PD

Která ze to manzelka prezidenta studovala v listopadu 89 vojenskou školu politickou Klementa gotwalda v blave ve funkci náčelníka pro věci politické ČSLA? To jenom, aby ste v to výčtu na někoho nezapomnela

Foto

I to patří mezi výmysly proruských trollů. Bylo prokázáno a vědecky doloženo, že jde o blábol. Spolu s manželem patřili mezi nejodvážnější a nejradikálnější disidenty.

Foto

Někteří lidé jsou opravdu nepoučitelní. Stejně jako za socialismu slepě věří všemu, co jim seshora bulíkují.

Foto

A někteří věří tomu, co si přečtou kdekoliv na internetu. A věří tomu nejen slepě, ale i fanaticky.

PC

Za nepoučitelné považuji ty, jejichž "postoje" jsou jasnou ukázkou odzdikezdismu a kteří tak jako v minulosti skáčou znovu a velmi ochotně na tu jednu jedinou pravdu, která je jim do hlav cpána médii.

Následkem toho je, že pak tito lidé opět nálepkují a kádrují, jak tomu bylo v minulosti.

P.S. Nejsem voličem ani Babiše, ani pětikoalice, ani nikoho jiného, neboť už jsem dávno poznal, že za krásnými slovy jedněch i druhých (samozřejmě k získání hlasů voličů) jsou pokaždé pouze lži a manipulace, což se krátce po volbách vždy prokáže.

A divím se, že právě toto většina lidí ještě nepochopila a (nejen) z minulosti se nepoučila.

JN

J22o83s66e30f 92N58i94k14l

8. 3. 2024 10:10

Lidé jsou nepoučitelní, chybí jim kritické myšlení, nejsou schopni hledat vzájemné souvislosti mezi jevy, nedokáží třídit argumenty pro a proti, přijímají jednostranná a jednoduchá řešení problémů, neberou v úvahu příčiny a důsledky vyplývající při řešení problémů, to vše vede k falešným a nesprávným úsudkovým zkratkám...

Foto

Tak, tak. Už moudrý prezident Zeman říkal, že je potřeba se dívat na všechny azimuty. A víme jak to vypadalo. A jednotkou objektivity je jeden Bicera.

  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik