takhle přemýšlelo 31% voličů co volili KSČ.

To je také jeden pohled na komunisty.

Foto

Toužím po tom, abych Vás někde potkal a mohl Vám říct do očí, co si o Vás český senior (80+) myslí.

KT

Myslím, že si to tady myslíme skoro všichni.

Foto

Hrubá urážka důchodců. Absolutní neznalost problematiky.

Navíc nevkusná nadutost.

MK

děsnej blábol. Mám také starší rodiče a kdybych o nich řekl něco takového, jako je v tom blogu, dostanu možná ještě dnes pár facek.

ŠM

ani byste si to nedovolil říct...a já taky ne...

KT

Obvyklá porce nenávisti. Hnus. Takovému životu není co závidět. I pomalí a protivní důchodci jsou mi tisíckrát milejší než taková odpudivě zlobná osoba.

Mimochodem, jsem dávno důchodkyně, stále pracuji naplno a všichni moji kamarádi taktéž.

MK

Ani jsem nemusel článek dočíst, aby jsem pochopil, že je paní asi pěkně nasraná na svůj život. Sportu zdar. Senior z vesnice.

MV

no nazdar...

myslim, ze byste udelala nejlip, kdybyste tenhle hnus sama stahla

KT

To by byla škoda, je lepší, když ostatní vidí, co je kdo zač.

Pod čarou - zdravím a mávám.

ŠM

co Vám ti 80letí,narození v protektorátu, provedli? A ti o něco mladší,co se narodili v padesátých letech? Mojí mamce je 92 a skorotchýni by bylo 84 let a nikdy bych si nedovolila říct o nich to,co jste řekla Vy..házíte je do jednoho pytle i se svými rodiči?

RP

Vaše blogy proti důchodcům nabíraji čím dál větších urážek.. Nestálo by to za to se objednat u psychologa aby vam pomohl s přechodem než mezi ně vklouznete? Co kdyby jste se dostala do jejich stereotypu, přebírala rohlíky samošce, kradla pytliky nebo chodila oblečená jak ruska barišna?

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik