Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi by znělo hodně divně, kdybych napsala podobný blog třeba o očkování proti klíšťové encefalitidě, tetanu, rakovině děl.čípku, chřipce.... a napomenula ostatní, protože si evidentně neváží ani svého zdraví, ani práce zdravotníků, navíc ostatní označila za pošetilé, viz Vaše motto. Asi bychom neměli hrát tu hru na očkované a neočkované. Nikdo neví, co bude dále a zda náhodou na tom po několika dávkách nebudou hůře ti očkovaní.

Navrhuji nerozdělovat, neapelovat (nevíte, zda máte určitě pravdu). I když chápu, že to myslíte upřímně.

0 0
možnosti
PN

No tak buďte ohleduplná a neotravujte ostatní s očkováním.

1 0
možnosti
VV

Neukaznenost?

ja bych to teda kdyby administrace dovolila nazval uplne jinak. Ale pro jistotu necham na vas abyste si to domysleli.

0 0
možnosti
JK

Když je srážlivost krve, tak je správné se očkovat?

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Už aby ten tandem Zeman-Babiš skončil! Rozdělují naši společnost svojí nenávistí, mstivostí, lží, pohrdáním pravdou a pohrdáním občany! To je spolu s ruskou desinformační válkou hlavní příčinou rozdělení naší společnosti, na kterém se též podílí Tomio Okamura se svojí Stranou populistické demokracie, komunisti, ale i babišovci!

:-)

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 1
možnosti
MJ

Absolvovala jste třetí dávku vakcíny proti covidu-19 a vedlo Vás k tomu to, že Vám záleží na zdraví a zároveň jste tímto chtěla prokázat respekt k práci zdravotníků... Jestli tomu takto opravdu věříte, je to rozhodně postoj, který Vás ctí. Jiní lidé se však ze stejných důvodů očkovat nedali... V nemocnicích leží sice s covidem více neočkovaných než očkovaných, vakcína však může mít taky dost nebezpečné okamžité vedlejší účinky (ostatně jako každá vakcína) a nikdo nemůže vědět, jaké mohou být její dlouhodobé účinky (a jak tyto vedlejší účinky budou třeba jednou zatěžovat nemocnice), protože se tento zcela nový druh vakcíny u lidí používá pouze přibližně rok... Přesto svým článkem se zjevně snažíte dehonestovat neočkované spoluobčany, kteří se svobodně rozhodli jinak než vy. Jak to jde dohromady s Vaší zásadou uvedenou v profilu „jsem zastánkyní svobodné vůle člověka“?

9 3
možnosti
Foto

Ona svobodná vůle člověka může být ovšem i v rozporu se zdravým rozumem.

Vy ovšem, jako zastánce svobodné vůle, jistě jezdíte po dálnici v protisměru, váš vůz neprošel STK, v obcích jezdíte 130, neplatíte daně, neplatíte v obchodech, močíte na veřejném prostranství, obtěžuje jiné občany, kradete babičkám důchod atd.

A hájíte ty, co to také dělají. ;-D

6 6
možnosti
JD

J22a93n 31D37o36u57š96e31k

9. 12. 2021 11:01

Na mě to má pozitivní efekt, přestal jsem kouřit před pár měsíci a už mám koupenou gigantickou čokoládu pro svého doktora a sestřičku jakmile budu moci na třetí dávku.

3 0
možnosti
MP

Určitě by se Vám líbilo na vojně. Tam byste si užila disciplíny ;-D.

12 1
možnosti
Foto

Proboha, lidi, přestaňte s tou válkou !

7 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik