Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Silničáři jsou také vázání na rozpočet. Takže to není jen tak, pokaždé doslova vyjet hned, když něco napadne.

0 0
možnosti
RP

To byla ta chyba si myslel že soukromý dopravce bude lepší než státní. Do Bratislavy občas jezdíme běžnými spoji a vždy naprostá spokojenosti.

3 0
možnosti
VF

Všechno špatné, jen Zanzibar je super. Škoda, že jste se na Zanzibaru nepodívala "za plot". Mohla jste pokračovat v brblání.

3 0
možnosti
VT

Jenže na Zanzibaru je opravdu hezky. Moře tak teplé, že se člověk lekne když tam poprvé vleze a tak krásné.

No a za plotem opravdu jiné. Prostě jiná mentalita lidí, kteří vás bílého vidí jako chodící peněženku a neustále vám něco vnucují. Nepomůže ani slovo " badai " což znamená možná později.

Děti se pokoušejí slovy karamel či dolar z vás něco vyrazit. Ale když projevíte dobročinnost a něco jim dáte okamžitě se množství těch kteří něco chtějí znásobí.

Jedete li autem bude vás naprosto zbytečně zastavovat policie a pokoušet se získat nějaký úplatek. V případě, že podlehnete a nějaký bakšiš dáte čeká na vás po pár km další hlídkové auto a situace se bude opakovat.

Těžká nevraživost mezi místními a Indy. Také mezi místními a Masaji.

Jsou to zajímavé zkušenosti ale nemusí se každému líbit. Proto spousta turistů zůstává v rezortech aby se s podobným nemuseli setkat a užili si jen lenošení na krásných plážích. Nezatracoval bych je proto.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,05
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik