Diskuse

O zlých lidech

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vás asi sousedi nemají moc v lásce. Už v několika blocích jste si stěžovala, že na Vás jsou zlí. Viz. loňský blog Nenávistní důchodci.... kde je asi chyba?;-)

4 1
možnosti

Nemohu se zbavit pocitu, ba dokonce si troufám konstatovat, že autorka čerpá, aniž by si toho byla vědoma, ze svého velmi negativního nastavení mysli. Jinak by nemohly být její blogy, jeden za druhým, tak neuvěřitelně negativní.

Promlouvá její podvědomí plné stínů.

5 1
možnosti

R^

Heleno! Jednou na Vás někdo plivnul a nyní všichni "borci" plivou! Vyjadřují se k Vám s nenávistí a tu svoji nenávist promítají do Vás! Děláte dobře, že mlčíte! Jinak začne trollení a budou Vás obviňovat, že trollíte Vy sama!

:-)

0 7
možnosti

Je zbytečné vám říkat, že jste zapšklý a jednostranně u važující fanatik.

Sice takový jste, ale to vy nikdy nepochopíte, protože sebe samozřejmě vidíte jako reálně uvažujícího člověka, přestože do takové bytosti máte hodně daleko.

Já už se jenom směji tomu, jak ve svém fanatismu dáváte mínusy i takovým diskusním příspěvkům, které zcela evidentně mají svou logiku.

Nedávno například pan Ziegler psal blog o lidech, kteří v době totality zorganizovali odvážný útěk přes hranice ve vlaku. A vy jste do diskuse napsal, že takovým lidem ovšem Zeman vyznamenání za to nedá. Tak jsem vám odepsal, že po pádu totáče už máme třetího prezidenta, a že když za to chcete kritizovat jednoho, tak byste za to měl kritizovat i ty dva zbývalé. Buď všechny tři, protože udělit to mohl kdokoli z nich, nebo ani jednoho, pokud to na státní vyznamenání není.

Naprosto logická námitka, protože opravdu neexistuje jediný důvod, proč nějaký čin ze 70. let by mohl zpětně vyznamenat až Zeman a proč by to nemohl být již před ním Havel.

I za to jste mi dal mínus. Já už se tomu směji, tak jste jednostranný.

A kdo na paní Helenu plive, jak píšete vy?

Neplive na ni nikdo. Ovšem kdokoli má právo její názory kritizovat nebo přímo označit za hloupost. Jenže to už vy považujete za plivání.

Svoboda projevu však platí pro odpůrce názorů paní Heleny do úplně stejné míry, jako platí pro paní Helenu.

4 1
možnosti

Já hlavně dnes držím palce seniorům v ústavech, k nimž mj. patří bývalí vědci, učitelé či profesionální hudebníci, ovšem je tendence dělat z nich nesvéprávné jedince, jako by samotné překročení prahu ústavu znamenalo soudní rozsudek ohledně omezení svéprávnosti. Sklenice na kytkách mohl převrátit vítr, pejsek, ale také sociopat, což je možná vrozená nemoc - takto si tito jedinci budují to, co "po nich zbyde" či se takto zviditelní. Vždycky když ztrácím víru ve smysl lidského života, vzpomenu si na svého přítele - skvělý odborník, který své poslední roky zasvětil předávání svých znalostí mladším (bohužel i na vysokých školách jsou u nás ještě určité znalostní mezery, vč. práva či veřejných financí). Vždycky mě potěší někdo, kdo má hezký vztah k životu, k okolí a nechce žít jen tak nadarmo, takže jste mě potěšila.

0 0
možnosti

R^

Člověk je obrazem Božím a má povinnost Boží dílo rozmnožovat. Proto je zkrášluje. Doma nebo v okolí. Netrousí odpadky v přírodě s odkazem, že to někdo jiný uklidí! Zdobí okna svého domu, zdobí okolí svého domu. Nikdo ho nemusí pobízet! Člověk je tvůrčí element Boží krásy.

Takový člověk nespoléhá na stát. Nečeká, až mu někdo pomůže, ale pomáhá druhým!

:-)

0 1
možnosti
Foto

v současném režimu je třeba pozemek vlastnit a oplotit chcete-li něco pěstovat.

0 1
možnosti

J26o97s80e84f 12N29i90k35l

17. 10. 2021 11:18

Lidé stárnou, ale nikdy se nemění...

2 1
možnosti

Byl bych opatrnější - Lidé stárnou, ale povětšinou se nemění...

1 0
možnosti

He,a co když zrovna Vy jste v očích jiných ta, která je zlá? A narodila se, aby škodila? To Vás nenapadlo? Svými nenávistnými blogy nás o tom přesvědčujete čím dál častěji.

4 2
možnosti

Pravda, ono nikdy neškodí zamést si před vlastním prahem. Autorka se nejspíše pěkně stará o předzahrádku, ale to ještě neznamená, že by nemohla současně psát ty zmíněné štvavé, nenávistné blogy.

3 1
možnosti

Přesně takoví lidé jako jste vy, jsou ti co škodí nejvíce. Zlobu rozséváte na všechny strany skoro každý den .

10 1
možnosti

Pod Vámi se podepisuje žumpa nenávisti! :-)

0 5
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 21,93
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik